artık vaz mı geçmeliyim ? farklı görüşlere ihtiyacım var..

ve inan ki onsuz da zaman geçecek hatta onunla olduğun zamandan çok daha güzel geçecek ama biraz zaman ve sabırr..

arkadaşlar son durumu bildiriyorum. ben dayanamadım ve kendisini buluşmaya çagırdım bu olayı iyi veye kötü bir sonuca baglamak için.her zamanki yalakalıgıyla ben de seni özlemiştim zaten dedi neyse buluştuk bi şekilde.
geldi her zamanki gibi sanki biz sevgiliyiz nasılsın cadı anlat nasıl gidiyo şu bu gayet ilgili havalarda. hiç yüz vermedim tabi dedim belki de bugün son kez konuşmaya geldim seninle bizim durumumuz ne şu an? bu belirsizlige bi son vermemiz lazım sen beni ne olarak görüyosun dedim galiba beni arkadaş olarak görüyosun muhabbetimi seviyosun o yüzden vazgeçmek istemiyosun dedim. sustu konuşsana dedim saçmalama arkadaş olarak görsem seni arzular mıyım falan dedi ama bilmiyorum dedi.ben de tmm ya arkadaş işte dedim iyi tamam arkadaş arkadaşş dedi. o an zaten bi şeyler gitti içimden böylelikle bitti kızlar yani. ayrılırken de dogrunla yanlışınla herşeyinle cansınn dedi gitti dengesiz. bu ilişkinin artık elle tutulur bi yanı kalmışmıydı siz söyleyin kızlar ben elimden geleni ardıma koymadım vicdanım rahat her adımı attım biraz da o çabalasaydı ama olmadı neysee şimdi tam hakkıyla bi yas tutma vakti benim için çok sevdigim bi insan öldü .netim artık en güzeli de bu
şimdiye kadar bana yardımcı olmaya çalışan herkese sonsuz teşekkür ederim..

inşallah bı an önce atlatırsın canımmm bu zor gunlerı.....

senin adina cok uzuldum, bu durumlarda dicek bisey olmuyor malesef

bende biri ile ayrildim, ama ben icimde bitiremedim

iletisimimiz yok bire bir, ama ailecek cok yakin gorusuyoruz. Inan cok zor, bazen diyorum birak ya ne hali varsa gorsun, ama en kucuk bi sey yapiyor, (ne bilm mesaj atiyor yada haber geliyor ondan bana) umutlaniyorum icimdeki kurumaya yuz tutmus umut yeseriyor :/

dua etmekten baska bisey gelmiyor benimde elimden

Allahtan sabir diliyorum bize

haha canım biz aynıymışız demekki seven her şeyden bi anlam çıkarmaya çalışır onun her hareketini kendine yontmaya çalışır zaten . ben de hemen umutlanıyorum hemen. ayrılırken dedigi laf varya dogrunla yanlışınla yin de cansın diye o bile yine de beni az da olsa seviyo diye umutlanmama neden oldu saçma ama öyle işte. sana da Allahımdan kolaylıklar diliyorum zor işimiz.

hic sorma...
benim oglum hasta, hastanede yatiyor. O kisi de oglumu cok seviyor gercekten, cocuklari cok seviyor zaten.
Bana yakin , uzak herkes gecmis olsun diledi, ben ondan da bekledim yalan yok, bekledim belki gelir, hic olmadi mesaj atar gecmis olsun diye... ama yapmadi, cooook uzuldum cok.
ben mesaj attim, sitem ettim, ona bile cvp yazmadi.

bu benim icin bitis oldu saniyorum. Artik kafamda bitirmek istiorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…