Eski konularına bir göz atmak istedim konuyu daha net anlayabilmek adına. Okadar içten, sempatik, sevimli ve pozitif enerjili geliyorsun ki bana, gerçekten bu acıları boş yere yaşıyorsun gibime geliyor.
Evet boşanmışsın ve hiç hoş olmayan bir durum gelişti. Ama bence sen bunların üstesinden gelebilecek bir kadınsın, güçlüsün. Bak aylar geçmiş, acını yaşadın gitti. Üstüne Yeni heyecanlarda yaşamışsın. Bu demektir ki sende kendi hayatıma devam edebiliyorsun ve oldukçada başarılısın.geçmişte yaşamamamı öneririm. Acı veriyor olabilir sana ama İnan bana hepimiz en yakınlarımızdan darbeler almışızdır.
Şimdi şöyle düşün, onlar diyelim ki mutlu, senşn acılar içinde mutsuz olmana değer mi? Asla dimi? Yapma !! Kendine bunu yapma.
Sence o arkadaş dediğin kişi mutlu olacak mı? Hiçbir şey göründüğü gibi değildir emin ol, o şu anda ne yaşarsa yaşasın ilahi adalet onuda bulacaktır. Senin mutsuzluğun üstüne mutluluk kuramaz. Bırak Allah gerisini halletsin. İsterse evlensinler, seni hiç bağlamasın!
Niye biliyor musun? Sen kötü bir şey yapmadın ve yarın birgün doğru kişiyi bulduğunda çok mutlu olacaksın, pişmanlık olmadan.
Ama onlarda hep pişmanlık olacak, huzurlu bir hayatları olacağımı sanmıyorum gerçekten. Sen sadece hayırlısının olduğuna güven.
Çok tatlı bir insan olduğun çok belli, İnan üzüldüğün bir saniyeye bile değmez :)