• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artik yeter annem

Deltavealfa

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2020
4.407
8.069
108
34
Anneme katlanamaz seviyeye geldim

Sorun bende mi gercekten bunu net bir sekilde ogrenmek istiyorum.

Olay su:

Bende 2 Küçük Bebek var , annemle erkek kardesim bana gezmeye yatili geldiler

Biz haftasonu gezdik tozduk , Annem dedi ki bana : kardesinle giderim o yeni eve tasinacak beceremez yardim edeyim

Erkek kardeism bana gizlice diyor ki: annemi İk a et sende en az 1 ay kalsin cunku sevgilisi ile ayni sehre tasiniyor evlilik hazirliginda haliyle annemi su ara pek istemiyor

Tamam dedim ikisine de ayri ayri

Annem sonra Ben 1 hafta daha kalcam dedi ve kardesim gitti ( kardesim anneme sen gelme Ben tek gitcem isim var filan demistir diye dusunuyorum)

derken bebegim hastalandi haydaa kovid pozitif cikti boyle olunca bizim bakici gelemedi bize Yoksa normalde yemek gunluk isler bakicida

Bende izin aldim isten evdeyim yani gidemiyorum da zaten neyse bende de basladi bir kirginlik kolum zor kalkiyor

Sabah hic halim yok sadece bebeklerin bakimini yapiyorum, kahvaltiya bir peynir zeytin koydu sagolsun ama o kadar yumurta patates vs ek hicbir sey yok hatta cayi nasil demleyim diye soruyor yillarin ev hanimi

Oglen dayanamadim Uyudum, uyurken kucuk bebege bakti sagolsun Ben buyugu de aldim beraber uyuduk

Sonra bir corba yapmaya basladim ay Ben yapcaktim dedi olsun sen yap yine de cocuga vercem bunu dedim yok ya cocuklar icin dedim filan dedi yapmadi

E tamam da sen ne yicen ac mi durcan tum gun? Ben de hastayim Ben ne yicem?

Neyse Ben cocuklari doyurdum son enerjimle dayanamadim yattim

Aksam olmus evde 1 tas yemek yok

Arkadaslar Ben mi abartiyorum bu insan benim Annem ve kovid olmusuz ? Tek istedigim sicak sulu yemek ?

Neyse pizza hamburger vs soyleyip yedik

Ya hayir normalde kendine yapar kendi evinde bana gelince inanilmaz bir sekilde zorluyor is yapmamak icin

Neyse derdim tasam bu hastaliktan cok buna katlanamiyorum moralim bozuk hi hakkini verelim mutfagi topladi bugun

Sunu da not olarak yazmak isterim hastaliktan once yemek bulasik vs Hepsini Ben yapiyordum kardesim varken

Tek istedigim hasta ve halsizken Destek olmasiydi

Her anne bir değil malesef 🤦🏼
Hepimiz ayrı ayrı farklı karaktere sahibiz. Sizinki de bu karakterdeymiş 🤷‍♀️
Üzülmeyin belki sizin düzeniniz bozulmasın diye uzak duruyordu. Konuşmayı deneyin içinize dert olacağına. Belki hatasının farkına varır 🤔

Hastalık olsun olmasın annem geldiğinde ya da anneme gittiğimde elimizi hiçbir şeye vurdurmaz.
Ben de o hasta olduğunda elimden geleni yaparım.
Hastalıkta çorba bile yapmamak çok ilginç. Yedi kat el duysa yapar getirir.

Anneme katlanamaz seviyeye geldim

Sorun bende mi gercekten bunu net bir sekilde ogrenmek istiyorum.

Olay su:

Bende 2 Küçük Bebek var , annemle erkek kardesim bana gezmeye yatili geldiler

Biz haftasonu gezdik tozduk , Annem dedi ki bana : kardesinle giderim o yeni eve tasinacak beceremez yardim edeyim

Erkek kardeism bana gizlice diyor ki: annemi İk a et sende en az 1 ay kalsin cunku sevgilisi ile ayni sehre tasiniyor evlilik hazirliginda haliyle annemi su ara pek istemiyor

Tamam dedim ikisine de ayri ayri

Annem sonra Ben 1 hafta daha kalcam dedi ve kardesim gitti ( kardesim anneme sen gelme Ben tek gitcem isim var filan demistir diye dusunuyorum)

derken bebegim hastalandi haydaa kovid pozitif cikti boyle olunca bizim bakici gelemedi bize Yoksa normalde yemek gunluk isler bakicida

Bende izin aldim isten evdeyim yani gidemiyorum da zaten neyse bende de basladi bir kirginlik kolum zor kalkiyor

Sabah hic halim yok sadece bebeklerin bakimini yapiyorum, kahvaltiya bir peynir zeytin koydu sagolsun ama o kadar yumurta patates vs ek hicbir sey yok hatta cayi nasil demleyim diye soruyor yillarin ev hanimi

Oglen dayanamadim Uyudum, uyurken kucuk bebege bakti sagolsun Ben buyugu de aldim beraber uyuduk

Sonra bir corba yapmaya basladim ay Ben yapcaktim dedi olsun sen yap yine de cocuga vercem bunu dedim yok ya cocuklar icin dedim filan dedi yapmadi

E tamam da sen ne yicen ac mi durcan tum gun? Ben de hastayim Ben ne yicem?

Neyse Ben cocuklari doyurdum son enerjimle dayanamadim yattim

Aksam olmus evde 1 tas yemek yok

Arkadaslar Ben mi abartiyorum bu insan benim Annem ve kovid olmusuz ? Tek istedigim sicak sulu yemek ?

Neyse pizza hamburger vs soyleyip yedik

Ya hayir normalde kendine yapar kendi evinde bana gelince inanilmaz bir sekilde zorluyor is yapmamak icin

Neyse derdim tasam bu hastaliktan cok buna katlanamiyorum moralim bozuk hi hakkini verelim mutfagi topladi bugun

Sunu da not olarak yazmak isterim hastaliktan once yemek bulasik vs Hepsini Ben yapiyordum kardesim varken

Tek istedigim hasta ve halsizken Destek olmasiydi
annene açık açık söyleseydin keşke içine atacağına

Kahvaltıda omlet yapmak, patates kızartmak zorunda değil. Normal kahvaltılıkları çıkarması yeterli. Çay konusunda da demlemeyi bilmediğinden değil, siz kaç kaşık koyuyorsunuz vs anlamında sormuştur. Herkesin demlediği çayı beğenmem mesela ben. Buraya kadar annenizin davranışlarında bir sorun yok.
Ama siz hastayken en azından bir çorba yapmalıydı. O konuda haklısınız. Normalde de böyle rahat bir anne miydi? Her anne anaç davranmıyor sonuçta. Ya da acaba sizin yeterince hasta olmadığınızı ve kalkıp iş yapabileceğinizi mi düşündü? Siz "anne gerçekten çok halsizim, akşam yemeği yapar mısın?" deseniz "yapmam" mi der yoksa "tabi kızım yaparım" mı? Hani belki sizden talep görmediği için akıl edemiyordur. Ya da acaba anneniz çok mu yaşlı? Yaşlandıkça çocuklaşıyorlar ve her şeyi yanlış anlayıp triplere girebiliyorlar malesef :)
Bu arada çok geçmiş olsun, bir an önce toparlarsınız umarım.

Benim annem de bana geldiğinde çok birşey yapmak istemez . Çekiniyor veya duzeninizi bilmiyor olabilir . Kaldı ki yapmak istemiyor da olabilir . Cekindigini düşünüyorsanız yönlendirin . Anne şu dolapta şu malzemeler var onlarla bize çorba yapar mısın lütfen gbi ..Ama yapmak istemiyorsa da yapmaz ,ona diyecek bir söz yok .

Bu arada geçmiş olsun ...

Belki hep yönlendirme bekliyordur, siz akşama şunları yapar mısın anne halsizim ben yapamiycam deseniz yine de yapmaz mıydı sizce
Ya Annem Boyle usta ev hanimlari dedigimiz teyzeler var ya cok iyi pasta bilir misafirlige gider geldi oyle bir tip Simdi yaslandi biraz daha Kabul ama kendi evinde komsularina gelince gayet canli

Bazı anneler bazı evlatlarının annesi olduğunu unutuyor
Kendisi de farkında bilerek yapıyor bişi deseniz duygu sömürüsü yapacak bırakın kendi haline siz o yokken ne yer ne içerseniz öyle devam edin beklentiye hiç girmeyin üzüldüğünüzle kalacaksınız
Aynen o olmasa Ben cocuga pisirip yatardim ki yine aynisini yapiyorum son enerji ile cocuga yapiyorum kendimize disardan

Hi bu arada kiz kardesim de baska sehirde kovid oldu Denk geldi gorusmeden ayni zamanda

Diyor ki kardesimin kaynanasi kapisina kadar yemek getiriyormus iyi ne guzel dedim

Bizim evde annemiz var bir sey yapmiyor

Annem hasta degil bu arada

Back