Kizlar merhaba . Benim 5 yasinda kizim 2 yasinda oglum var.
Kizim cok asiri baba düşkünü.
Babasi olmadan kendi odasinda yatmıyor. Ama asil mesele kızım kendi odasinda yatmiyor. Odasinda hersey kizimin sevdigi tarz. Perdesi halisi avizesi bile pembis. Ama gel gelelim kizima 1 bucuk senedir bisey oldu kendi odasinda yatmiyor. Masal okusamda kabul etmiyor eskiden yatan cocuk ne olduysa odasinda uyuyamiyor. Dun gece babasi ve ben artik kızdık yatagina dogru hadi bakalim diye. Ama aglaya agla istifra etti.
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Neden boyle yapiyor anlamiyoruz. Bizim yatagimizda deliksiz uyuyor. Kanepe de deliksiz uyuyir ama kendi yataginda asla.
Neden diyoruz korkuyorum diyor.
Neyden korkuyorsun peki seni korkutan ne diyoruz cevap yok sadece korkuyorum yatmak istemiyorum diyor. Ama babasi olursa ancak yatiyor yataginda .
Esimde üzgün . Sabahlari işe gidemiyorum uykumu alamiyorum heryerim tutuluyor diyor...
2 yasindaki oglum da asiri anneci yani asiri memeci.
Gece en az 4..5 kere uyanip agliyor meme istiyor. Yatak odasina kosuyor.
Götürüyorum yatagina eger meme vermezsem yanina yatarsam 1..2 saat boyunca agliyor sonra uyuyakaliyor. .
Tabi o esnada bende uyuyakaliyorum. Heryerim tutuluyor uykudan dayak yemis gibi uyaniyorum.
Eger meme verirsem bagimlisi oluyor daha cak istiyor gunduzleri de istiyor. Memeden nasil kesicem. Nasil sabaha kadar deliksiz uyutucam
Oglum cok yemek yer. gece karni mutlaka tok yatiyor hatta 1 biberon dolusu balli sut icip yatiyor. Ama yine de her gece böyleyiz..
Yani arkadaslar uzun lafin kisasi artik geceler olmasin istiyoruz. Biktim her gece evde yer yatak degistiren bir aile olduk . Sabaha kadar durmadan cocuklarla ugrasiyoruz eşimle.
Artik aglamamak icin kendimi zor tutuyorum. Cunku boynum dun gece cok kotu tutulmus hareket ettiremiyorm. Sag bacagimda kikirdak zedelenmesi olmus surekli cocuklarin peşinde kostura kostura..
Anne baba hakki odenmezmis bunu bir kez daha anladim