• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artik yeter annem

Öncelikle çok geçmiş olsun,umarım hemencecik atlatırsınız bu rahatsızlığı.
Annennizle aynı yaştaymışız benim kızımda evli yanımda bile değil gurbette.
Gittiğim zaman yemekler bana ait olur,bir çok şeyin yerini bilirim mesela,yapılacak bir şeyler varsa sorarım asla kendi başıma hareket etmem.
Karı koca sakın yorma kendini derler,gidincede el el üstünde oturmakta beni gerer açıkcası.
Anneleride anlayın birazcık her karakter farklı oluyor.
Cekinecek bir sey yok

Ben anneme maddi Destek oluyorum ondan cekinmiyor da evde cay yapmaktan mi cekiniyor

Acaba kendi evi düzeni olmadığı için bocaladi mi..Annenizi en iyi siz tanırsınız
bu bocalama bana da olur ne yapacağımı şaşırırım :)
kardeşim canım ciğerimdir onun mutfağında bile

konu sahibi yönlendirmenizi tavsiye ederim
anne halsizim şunu bunu yapar mısın vs gibi
severek yapacaktır

bu bocalama bana da olur ne yapacağımı şaşırırım :)
kardeşim canım ciğerimdir onun mutfağında bile

konu sahibi yönlendirmenizi tavsiye ederim
anne halsizim şunu bunu yapar mısın vs gibi
severek yapacaktır
Olay bu degil, olay istemiyor icinden gelmiyor

Ay diyor ne gerek var yapamam ugrasamam bana ne diyor surekli

Ornegin, temasli olarak benim adimi verme 14 gun kalamam ben gitcem dedi

Korkma 7 gun olmus dedim 14 gun degil dedim

Simdi de diyor ki karantina ne zaman bitecek hangi gun bilet alayim filan diyor

Sizce Boyle konusmak birisi cekindigi icin mi yapmiyordur?

Olay bu degil, olay istemiyor icinden gelmiyor

Ay diyor ne gerek var yapamam ugrasamam bana ne diyor surekli

Ornegin, temasli olarak benim adimi verme 14 gun kalamam ben gitcem dedi

Korkma 7 gun olmus dedim 14 gun degil dedim

Simdi de diyor ki karantina ne zaman bitecek hangi gun bilet alayim filan diyor

Sizce Boyle konusmak birisi cekindigi icin mi yapmiyordur?
bu kadarını bilmiyorduk tabi
siz hastayken mi yapamam uğraşamam vs diyor:KK57:
şaşırtıcı ve üzücü tabi
çekingenlik değil bunun adı üşengeçlik

bu kadarını bilmiyorduk tabi
siz hastayken mi yapamam uğraşamam vs diyor:KK57:
şaşırtıcı ve üzücü tabi
çekingenlik değil bunun adı üşengeçlik
Maalesef Boyle yalandan elleme mutfagi Ben temizlerim filan diyip gecer iceri oturur aksam olur evde yemek yoktur hala filan aman allah dusurmesin Ben daha iyiyim kendim yapiyorum

3-4 sokak aşağıda arkadaşım covid olmuştu, çorba yapıp götürmüştüm hali yok diye. O sıra annemlerde coviddi 3 eve yemek yaptım valla. Canları bir şey istese de yapsam diye bekledim. Anneniz çok anormal.

3-4 sokak aşağıda arkadaşım covid olmuştu, çorba yapıp götürmüştüm hali yok diye. O sıra annemlerde coviddi 3 eve yemek yaptım valla. Canları bir şey istese de yapsam diye bekledim. Anneniz çok anormal.
Bence de diyorum ya surekli yabanci insanlar uvey misiniz diye soruyor , o kadar soguk ve donuk ki bize karsi

Goren Anne gibi dusunmuyor

Ben grip modundaydim o yuzden ilgilenmedi kalksin kendi yapsin dedi biliyorum

Bi de sirf yemek yapmamak icin cocukla filan mesgulum havasinda😅 kizim orda kendi kendine oyuncaklariyla ay canim filan diye gider yanina sagolsun ilgilensin ama bi corba Yapıp oyle otursaydin

Çekiniyor olabilir, sen akşam yemeği için etini tavuğunu veya çorbalık malzemeni çıkarıp anne akşama bunları yapabilir misin desen o da yapar diye düşünüyorum. Ayrıca yaşlı başlı kadın, covid olmanıza rağmen sizinle kalıyor. Sadece kendini düşünen biri olsa kaçar gider.

Anneme katlanamaz seviyeye geldim

Sorun bende mi gercekten bunu net bir sekilde ogrenmek istiyorum.

Olay su:

Bende 2 Küçük Bebek var , annemle erkek kardesim bana gezmeye yatili geldiler

Biz haftasonu gezdik tozduk , Annem dedi ki bana : kardesinle giderim o yeni eve tasinacak beceremez yardim edeyim

Erkek kardeism bana gizlice diyor ki: annemi İk a et sende en az 1 ay kalsin cunku sevgilisi ile ayni sehre tasiniyor evlilik hazirliginda haliyle annemi su ara pek istemiyor

Tamam dedim ikisine de ayri ayri

Annem sonra Ben 1 hafta daha kalcam dedi ve kardesim gitti ( kardesim anneme sen gelme Ben tek gitcem isim var filan demistir diye dusunuyorum)

derken bebegim hastalandi haydaa kovid pozitif cikti boyle olunca bizim bakici gelemedi bize Yoksa normalde yemek gunluk isler bakicida

Bende izin aldim isten evdeyim yani gidemiyorum da zaten neyse bende de basladi bir kirginlik kolum zor kalkiyor

Sabah hic halim yok sadece bebeklerin bakimini yapiyorum, kahvaltiya bir peynir zeytin koydu sagolsun ama o kadar yumurta patates vs ek hicbir sey yok hatta cayi nasil demleyim diye soruyor yillarin ev hanimi

Oglen dayanamadim Uyudum, uyurken kucuk bebege bakti sagolsun Ben buyugu de aldim beraber uyuduk

Sonra bir corba yapmaya basladim ay Ben yapcaktim dedi olsun sen yap yine de cocuga vercem bunu dedim yok ya cocuklar icin dedim filan dedi yapmadi

E tamam da sen ne yicen ac mi durcan tum gun? Ben de hastayim Ben ne yicem?

Neyse Ben cocuklari doyurdum son enerjimle dayanamadim yattim

Aksam olmus evde 1 tas yemek yok

Arkadaslar Ben mi abartiyorum bu insan benim Annem ve kovid olmusuz ? Tek istedigim sicak sulu yemek ?

Neyse pizza hamburger vs soyleyip yedik

Ya hayir normalde kendine yapar kendi evinde bana gelince inanilmaz bir sekilde zorluyor is yapmamak icin

Neyse derdim tasam bu hastaliktan cok buna katlanamiyorum moralim bozuk hi hakkini verelim mutfagi topladi bugun

Sunu da not olarak yazmak isterim hastaliktan once yemek bulasik vs Hepsini Ben yapiyordum kardesim varken

Tek istedigim hasta ve halsizken Destek olmasiydi
canım haklısın bende olsam bende senin gibi takılır bu duruma üzülürdüm.. Acaba daha önceden sana kırgınlığı falanmı vardı yani bir iş yaparken falan yapma etme dedin yada suratmı astın diycem ama kaynana değil ki insanın kendi annesi ilginç gerçekten bu tavrı

Çekiniyor olabilir, sen akşam yemeği için etini tavuğunu veya çorbalık malzemeni çıkarıp anne akşama bunları yapabilir misin desen o da yapar diye düşünüyorum. Ayrıca yaşlı başlı kadın, covid olmanıza rağmen sizinle kalıyor. Sadece kendini düşünen biri olsa kaçar gider.
Gidemez ki, kovidden once geldi o gelince kovid olduk karantinadayiz su an ve sehirdisinda yasiyor

Mecburen kaliyor

Hatta keske gitsem filan dedi

Tavugu cikarttim bugun

Su saat oldu yapmadi yine kalkip Ben yapcam ayip ya esime de mahcup oluyorum sasiriyor

Anneniz normalde nasıldır? Kendi evinde birileri düzenine karışınca rahatsız olur mu? Eğer oluyorsa belki sizin evinizde de müdahale ediyormuş gibi gözükmek istemiyordur düzeninize. Açık açık konuşun anneniz sonuçta. Çok hastayım şu yemeği yapar mısın akşama diyin mesela.

Anneme katlanamaz seviyeye geldim

Sorun bende mi gercekten bunu net bir sekilde ogrenmek istiyorum.

Olay su:

Bende 2 Küçük Bebek var , annemle erkek kardesim bana gezmeye yatili geldiler

Biz haftasonu gezdik tozduk , Annem dedi ki bana : kardesinle giderim o yeni eve tasinacak beceremez yardim edeyim

Erkek kardeism bana gizlice diyor ki: annemi İk a et sende en az 1 ay kalsin cunku sevgilisi ile ayni sehre tasiniyor evlilik hazirliginda haliyle annemi su ara pek istemiyor

Tamam dedim ikisine de ayri ayri

Annem sonra Ben 1 hafta daha kalcam dedi ve kardesim gitti ( kardesim anneme sen gelme Ben tek gitcem isim var filan demistir diye dusunuyorum)

derken bebegim hastalandi haydaa kovid pozitif cikti boyle olunca bizim bakici gelemedi bize Yoksa normalde yemek gunluk isler bakicida

Bende izin aldim isten evdeyim yani gidemiyorum da zaten neyse bende de basladi bir kirginlik kolum zor kalkiyor

Sabah hic halim yok sadece bebeklerin bakimini yapiyorum, kahvaltiya bir peynir zeytin koydu sagolsun ama o kadar yumurta patates vs ek hicbir sey yok hatta cayi nasil demleyim diye soruyor yillarin ev hanimi

Oglen dayanamadim Uyudum, uyurken kucuk bebege bakti sagolsun Ben buyugu de aldim beraber uyuduk

Sonra bir corba yapmaya basladim ay Ben yapcaktim dedi olsun sen yap yine de cocuga vercem bunu dedim yok ya cocuklar icin dedim filan dedi yapmadi

E tamam da sen ne yicen ac mi durcan tum gun? Ben de hastayim Ben ne yicem?

Neyse Ben cocuklari doyurdum son enerjimle dayanamadim yattim

Aksam olmus evde 1 tas yemek yok

Arkadaslar Ben mi abartiyorum bu insan benim Annem ve kovid olmusuz ? Tek istedigim sicak sulu yemek ?

Neyse pizza hamburger vs soyleyip yedik

Ya hayir normalde kendine yapar kendi evinde bana gelince inanilmaz bir sekilde zorluyor is yapmamak icin

Neyse derdim tasam bu hastaliktan cok buna katlanamiyorum moralim bozuk hi hakkini verelim mutfagi topladi bugun

Sunu da not olarak yazmak isterim hastaliktan once yemek bulasik vs Hepsini Ben yapiyordum kardesim varken

Tek istedigim hasta ve halsizken Destek olmasiydi
sizin sorununuz bunsiyedeki kadınların %95 iyle aynı karşınızdakine durumunproblemi anlatamamak .
burayabyazincaya kadar anne kovidiz ben 2 bebekle ilfileniyorum sende yemekleri yap diyememeniz .
birvok kadin buraya yazana kadar karsisindakine soylese bu bdv forumu kapanir 🤷‍♀️

Anneniz normalde nasıldır? Kendi evinde birileri düzenine karışınca rahatsız olur mu? Eğer oluyorsa belki sizin evinizde de müdahale ediyormuş gibi gözükmek istemiyordur düzeninize. Açık açık konuşun anneniz sonuçta. Çok hastayım şu yemeği yapar mısın akşama diyin mesela.
Demem artik gecti hastaligim cok hastayken de demedim, istemem Allah muhtac etmesin

sizin sorununuz bunsiyedeki kadınların %95 iyle aynı karşınızdakine durumunproblemi anlatamamak .
burayabyazincaya kadar anne kovidiz ben 2 bebekle ilfileniyorum sende yemekleri yap diyememeniz .
birvok kadin buraya yazana kadar karsisindakine soylese bu bdv forumu kapanir 🤷‍♀️
Bazi seyler soylenmez

Komsuya damacana tasiyan kadin evladina yemek yapmaya useniyorsa, konusmaya gerek yok

Salonda bos oturuyor 1 dilim ekmek peynirle duruyor Sabah tan beri

Bu tavrina katlanamaz oldum surekli bana yabanci insanmisim gibi hissettiriyor

Back