Bir de şunu eklemek isterim. Kaçan her zaman kovalanır. Onu tamamen kaybetmemek için sosyal ortamlarda, telefonda, vs konuşarak onu kendine bağlayamazsın.
Yapacagin en buyuk hata onun senin uzuldugunu gormesi ve senin onsuz yasayamayacagin mesajini vermendir. Bu davranislarinla verdigin mesaj benim hic gururum yok, kendime guvenimde yok, ben bir zavalliyim, ben tek basima sensiz bir hicim ve bana istedigin gibi davranabilirsin" demektir. Sen olsan boyle birine saygi duyarmisin? Tabiiki Hayir. O halde Onun seni red ettigi gibi ayni sekilde sen de Onu red et. Ona bende seni istemiyorum seklinde davran.( gidip yuzune soyleme tabiiki, davranislarin boyle gostersin) Bu demek degilki erkek arkadasin veya sevgilini istemiyorsun ve o'nu birakiyorsun. Tavsiyem en az 3 veya 4 hafta kesinlikle ve kesinlikle iletisime gecme.Telefon, email,sms, ne yapiyorsan , hepsini kes) Rica etmek, yalvarmak, gel bir daha deneyelim demek, mantikli fikirler sunmak erkeklerin bir kulagindan girip oburunden cikar. Mantik yolu ile veya seni cok seviyorum demekle o kisiyi geri getiremezsin. Cunku seven sensin.Ve o nun icin bunun hic bir onemi yok.O senden ayrilmayi kafasina koymus.Ve sevdigini soylerek bunun degisimini saglayamazsin. Ve sen aradikca ,yalvardikca aslinda erkek arkadasini tamamen kendinden uzaklastiriyorsun. Unutma kacan kovalanir. Bu 3-4 haftalik zaman icinde kendinle mesgul ol.Yapmak istediklerini yap. Bu belki bir hobi,belki sacinin rengini veya modelini degistirmek, belki eski arkadaslarla bir araya gelme.Veya uzun zamandir yapmak istediginiz diet veya uzun suredir yapamadiginiz diger sehirdeki akraba ziyareti vs vs.. Ama mutlaka ve mutlaka kendi uzerine yogunlas.Evet, kolay olamayacak senin icin tum bunlari yapmak, o kisiyi hic aramamak.Ama ise yarayacagini goreceksin. Sadece bu sure icinde sabir. Sen ondan uzakta durdukca o seni ozleyecektir. ve top senin elinize gececek.