artık vaz mı geçmeliyim ? farklı görüşlere ihtiyacım var..

teşekkürleer.. benim de niyetim buydu zaten. son bi defa konuşmak en iyisi .konuşucam ne olursa olsun .elimden geleni yaptım derim en azından son noktayı koyarım böylelikle belki

amaç o eger gerçekten haketmeyen biriyse kafanda bitirmek böylelikle daha çabuk vazgeçersin. ama kızlarında dediği gibi poposunun kalkmasına müsaade edecek şekilde konuşma gayet ciddi ve kararlı ol ki anlasın ne yapmaya çalıştıgını hakkında hayırlısı neyse o olsun ne olursa olsun sakın kendini üzme

peki benim her gün eriyip bitmem durduk yere aglama krizlerine girmem daha mı iyi sizce ?

madem bu seni rahatlacak ve kafandaki soru işaretlerini birazda olsa giderecek git konuş acık acık ama ağlama sakın yalvarma asıgım oluyorum bıtıyorum deme istedigğin gibi cevap almazsanda kendıne soz ver uzak dur bu adamdan. hayatına izlerini bile tasımasına ızın vermeden temız bir sayfa ac ve yasa git kurslara yazıl arkadaslarına vakıt ayır telefon kullanma gerekırse. aklına geldıgı gıbıde baska bısey yap.

Son düzenleme:
bence canım sen kendi aşk acını çek çünkü bunu hisseden sensin o adamı işin içine sokupta saf temiz sevgini kirletme derim sevende biziz silende biz olmalıyız

madem bu seni rahatlacak ve kafandaki soru işaretlerini birazda olsa giderecek git konuş acık acık ama ağlama sakın yalvarma asıgım oluyorum bıtıyorum deme istedigğin gibi cevap almazsanda kendıne soz ver uzak dur bu adamdan. hayatına izlerini bile tasımasına ızın vermeden temız bir sayfa ac ve yasa git kurslara yazıl arkadaslarına vakıt ayır telefon kullanma gerekırse. aklına geldıgı gıbıde baska bısey yap.

nasıl bi konuşma yapmamı tavsiye edersiniz ? ben duygularımı aynı sizlere anlattıgım gibi tüm şeffaflıgıyla anlatmayı düşünüyorum. plansızca içimden geldigi gibi..

bence canım sen kendi aşk acını çek çünkü bunu hisseden sensin o adamı işin içine sokupta saf temiz sevgini kirletme derim sevende biziz silende biz olmalıyız

canım o bilmedikten sonra benim aşkımın ne anlamı var . görsün bilsin kimse tarafından bu denli sevilemiyecegini

nasıl bi konuşma yapmamı tavsiye edersiniz ? ben duygularımı aynı sizlere anlattıgım gibi tüm şeffaflıgıyla anlatmayı düşünüyorum. plansızca içimden geldigi gibi..

planlasanda o durumda değişiri zaten ama diyebilirsin ona sen benım hayatıma gırmek ıcın o kadar caba gosterdın benım aklımda olmazken ama oyle boyl benım adım atmamla basladı bu ılıskı ben atmaaydım daha ne kadar ole belırız gıderdı ılıskımız bilmem ama basladı sımdı ben sana asıgım dıyorun ama benım ıcın hıc bırsey yapmıyorsun dersın ben artık bole belırsızlıkten yoruldum dersın eger bu durum bole devam edıcekse ben yokum diyebilirsin

Adamın amacı seni yedekte tutmak.
Beğeniyorum, hoşuma gidiyorsun yani yakınlaşmanızda onun hoşuna gidiyor. Muhabbetide kesmiyor ki seni hep cepte tutsun.
Yaptığı tek doğru birşey varsa o da şu; seni kafamda bir yere oturtamıyorum açıkça geleceğimiz yok demek istiyor.

Neden onun seninle güzel zaman geçirmesine izin veriyorsun bunları duyduktan sonra.
Sen ciddi olabilirsin ama o değil.
Yakında kafasında bir yere oturtmuş olduğu bir kızla görürsen eğer onu çok acı çekersin.
Yapma bu kötülüğü kendine.

Adamın amacı seni yedekte tutmak.
Beğeniyorum, hoşuma gidiyorsun yani yakınlaşmanızda onun hoşuna gidiyor. Muhabbetide kesmiyor ki seni hep cepte tutsun.
Yaptığı tek doğru birşey varsa o da şu; seni kafamda bir yere oturtamıyorum açıkça geleceğimiz yok demek istiyor.

Neden onun seninle güzel zaman geçirmesine izin veriyorsun bunları duyduktan sonra.
Sen ciddi olabilirsin ama o değil.
Yakında kafasında bir yere oturtmuş olduğu bir kızla görürsen eğer onu çok acı çekersin.
Yapma bu kötülüğü kendine.

gerçekten çok kötü bi durum allah kimseye yaşatmasın. ama ben güçlü bi insanım umarım bunu da aşıcam kararlıyım çok sagolun..

bence sana dönmesinin tek yolu kıskanması.elinden gidebileceğini düşünmesi birinin sana ilgisi onun seninle ilişkiye başlamasını sağlar :) doğru yapmakta önemli tabiki ters tepebilir iyice uzaklaşmasın :)

bence sana dönmesinin tek yolu kıskanması.elinden gidebileceğini düşünmesi birinin sana ilgisi onun seninle ilişkiye başlamasını sağlar :) doğru yapmakta önemli tabiki ters tepebilir iyice uzaklaşmasın :)

bu taktıgin onun üzerinde işe yarayacagını sanmam. çünkü kendisi çok muhafazakar ve tutucu bi insan. bi başka erkekle falan görürse beni mazallaah iyice kaçar gider :))))

bu yollardan hepimiz geçtik ama kimse vazgeçilmez değildir bunu anladık canım. bir de imkansız olduğu için cazip geliyor. unutmayı becersen çok değil 1 sene sonra diyceksin ki ne kadar aptalmışım:) kusura bakma lafın gelişi söylüyorum. gerçek aşkı bulduğunda o sana gelicek zaten peşinden koşmana gerek kalmıycak canım serin kal.

Çoğu kişi bu tarz bi durum yaşamıştır muhtemelen.
Bende buna benzer bi durumda kalmıştım, mesaj atıp atmamak arasında kalmıştım çok kararsızdım ve artık cesaret edip attım ama seviyorum, tekrar deneyelim gibi cümleler kurmadım, genel biçimde düşüncelerimi yazdım, iletişim sorunu vardı zaten aramızda. Orta yolu bulamadık ve öylece bitti ama onu aklımdan atmamı sağladı bu durum. Şimdi sorsan umrumda değil. Yani diyeceğim o ki, mesajı yaz ama seviyorum, özledim gibi cümleler kurmadan. Onun vereceği cevaba göre yolunu belirlersin. Olumsuz bile olsa sonucu sen elinden geleni yapmış olacaksın. Öyle bişi olursa vazgeçmeyi bilmelisin.

bu yollardan hepimiz geçtik ama kimse vazgeçilmez değildir bunu anladık canım. bir de imkansız olduğu için cazip geliyor. unutmayı becersen çok değil 1 sene sonra diyceksin ki ne kadar aptalmışım:) kusura bakma lafın gelişi söylüyorum. gerçek aşkı bulduğunda o sana gelicek zaten peşinden koşmana gerek kalmıycak canım serin kal.

ben de çok istiyorum beni sevsin peşimden koşsun ama yok bunu yapan benim sanki ben erkegim yani kendime saygımı kaybedicem neredeyse. umarım o her zaman sözü edilen gerçek aşk bi gün beni de bulur :((

Çoğu kişi bu tarz bi durum yaşamıştır muhtemelen.
Bende buna benzer bi durumda kalmıştım, mesaj atıp atmamak arasında kalmıştım çok kararsızdım ve artık cesaret edip attım ama seviyorum, tekrar deneyelim gibi cümleler kurmadım, genel biçimde düşüncelerimi yazdım, iletişim sorunu vardı zaten aramızda. Orta yolu bulamadık ve öylece bitti ama onu aklımdan atmamı sağladı bu durum. Şimdi sorsan umrumda değil. Yani diyeceğim o ki, mesajı yaz ama seviyorum, özledim gibi cümleler kurmadan. Onun vereceği cevaba göre yolunu belirlersin. Olumsuz bile olsa sonucu sen elinden geleni yapmış olacaksın. Öyle bişi olursa vazgeçmeyi bilmelisin.

ben de tam tersi onu ne kadar sevdigimi onunla olmak için çok şey feda edebilecegimi haykırmak istiyorum ona. bunun ne gibi bi sakıncası olabilir ki sizce ?

yol ver canım yol ver

senı yedekte tutup diğer kızlardan vazgeçemiyor.senden daha iyisini bulduğu anda senı bidaha hatırlamayacak

ve senın ondan ayrılman onun işine yağ sürmüş yani onun yapamadığını sen yaparak işini kolaylaştırmışsın

sana yaptığı açıklamaların hiç bir mantığı yok aşık adam aşıktır seviyordur kafasında oturtamıyorsa diğer kızlar cazip geldiği ve sana gerçekten aşıkolmadığı içindir

senı kandırmasına izin verme kendine helal süt emmiş efendi bir adam bul

Ya tamda yapmak ıstedıgım yorumu yazmıssın arkadasım :) kesınlıkle dogru

Canım ne yapman gerektiği çok belli, onun için bahaneler yaratıp kafanı karıştırma. 25 yaşında senden önce bir ilişkisi olmuş falan, bunların hepsi bahane. Seven adam sevdiğinin yanında olur. Seni beğeniyordur, yedekte tutmak istiyordur, daha iyisini bulduğunda koşarak ona gidecektir. Hatta eminim böyle olduğuna. Aslında her şey basit, sen düşünerek detaya inerek kafanı karıştırıyorsun, derin düşünmeye gerek yok. Seninle sevgili değil çünkü seni sevmiyor. Bırak onu ve önüne bak.

seni anlıyorum canım zamana bırak istersen...

Ah erkekler :20: Hep böyle laf cambazlığı yaparak bizi kandırıyorlar. Ben erkek arkdaşının duygularının samimi olduğuna inanmıyorum bir an önce kendi yoluna bakmalısın ..

Ah erkekler :20: Hep böyle laf cambazlığı yaparak bizi kandırıyorlar. Ben erkek arkdaşının duygularının samimi olduğuna inanmıyorum bir an önce kendi yoluna bakmalısın ..

zaten öyle bi dil öyle bi çene var ki onda öyle aşık etti beni kendine şimdide oynatıyo böyle. ama onunla konuşan gözlerinin içine bakan benim bana neden samimi geliyo allahımmmm :((

ben niye böyleyim yaaa ??
ben iradesiz birimiyim neden resti çekemiyorum sanki ? nasıl vazgeçicem nasıl unutucamm onu
resmen kalbimin acıdıgını içimin yandıgını hissediyorum kızlar yaa
tavsiye /öneri ?
nasıl becericem ondan ve izlerinden kurtulmayı

Back