• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık umrumda olmasın ikiside yeterr :(

Körler sağırlar birbirini ağırlar. Varsın mutlu olsunlar ne çıkar? İki karakter yoksunu insandan kurtulmuşsun şükret. Sana çok eski olan Nalan'ın Acemi Balık şarkısını dinleyip motive olmanı tavsiye ederim. Göreceksin bu şarkıyla birlikte hepsi iyi veya kötü olumlu veya olumsuz dibinde bitecek. Tecrübeyle sabittir.

Çok acı bi durum ama seni aldatmamış, ortak bi karar vermişsiniz ve ayrılmışsınız.. arkadaşın çoktan eşine göz dikmişti demek ki, fırsatı bulunca da direkt kafesledi bence.. eski eşinin onu gerçekten sevdiğini sanmıyorum, boşluk olmalı.. bu karakterde bi kadınla ne kadar mutlu olabilir, eninde sonunda senin değerini anlar diye düşünüyorum.. ama artık bu gerçekle yüzleşmeli, olanları kabullenmeli ve hayatıma devam etmelisin.. onların mutlu ya da mutsuz olması senin için önemli olmamalı.. ayrıca onlardan alabileceğin en güzel intikam da mutlu olman olur, mutlu olmaya çalış.. değilsen bile öyle göster bence..

Eski konularına bir göz atmak istedim konuyu daha net anlayabilmek adına. Okadar içten, sempatik, sevimli ve pozitif enerjili geliyorsun ki bana, gerçekten bu acıları boş yere yaşıyorsun gibime geliyor.
Evet boşanmışsın ve hiç hoş olmayan bir durum gelişti. Ama bence sen bunların üstesinden gelebilecek bir kadınsın, güçlüsün. Bak aylar geçmiş, acını yaşadın gitti. Üstüne Yeni heyecanlarda yaşamışsın. Bu demektir ki sende kendi hayatıma devam edebiliyorsun ve oldukçada başarılısın.geçmişte yaşamamamı öneririm. Acı veriyor olabilir sana ama İnan bana hepimiz en yakınlarımızdan darbeler almışızdır.
Şimdi şöyle düşün, onlar diyelim ki mutlu, senşn acılar içinde mutsuz olmana değer mi? Asla dimi? Yapma !! Kendine bunu yapma.

Sence o arkadaş dediğin kişi mutlu olacak mı? Hiçbir şey göründüğü gibi değildir emin ol, o şu anda ne yaşarsa yaşasın ilahi adalet onuda bulacaktır. Senin mutsuzluğun üstüne mutluluk kuramaz. Bırak Allah gerisini halletsin. İsterse evlensinler, seni hiç bağlamasın!
Niye biliyor musun? Sen kötü bir şey yapmadın ve yarın birgün doğru kişiyi bulduğunda çok mutlu olacaksın, pişmanlık olmadan.
Ama onlarda hep pişmanlık olacak, huzurlu bir hayatları olacağımı sanmıyorum gerçekten. Sen sadece hayırlısının olduğuna güven.

Çok tatlı bir insan olduğun çok belli, İnan üzüldüğün bir saniyeye bile değmez :)

Selam kızlar,
Eski eşim ve çok yakın arkadaşım hakkında konu açmıştım belki hatırlayanlar vardır. Bugün onların nişanlandığını öğrendim..
Aslında iyi olmuştum kendimi iyi hissediyodım nerdeyse 3 ay geçti üzerinden çünkü. Ama burdanda yazdılar bilen arkaşlarımda aynı şeyi söyledi ilişkileri uzun sürmez sağlıklı bi ilişki olmaz diye. Ama nişanlanmşlar işte.
Ve bu haberide bana yine başka bi ortak arkadaşım verdi. Herkes acıyodur büyük ihtimalle bana. Öyle bi söyleyişi vardiki ölüm haberi verir gibi. Tabiki gayet soğukkanlı bi şekilde umrumda olmadıgını herkesin kendi hayatını yaşadıgını tarzda şeyler söyledim.
Ama gerçek öyle değil işte. İçime oturdu ilk duyunca. Kalbim acıdı. Yediremiyorum hala kendime. Arkadaşımdı o benim o şehirde en yakınımdı düğün albümümüze bakmıştık evime gelmişti enişteye selam söyle diyen biri hala aklım almıyo.
3 ay öncesine geri döndüm sanki. İnanın göğsümde bi ağırlık var bişey oturdu sanki. İlişkilerini ilk duydugumdan daha sakin karşıladım ama yinede engel olamıyorum kendime.
Bi kadın başka bi kadına neden yaparki bunu? Hayatıma birini almaya çalışıyorum kısa süreli heycan dışında kimseye bişey hissedemiyorum hep kıyaslıyorum hayatıma ilk giren insandı çümkü o. Onu arıyorum sanki başkalarında. İsteyerek ayrıldık ama son olaylar çok daha farklı etkiledi beni. Kafamda oturtamıyorum hala. Nişanlanmışlar diyorum. Tekrar ediyorum sonra. NİŞANLANMIŞLAR. Kendi nişanımı hatırlıyorum sonra. Arkadaşımla olan muhabbetlerimi gülmelerimizi eğlendiğimiz zamnları. Midem kaldırmıyo sonra. O kadar doluyumki. Sadece dertleşmek istedim sizinle. Bişey söyleyin bana eskiye dönmek istemiyorum umrumda olmasın ikiside kendi hayatıma bakmak istiyorum aklıma geldikleri zaman napıyolarsa yapsınlar umrumda değiller demek istiyorum artıkk
Valla düşünemedim bile ne diyeyim. Allah sabrınızı arttırsın. İlahi adalet bir gün tecelli eder.

Insanlar ya d ilerde hasbel kader çocukları olduğunda nasıl tanıştınız dediklerinde ne cevap verirler acaba. Daha önce bir arkadaş ortamında tanistirdiginizi söylemiştiniz acaba aynı arkadaş ortamına girebilirler mi bilmiyorum. Eminim arkadaşınız eski eşinizi arkadaşları ile tanistirmayacaktir. Size yapan adamın ona da yapma ihtimali var. Ki arkadaşınızda ki mideye de pesss. Benimde zamanında birinin uğruna omzunda gozyasi doktugum benimle beraber aglayan arkadasim o biriyle evlendi. Oda sizin eşiniz gibi onunla dalga geçerdi meğerse gizli hayranlikmis duyguları bastirmakmis bilemedim. Şimdi en güzeli var hayatımda iyi ki diyorum ikisi de çıkıp gitmiş. Inanın sizde aynısını söyleyeceksiniz herkes kendi kalbinin ekmeğini yiyor eninde sonunda.

Allahlarından bulsunlar.

Sosyal medyada onların profillerine silemeyecekleri şekilde yazabiliyor musunuz bilmiyorum ama yazın. Bir o...uyla bir o...u çocuğu birbirinizi bulmuşsunuz, tebrik ederim yazın.

Daha da iyisi düğün/nikah yerini tarihini öğrenin gidin. Orda da k.hpe olduklarını yüzlerine vurmayı ihmal etmeyin sonra da çıkın gidin. Bu güzel anıyı hediye edin ki hayatboyu akrabanın eş dostun yüzüne bakamasınlar.

Bunu yapamam derseniz kolayı da var, bu 2sinin işyerlerindeki dedikoducu tiplerden bazılarına yazın aynen size yazdığım bu cümleyi işyerinde güzelce yayılsın. Böyle tipler insan içine çıkmayı haketmiyor.

Yanlarına bırakmayın derimm. Siz öcünüzü almadan içiniz soğumaz burdan anlaşılıyor. Sizin yerinizde olsam o kadina o..u k.hpe yazardim hem whatsapptan hem mesaj atardim hem de cikmayacak bir sekilde sosyal medyaya yazardim. Hakediyor cunku. Eski esiniz zaten mide bulandirici, bir erkek daha ne kadar igrenc olur kelime bulamadim.
Bir de seks işçilerine o... derler. Asıl o...luk budur.

Selam kızlar,
Eski eşim ve çok yakın arkadaşım hakkında konu açmıştım belki hatırlayanlar vardır. Bugün onların nişanlandığını öğrendim..
Aslında iyi olmuştum kendimi iyi hissediyodım nerdeyse 3 ay geçti üzerinden çünkü. Ama burdanda yazdılar bilen arkaşlarımda aynı şeyi söyledi ilişkileri uzun sürmez sağlıklı bi ilişki olmaz diye. Ama nişanlanmşlar işte.
Ve bu haberide bana yine başka bi ortak arkadaşım verdi. Herkes acıyodur büyük ihtimalle bana. Öyle bi söyleyişi vardiki ölüm haberi verir gibi. Tabiki gayet soğukkanlı bi şekilde umrumda olmadıgını herkesin kendi hayatını yaşadıgını tarzda şeyler söyledim.
Ama gerçek öyle değil işte. İçime oturdu ilk duyunca. Kalbim acıdı. Yediremiyorum hala kendime. Arkadaşımdı o benim o şehirde en yakınımdı düğün albümümüze bakmıştık evime gelmişti enişteye selam söyle diyen biri hala aklım almıyo.
3 ay öncesine geri döndüm sanki. İnanın göğsümde bi ağırlık var bişey oturdu sanki. İlişkilerini ilk duydugumdan daha sakin karşıladım ama yinede engel olamıyorum kendime.
Bi kadın başka bi kadına neden yaparki bunu? Hayatıma birini almaya çalışıyorum kısa süreli heycan dışında kimseye bişey hissedemiyorum hep kıyaslıyorum hayatıma ilk giren insandı çümkü o. Onu arıyorum sanki başkalarında. İsteyerek ayrıldık ama son olaylar çok daha farklı etkiledi beni. Kafamda oturtamıyorum hala. Nişanlanmışlar diyorum. Tekrar ediyorum sonra. NİŞANLANMIŞLAR. Kendi nişanımı hatırlıyorum sonra. Arkadaşımla olan muhabbetlerimi gülmelerimizi eğlendiğimiz zamnları. Midem kaldırmıyo sonra. O kadar doluyumki. Sadece dertleşmek istedim sizinle. Bişey söyleyin bana eskiye dönmek istemiyorum umrumda olmasın ikiside kendi hayatıma bakmak istiyorum aklıma geldikleri zaman napıyolarsa yapsınlar umrumda değiller demek istiyorum artıkk
Emin olun evlenselerde mutlu olamazlar ,cunki sizin golgeniz uzerlerinde olucak.En yaki arkadasinin kocasiyla evlenmekte,siz evliyken yuvanizda gozu varmis demek.Gercek yuzlerini gormus oldunuz uzulmeyin.

Başka eski şeyin varsa gönder kıza. Yazıktır! İki midesizden Kurtulmuşsun. Sonuçta herkes lâyığini bulur. Bulmuşlar birbirlerini.

Ay inşallah ayrılmazlarda iğrençliklerini başk insanlara saçma fırsatları olmaz. Dünya o kadar küçük ki. O arkadaş müsfettesinin bütün çevresinin haberi olur yakında. “Çok güzelsin hayatım” diyip arkasından “Arkadaşının kocasıyla evleniyormuş kız duydun mu” fısırtıları dönmeye başlar. Başkası söyledi diye değil, karakterime uymaz diye söylüyorum; utanç verici.

Böyle biseyden etkilenmeyen olur mu herkes etkilenirdi çünkü çok yeni ve duygularin var hala , normal canim.Zamanla mantigin ağır bastikca etkisi zayiflayacak hatta her ikisini de iyi tanidigin icin duygusuzca yorum dahi yapabileceksin.Kendini meşgul edecek birseyler yapmali ve zamani kendini uzmeden gecirmeye bakmalisin.Keske bunlari yasamamis olsaydin ama yasamişsin simdi yapabilecegin sey bakis acini degistirmek olmali.Yani eger basarabilirsen kendine sunu sor acaba bu yasadigim bana ne katti yada ne oğretti gibi.

hani yediremiyorum diyosunuzya bence yedirin siz. Yediremeyen o iki haysiyet yoksunu olsun. Böylede aşağılık tipler var ne yazıkki ve bence sevinin ikisi çok yakın zamanda kendi pisliğinde boğulucak ;)

Dünyanın en büyük kazıklarındandır, yaşamayan da acısını bilemez maalesef..
Siz ortak tanıdıkları,çevreden size olan bakış açısını geçin de birbirlerine olan bakış açılarına bir göz atalım;GÜVEN bir ilişkinin temelidir,güven olmayan bir ilişki ne derece sağlıklıdır...İkisi de birbirine asla ama asla güvenemeyecek!Birisi eşinin arkadaşı ile diğeri arkadaşının eşiyle birbirlerine hayat boyu nasıl sadık olduklarını sorgulayıp duracaklar hep bir acaba olmayacak mı sanıyorsunuz....
o Midesi geniş Arkadaşınız da, o eski eşiniz de nasıl paranoya yapacaklar ortak tanıdık,arkadaş ortamlarında.Eski eşiniz acaba bu evli arkadaşımdan hoşlanır mı?arkadaşınız acaba bu arkadaşımdan hoşlanır mı?Tencere kapak hep bir korku,hoş beter olsunlar da!
Bak arkadaşım,evlenebilir hatta çocuk bile yapabilirler, bunlara kendini hazırla, ilahi adaletle bir sonuç, geç de olsa bu insanların kaderi olacak ve bunlarla kendini üzme!
Sana tek tavsiyem uzak dur ve hayatına odaklan,aldatılmak senin değil her daim onların paçasında ......

Canım konularını biraz okudum. Yaşadığın süreci tahmin edemiyorum bile.
Ama yalnız değilsin böyle bir durumda hemen hemen benzer bir durumda olan arkadaşım vardı. Gerçekten mide bulandırıcı. Sevgili iken omzunda ağladığı arkadaşı gitti sevgilisiyle evlendi.
Ama kurtulmuşum diyeceksin. Onlar kendi mutsuzlukların da boğulacaktır merak etme. Kimsenin ahı kimsede kalmaz.

Senin artık onları bir çöp kutusuna atıp hayatına devam etmelisin.
Uğraşlar bul kendine yoğun bir programın olsun ki aklın onlara gitmesin. Kafan yoğun olursa düşünmezsin.
Umarım bundan sonra çok mutlu olacağın bir ilişkin de olur.

Back
X