seni çok iyi anlıyorum bu bir çok kişinin başına gelmiştir:) bence çok uzatılmış bir süre bende aynısını zamanında çok düşünmüştüm aslında bir uzmana yaşam koçuna baş vur deim bildiğim biri var özelden numarasını verebilirim kahin gibi biri
canım cok ozur dilerim ama erkek arkadasın sevgısıne falan ınanmadım sakın yanlıs anlama yadırgamıyorum o caresızlıgı bende bılıyorum ama seven adam herseyı yapıyor sımdı sen hep görüşüyorsun onunla falan ya sen aslında onun hep cebındesın ilişkiniz olsada onunlasın olmasada o zaman sorumluluga gırmeyeyım nasıl olsa benımle diye bakıyor bence olaya. cok zor bılıyporum ama az kendını geri çeksen onu oyle gozlemlesen
yol ver canım yol ver
senı yedekte tutup diğer kızlardan vazgeçemiyor.senden daha iyisini bulduğu anda senı bidaha hatırlamayacak
ve senın ondan ayrılman onun işine yağ sürmüş yani onun yapamadığını sen yaparak işini kolaylaştırmışsın
sana yaptığı açıklamaların hiç bir mantığı yok aşık adam aşıktır seviyordur kafasında oturtamıyorsa diğer kızlar cazip geldiği ve sana gerçekten aşıkolmadığı içindir
senı kandırmasına izin verme kendine helal süt emmiş efendi bir adam bul
evet canım çok düşündüm bunu hatta 1 aydır falan geri çektim kendimi ama bu sefer ondan da pek hareket yok bi kere faceden naber cadı yazdı beyfendi 5 dakika konuştuk o kadar. o kadar karışıgım kii..
haklısınız belki de ama benden başkalarıyla olmuyo ki o yalnız bi insan . 25 yaşında olmasına ragmen 1 kere ilişkisi olmuş benden önce şimdi de kimseyle olmadıgına eminim. ondan başkasını sevebilsem inanın bulurdum ama olmuyo hiç kimse cazip gelmiyo. dünya onun etrafında dönüyo şu an. off
o zaman sana tek soru AŞIK adam ona yazmadan gormeden durabılır mı?
acı da olsa dogruyu söylemeniz güzel ben neye inanmak istiyosam ona inanıyorum şu an. çünkü gerçekler canımı acıtıyo
acı da olsa dogruyu söylemeniz güzel ben neye inanmak istiyosam ona inanıyorum şu an. çünkü gerçekler canımı acıtıyo
seven insanın gözü kör olurmuş derler canım gerçekten öyle aşk insanın gözünü kör ediyo ondan başkasını düşünemiosun ne yaparsa yapsın ne olursa olsun aklından atamıyosun seni çokiyi anlıyorum bizimle paylaştıklarını onada anlat herşeyi söyle seni seviyorum bana niye böle yapıyon bize şans ver de zaman herşeyin ilacı al karşına kalbimden geçenlerin hepsini anlat eminim seni anlayacaktır
seven insanın gözü kör olurmuş derler canım gerçekten öyle aşk insanın gözünü kör ediyo ondan başkasını düşünemiosun ne yaparsa yapsın ne olursa olsun aklından atamıyosun seni çokiyi anlıyorum bizimle paylaştıklarını onada anlat herşeyi söyle seni seviyorum bana niye böle yapıyon bize şans ver de zaman herşeyin ilacı al karşına kalbimden geçenlerin hepsini anlat eminim seni anlayacaktır
hiç anlayacagını sanmıyorum cunku erkeklerın kafası bızım gıbı değil malaesef
sizce bu gurursuzluk degil mi onun gözünde küçülmezmiyim böyle yaparsam. ben bi kızım ben de nazlandırılmak şımartılmak isterim ama her adımı ben atarsam ne degeri kalır ki? bazen bunu düşünüyorum bazen de o benimle olsun da ne olursa olsun diyorum .bilemiyorum dediginizi yapıcam galiba
sizce bu gurursuzluk degil mi onun gözünde küçülmezmiyim böyle yaparsam. ben bi kızım ben de nazlandırılmak şımartılmak isterim ama her adımı ben atarsam ne degeri kalır ki? bazen bunu düşünüyorum bazen de o benimle olsun da ne olursa olsun diyorum .bilemiyorum dediginizi yapıcam galiba
zaten karşına alıp konuştugun zaman onun düşüncelerinide anlayacaksın az çok iyi gözlemle her söylediginde bi anlam oldugunu göreceksin eger ki konuştugunda kısa cevaplar veriyorsa yada hiç konuşmaya meyiilli değilse çeker gidersin tamamen unutursun mesela telefonunu değiştir onun numarasını unutmaya çalış sonra hiç yalnız kalma hep kafanı dagıtacak birşeylerle meşgul ol zamanla herşey geçer ama insanlar konuşarak birbirleriyle anlaşılır benim görüşüm oturup belkide son kez adam akıllı konuşman gerek
bence yapma derim cunku sen zaten zamanında sevdıgını soleyerek ılk adımı atmıssın hala sevdıgını gostermek ıcın konusmussun etmıssın sımdı yeter eger varsa dedıgı gıbı bole ask ozaman sıra onda sen sus cekıl bence canım. çok ozur dilerim ama bu onun popusunun biraz daha kalkmasını gosterır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?