teşekkürleer.. benim de niyetim buydu zaten. son bi defa konuşmak en iyisi .konuşucam ne olursa olsun .elimden geleni yaptım derim en azından son noktayı koyarım böylelikle belki
peki benim her gün eriyip bitmem durduk yere aglama krizlerine girmem daha mı iyi sizce ?
madem bu seni rahatlacak ve kafandaki soru işaretlerini birazda olsa giderecek git konuş acık acık ama ağlama sakın yalvarma asıgım oluyorum bıtıyorum deme istedigğin gibi cevap almazsanda kendıne soz ver uzak dur bu adamdan. hayatına izlerini bile tasımasına ızın vermeden temız bir sayfa ac ve yasa git kurslara yazıl arkadaslarına vakıt ayır telefon kullanma gerekırse. aklına geldıgı gıbıde baska bısey yap.
bence canım sen kendi aşk acını çek çünkü bunu hisseden sensin o adamı işin içine sokupta saf temiz sevgini kirletme derim sevende biziz silende biz olmalıyız
nasıl bi konuşma yapmamı tavsiye edersiniz ? ben duygularımı aynı sizlere anlattıgım gibi tüm şeffaflıgıyla anlatmayı düşünüyorum. plansızca içimden geldigi gibi..
Adamın amacı seni yedekte tutmak.
Beğeniyorum, hoşuma gidiyorsun yani yakınlaşmanızda onun hoşuna gidiyor. Muhabbetide kesmiyor ki seni hep cepte tutsun.
Yaptığı tek doğru birşey varsa o da şu; seni kafamda bir yere oturtamıyorum açıkça geleceğimiz yok demek istiyor.
Neden onun seninle güzel zaman geçirmesine izin veriyorsun bunları duyduktan sonra.
Sen ciddi olabilirsin ama o değil.
Yakında kafasında bir yere oturtmuş olduğu bir kızla görürsen eğer onu çok acı çekersin.
Yapma bu kötülüğü kendine.
bence sana dönmesinin tek yolu kıskanması.elinden gidebileceğini düşünmesi birinin sana ilgisi onun seninle ilişkiye başlamasını sağlar :) doğru yapmakta önemli tabiki ters tepebilir iyice uzaklaşmasın :)
bu yollardan hepimiz geçtik ama kimse vazgeçilmez değildir bunu anladık canım. bir de imkansız olduğu için cazip geliyor. unutmayı becersen çok değil 1 sene sonra diyceksin ki ne kadar aptalmışım:) kusura bakma lafın gelişi söylüyorum. gerçek aşkı bulduğunda o sana gelicek zaten peşinden koşmana gerek kalmıycak canım serin kal.
Çoğu kişi bu tarz bi durum yaşamıştır muhtemelen.
Bende buna benzer bi durumda kalmıştım, mesaj atıp atmamak arasında kalmıştım çok kararsızdım ve artık cesaret edip attım ama seviyorum, tekrar deneyelim gibi cümleler kurmadım, genel biçimde düşüncelerimi yazdım, iletişim sorunu vardı zaten aramızda. Orta yolu bulamadık ve öylece bitti ama onu aklımdan atmamı sağladı bu durum. Şimdi sorsan umrumda değil. Yani diyeceğim o ki, mesajı yaz ama seviyorum, özledim gibi cümleler kurmadan. Onun vereceği cevaba göre yolunu belirlersin. Olumsuz bile olsa sonucu sen elinden geleni yapmış olacaksın. Öyle bişi olursa vazgeçmeyi bilmelisin.
yol ver canım yol ver
senı yedekte tutup diğer kızlardan vazgeçemiyor.senden daha iyisini bulduğu anda senı bidaha hatırlamayacak
ve senın ondan ayrılman onun işine yağ sürmüş yani onun yapamadığını sen yaparak işini kolaylaştırmışsın
sana yaptığı açıklamaların hiç bir mantığı yok aşık adam aşıktır seviyordur kafasında oturtamıyorsa diğer kızlar cazip geldiği ve sana gerçekten aşıkolmadığı içindir
senı kandırmasına izin verme kendine helal süt emmiş efendi bir adam bul
Ah erkeklerHep böyle laf cambazlığı yaparak bizi kandırıyorlar. Ben erkek arkdaşının duygularının samimi olduğuna inanmıyorum bir an önce kendi yoluna bakmalısın ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?