Selam kızlar,
Eski eşim ve çok yakın arkadaşım hakkında konu açmıştım belki hatırlayanlar vardır. Bugün onların nişanlandığını öğrendim..
Aslında iyi olmuştum kendimi iyi hissediyodım nerdeyse 3 ay geçti üzerinden çünkü. Ama burdanda yazdılar bilen arkaşlarımda aynı şeyi söyledi ilişkileri uzun sürmez sağlıklı bi ilişki olmaz diye. Ama nişanlanmşlar işte.
Ve bu haberide bana yine başka bi ortak arkadaşım verdi. Herkes acıyodur büyük ihtimalle bana. Öyle bi söyleyişi vardiki ölüm haberi verir gibi. Tabiki gayet soğukkanlı bi şekilde umrumda olmadıgını herkesin kendi hayatını yaşadıgını tarzda şeyler söyledim.
Ama gerçek öyle değil işte. İçime oturdu ilk duyunca. Kalbim acıdı. Yediremiyorum hala kendime. Arkadaşımdı o benim o şehirde en yakınımdı düğün albümümüze bakmıştık evime gelmişti enişteye selam söyle diyen biri hala aklım almıyo.
3 ay öncesine geri döndüm sanki. İnanın göğsümde bi ağırlık var bişey oturdu sanki. İlişkilerini ilk duydugumdan daha sakin karşıladım ama yinede engel olamıyorum kendime.
Bi kadın başka bi kadına neden yaparki bunu? Hayatıma birini almaya çalışıyorum kısa süreli heycan dışında kimseye bişey hissedemiyorum hep kıyaslıyorum hayatıma ilk giren insandı çümkü o. Onu arıyorum sanki başkalarında. İsteyerek ayrıldık ama son olaylar çok daha farklı etkiledi beni. Kafamda oturtamıyorum hala. Nişanlanmışlar diyorum. Tekrar ediyorum sonra. NİŞANLANMIŞLAR. Kendi nişanımı hatırlıyorum sonra. Arkadaşımla olan muhabbetlerimi gülmelerimizi eğlendiğimiz zamnları. Midem kaldırmıyo sonra. O kadar doluyumki. Sadece dertleşmek istedim sizinle. Bişey söyleyin bana eskiye dönmek istemiyorum umrumda olmasın ikiside kendi hayatıma bakmak istiyorum aklıma geldikleri zaman napıyolarsa yapsınlar umrumda değiller demek istiyorum artıkk