Artık umrumda olmasın ikiside yeterr :(

Canım sen içini ferah tut Allah seni korumuş ve bu kötüleri hayatından çıkarmış sadaka versen yeridir şükür etmelisin Bence böyle kötü insanlardan kurtulduğum için kadın bunu Kadına niye yapar bu sorunun cevabını bilinmez Çünkü bu hatayı bir kadına yapan Yine karşı cinsidir emin ol Bunlar asla mutlu olamazlar Çünkü arkadaşım dediğin o kadın seninle evli olduğunu bile bile geldi eşinde seninle evli olduğu halde seni aldattı Yani bunlar bir araya gelseler de iç huzuru asla yakalamaya caklar Bu nedenle hep huzursuz ve mutsuz olacaklar seni aldatan koca o kadını da aldatacak tır senin yaşadıklarını ona da yaşatacaktır sen Rabbine bırak Gönlünü ferah tut sabret biraz daha sabret yakın zamanda yine göreceksin Onların da mutlu olmadığını Kimsenin ahını kimsede kalmadığını çok iyi anlayacaksın Allah yardımcın olsun

Resmen kurtulmuşsun ikisinden de. Şimdi bırak karekteri oturmamış insanları ve kendine bak. Ne yapıyorum ben? Sor bu soruyu kendine. Sanki hiç hayatına girmemişler gibi hayata yeniden basla.

Sağlıklı beslen, bakım yap. Gez, toz, eğlen. Hobiler edin. Halk eğitime git ilgini çeken herhangi birseye başla. Yüzebilirsin psikolojine iyi gelir. Kitap oku, her kitapta başka bir hayatı yaşıyormuş gibi hissederim ben. Keyfine bak ya bekarsın ve istediğin herseyi yapabilirsin.

Sabah erken kalk ve gune oh bee yasamak cok guzel de kendine. Çünkü sen iki şeref yoksunu insandan kurtuldun. Buna sevinecegin yere uzulmeeee.

Onların mutlu olabileceğine inanmıyorum. isterse 10 yıl çok mutlu olsunlar ama sonları hüsran. Siz ise biliyorum çok korkunç bir durum ama her geçen gün daha da mutlu olmaya bakın. siz ileri giderken onlar geri gidecek. Allah sabır versin, kalbinize huzur versin...

Ya adresini biliyor musun eski bir tshirt ünü gönder canım bu da eskidi sen seversin benim eskilerimi diye.köpek soyları.

Rabbim yardımcın olsun cok zor kötü bişey. İki pislikten kurtulmussun ama için acıyor normal olarak. Nasıl miğde nasıl iğrençlik. İnsallah düğünlerinde biri cıkar ortaya sizi hatırlatır onlara utanmazlr der mahvederler düğünü

Gercekten zor bir durum siz neden ayrilmistini esinizden???

Sizle evliykende mi gorusyorlarmis? 3 ay nedir? 3 ay oncemi bosandiniz? Nasil hemen nisanlanmislar? Amnn kafam karisti ..zor gercekten.

Asla ama asla haber almayın. Çok şükür kurtulmuşsunuz böyle insanlardan. Gerçek yüzlerini görmeseniz bu adamla kadın belki yıllarca sizi aldatacaktı. Ben ah ettim henüz çıkmadı bana haksızlık yapanlardan, ama bir gün çıkacak biliyorum. Sizin icin de böyle olacak buna inanin. Bu insancıklar asla önemli değiller ve olmayacaklar. Önemli olan sizsiniz ve dışarıda bir yerde gerçekten sizi mutlu edecek yalansız dolansiz insanlar var. Umarım bundan sonra iyilere denk gelirsiniz.

Aman bosver kiz yarin ona da enişteye selam soyle diye biri gelir dunyada adam mi kalmamis ya benim arkadasim ayrilsa ben onu hatirlatacak bir anısını bile anamam uzulmesin diye bosver millet laf yapmaya malzeme ariyor senin ah vah demeni bekliyorlar ama guclu ol gececek

Bir an yerinize koydum kendimi gerçekten benimde içim yandı insanın zoruna gideck her şey var olayda.Allah ıslah etsin ikisinide ne diym yani . üzülme cnm sen boş ver ayrılmışlar ayrılır lar bunlarla ilgilnme hayatına bak emin ol çok daha mutlu olacaksın bu adamdan ibaret değil hayat.anliyorum zor olduğunu belliki unutamamissin ama zaman her şeye ilaç . Allah yardımcın olsun çok mutlu olursun inşallah...

Allah sabır versin gercekten
Aldatilmanin en pis seklidir bu...en yakınlarınla...
Bunlar simdi birbirini bulmus ya...ne arkadaslari olur ne bisey...zira birbirlerinin potanseylini gayet iyi biliyor
Şüphe evlerinin demir başi olacak...
Bundan emin ol

İlk konunuzda eşinizin o kadını hiç beğenmediğini dalga geçtiğini yazmıştınız
ta o zamandan Adam ilgi duymaya başlamış..
size kötülemiş ki aksini düşünmeyin.
Böyle karaktersiz birinden kurtulduğunuza sevinin kendisine yakışan birini de bulmuş ama
başkasının mutsuzluğu üzerinden mutlu olmayı beklemesin kimse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…