• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artik yeter annem

Normal zamanda olsa anneniz size yemek yapmak çocuklara bakmak zorunda değil derdim de siz ve çocuklarınız hastayken de yapması lazım ya o kadar da değil artık.
Ya zaten Ben annemi cagiracagim zaman cok dikkat ediyorum bakici mutlaka oluyor o yapiyor isleri annemden hicbir sey beklemiyorum

Ama bu defa sansina tam o geldi hasta olduk
bakiciya gelme dedim mecburen

Geçmiş olsun.
Bu tür konularda bardakta hiç dolu taraf göremiyorum ve şaşırıyorum.
Yedi kat el olsa yapar bir şeyler, ne düşünüyor acaba.
Onca hastalık gördüm kimseye nazlanmadım, yemek yapamayacak bir şey yok diye düşünüyor herhalde.

Acaba kendi evi düzeni olmadığı için bocaladi mi..Annenizi en iyi siz tanırsınız
Ya hep Boyle aycicek yagi nerde diye soruyor Allah aslinda dusunun bir evde aycicek ygi nerde olabilir ? Yani lavabonnun altindaki Dolaba bakarsin yoksa sorarsin

Caya kac kasik Koyayim diye soruyor sanki hic cay demlemedi?

Benim evin senin evin modum asla olmaz anneme Maddie destek sagliyorum calistigimdan beri

Ay senin evin rahatca yiyemedim yapamadim modunu atsin artik bu bahanesi oluyor

Geçmiş olsun. Hastayken yapabilirdi en azından. Ondan önce bakici yapıyormuş zaten yetişiyorsa(!). Bir hafta idare etseydi keşke.

Her anne bir değil malesef 🤦🏼
Hepimiz ayrı ayrı farklı karaktere sahibiz. Sizinki de bu karakterdeymiş 🤷‍♀️
Üzülmeyin belki sizin düzeniniz bozulmasın diye uzak duruyordu. Konuşmayı deneyin içinize dert olacağına. Belki hatasının farkına varır 🤔
Asla kabul Etmez bi de erkenden gider odasina yatar filan kus oldugum ev arkadasim sanki

Kahvaltıda omlet yapmak, patates kızartmak zorunda değil. Normal kahvaltılıkları çıkarması yeterli. Çay konusunda da demlemeyi bilmediğinden değil, siz kaç kaşık koyuyorsunuz vs anlamında sormuştur. Herkesin demlediği çayı beğenmem mesela ben. Buraya kadar annenizin davranışlarında bir sorun yok.
Ama siz hastayken en azından bir çorba yapmalıydı. O konuda haklısınız. Normalde de böyle rahat bir anne miydi? Her anne anaç davranmıyor sonuçta. Ya da acaba sizin yeterince hasta olmadığınızı ve kalkıp iş yapabileceğinizi mi düşündü? Siz "anne gerçekten çok halsizim, akşam yemeği yapar mısın?" deseniz "yapmam" mi der yoksa "tabi kızım yaparım" mı? Hani belki sizden talep görmediği için akıl edemiyordur. Ya da acaba anneniz çok mu yaşlı? Yaşlandıkça çocuklaşıyorlar ve her şeyi yanlış anlayıp triplere girebiliyorlar malesef :)
Bu arada çok geçmiş olsun, bir an önce toparlarsınız umarım.
Annem gayet genc 57 yasinda komsusu (75 yasinda bir teyze) suyu bitti diye ona damacana tasimis birisi - damacanayi yuvarlayarak goturmus ama goturmus yani😅

Sanki sucu yok Telefon ac getirsinler

Yani maalesef bana karsi cok bencillesti beni yabanci goruyor bunu hissediyorum

Sonuna kadar haklisiniz. Covidi ailesinin yaninda yaşayanları şanslı görürdüm. Iyi bakilir cabuk iyilesir diye. Ama anneniz hiç o annelerden degil. Açık açık konuşun. Bu ne boyle?
Ben ablam dogurdugunda filan
annemin gidip bir gram faydasının olduğunu görmedim açıkçası mesela, gitmedi

Kahvaltıda omlet yapmak, patates kızartmak zorunda değil. Normal kahvaltılıkları çıkarması yeterli. Çay konusunda da demlemeyi bilmediğinden değil, siz kaç kaşık koyuyorsunuz vs anlamında sormuştur. Herkesin demlediği çayı beğenmem mesela ben. Buraya kadar annenizin davranışlarında bir sorun yok.
Ama siz hastayken en azından bir çorba yapmalıydı. O konuda haklısınız. Normalde de böyle rahat bir anne miydi? Her anne anaç davranmıyor sonuçta. Ya da acaba sizin yeterince hasta olmadığınızı ve kalkıp iş yapabileceğinizi mi düşündü? Siz "anne gerçekten çok halsizim, akşam yemeği yapar mısın?" deseniz "yapmam" mi der yoksa "tabi kızım yaparım" mı? Hani belki sizden talep görmediği için akıl edemiyordur. Ya da acaba anneniz çok mu yaşlı? Yaşlandıkça çocuklaşıyorlar ve her şeyi yanlış anlayıp triplere girebiliyorlar malesef :)
Bu arada çok geçmiş olsun, bir an önce toparlarsınız umarım.
Ya Ben zaten cok istahsizdim yeni yeni kendime geliyorum

Ben istiyorum ki kendisine yapsin en azindan ac oturuyor ona da gicik oluyorum

Yani omlet yapmak hic de zor degil yap kendin ye en azindan Ben boyle dusunuyorunm acikcasi

Benim annem de bana geldiğinde çok birşey yapmak istemez . Çekiniyor veya duzeninizi bilmiyor olabilir . Kaldı ki yapmak istemiyor da olabilir . Cekindigini düşünüyorsanız yönlendirin . Anne şu dolapta şu malzemeler var onlarla bize çorba yapar mısın lütfen gbi ..Ama yapmak istemiyorsa da yapmaz ,ona diyecek bir söz yok .

Bu arada geçmiş olsun ...
Tesekkurler Ben yapmak istemedigini anliyorum

Kardesimin dogumunda artik yemekler de bana kaldi Ben yapcam sanirim filan diyen birisi

Geçmiş olsun.
Bu tür konularda bardakta hiç dolu taraf göremiyorum ve şaşırıyorum.
Yedi kat el olsa yapar bir şeyler, ne düşünüyor acaba.
Onca hastalık gördüm kimseye nazlanmadım, yemek yapamayacak bir şey yok diye düşünüyor herhalde.
Ya cocuga bakti biraz salladi filan bu kadar yeter diyor daha ne yapacam diyor kendimi yoramam diyor, Ben onun dusunce tarzini biliyorum

Geçmiş olsun. Hastayken yapabilirdi en azından. Ondan önce bakici yapıyormuş zaten yetişiyorsa(!). Bir hafta idare etseydi keşke.
Ben de bunu diyorum sanki surekli is bekleyen yok

Hastalikta biraz yemek yap mutafagi topla ne olur sanki

Bana diyor ki ( hastaliktan once) gece mutfagi temizliyordum , ne yapacaksin iste kadin kismi Boyle evi temizlemek zorunda kaliyor diyor

Ablan kırılmadı mı? Anne neden yanımda olmadin diye sormadi mi?
3 ablam var canım
Biz gittik eksikliğini aratmadik 🤷🤷🤷napalim.
Üç ay ben baktım
Bir ay diğer ablam baktı
15 gün diğer ablam

Onlar çalışıyordu benim kadar kalamadilar ama faydaları çok oldu ♥️

Anneme katlanamaz seviyeye geldim

Sorun bende mi gercekten bunu net bir sekilde ogrenmek istiyorum.

Olay su:

Bende 2 Küçük Bebek var , annemle erkek kardesim bana gezmeye yatili geldiler

Biz haftasonu gezdik tozduk , Annem dedi ki bana : kardesinle giderim o yeni eve tasinacak beceremez yardim edeyim

Erkek kardeism bana gizlice diyor ki: annemi İk a et sende en az 1 ay kalsin cunku sevgilisi ile ayni sehre tasiniyor evlilik hazirliginda haliyle annemi su ara pek istemiyor

Tamam dedim ikisine de ayri ayri

Annem sonra Ben 1 hafta daha kalcam dedi ve kardesim gitti ( kardesim anneme sen gelme Ben tek gitcem isim var filan demistir diye dusunuyorum)

derken bebegim hastalandi haydaa kovid pozitif cikti boyle olunca bizim bakici gelemedi bize Yoksa normalde yemek gunluk isler bakicida

Bende izin aldim isten evdeyim yani gidemiyorum da zaten neyse bende de basladi bir kirginlik kolum zor kalkiyor

Sabah hic halim yok sadece bebeklerin bakimini yapiyorum, kahvaltiya bir peynir zeytin koydu sagolsun ama o kadar yumurta patates vs ek hicbir sey yok hatta cayi nasil demleyim diye soruyor yillarin ev hanimi

Oglen dayanamadim Uyudum, uyurken kucuk bebege bakti sagolsun Ben buyugu de aldim beraber uyuduk

Sonra bir corba yapmaya basladim ay Ben yapcaktim dedi olsun sen yap yine de cocuga vercem bunu dedim yok ya cocuklar icin dedim filan dedi yapmadi

E tamam da sen ne yicen ac mi durcan tum gun? Ben de hastayim Ben ne yicem?

Neyse Ben cocuklari doyurdum son enerjimle dayanamadim yattim

Aksam olmus evde 1 tas yemek yok

Arkadaslar Ben mi abartiyorum bu insan benim Annem ve kovid olmusuz ? Tek istedigim sicak sulu yemek ?

Neyse pizza hamburger vs soyleyip yedik

Ya hayir normalde kendine yapar kendi evinde bana gelince inanilmaz bir sekilde zorluyor is yapmamak icin

Neyse derdim tasam bu hastaliktan cok buna katlanamiyorum moralim bozuk hi hakkini verelim mutfagi topladi bugun

Sunu da not olarak yazmak isterim hastaliktan once yemek bulasik vs Hepsini Ben yapiyordum kardesim varken

Tek istedigim hasta ve halsizken Destek olmasiydi
Haklısın tabi çocuğunda var sonuçta sadece sen değilsin destek olması gerek. Normalde kızlar annesine gidince iş yapmaz sende tam tersi olmuş :D Ben dünya kadar iş yaparım evde annem geldimi yatıyorum alışmışım gerçi o alıştırdı karıştırmazdı pek yemek mutfak işlerine. Ama sana yardımcı olması gerekirdi tabi yine de annen sonuçta her daim de sizinle kalmayacak boşver

Back