Umarim meme kesme konusunda basarili olursunuz..memeden bende nasıl kesecem diyodum 2 yas 2 ay emdi herkes kes diyodu gece 4 5 defa uyanıyodu. gündüz işten gelince bazen vermedim istedi yatarken dedim gecistirdim . ama yinede emiyodu . bir günde yatarken emdi emdi uyuyamadı tamm artık dön yat dedim . agladı hayır dedim emdin zaten benim memem uf dedim . gece kalktı bazısında reddettim . baktım ertesi gün meme istemedi öyle ama gece kalktı emdi. sonra babannesinfe kalmak zorunda kaldı bir gece . eve gelince işten ozmanda istemdei . gece yatatken istedi yok dedim babaı salladı uyudu gecede kalktı vermedim cokda aglamadı .
ben rsey sürüp bıraktırmak istemedim cünkü bazı pskologlar bunun kötü oldugunu söylüyo.
simdi cok sükür iki gündür emmmedi
kız içinde acaba odada resimli seyler varmı barbi su bu ayıcık bir onları kaldırıp uyutmayı dene annem derdi
Kizimin odasinda evet ayicik bebek tarzi cok oyuncak var ama onlardan korktugunu simdiye kadar hiç soylemedi. Sadece 1 keresinde yapay cicek var gardrobunun ustunde o çiçeğin yansimasini buruna benzetiyorum diyordu. Kaldirdim ama yine ayni