Artık umrumda olmasın ikiside yeterr :(

Kocayaslisiskodunya

Who are you when no one's watching?
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
1.356
1.126
133
Selam kızlar,
Eski eşim ve çok yakın arkadaşım hakkında konu açmıştım belki hatırlayanlar vardır. Bugün onların nişanlandığını öğrendim..
Aslında iyi olmuştum kendimi iyi hissediyodım nerdeyse 3 ay geçti üzerinden çünkü. Ama burdanda yazdılar bilen arkaşlarımda aynı şeyi söyledi ilişkileri uzun sürmez sağlıklı bi ilişki olmaz diye. Ama nişanlanmşlar işte.
Ve bu haberide bana yine başka bi ortak arkadaşım verdi. Herkes acıyodur büyük ihtimalle bana. Öyle bi söyleyişi vardiki ölüm haberi verir gibi. Tabiki gayet soğukkanlı bi şekilde umrumda olmadıgını herkesin kendi hayatını yaşadıgını tarzda şeyler söyledim.
Ama gerçek öyle değil işte. İçime oturdu ilk duyunca. Kalbim acıdı. Yediremiyorum hala kendime. Arkadaşımdı o benim o şehirde en yakınımdı düğün albümümüze bakmıştık evime gelmişti enişteye selam söyle diyen biri hala aklım almıyo.
3 ay öncesine geri döndüm sanki. İnanın göğsümde bi ağırlık var bişey oturdu sanki. İlişkilerini ilk duydugumdan daha sakin karşıladım ama yinede engel olamıyorum kendime.
Bi kadın başka bi kadına neden yaparki bunu? Hayatıma birini almaya çalışıyorum kısa süreli heycan dışında kimseye bişey hissedemiyorum hep kıyaslıyorum hayatıma ilk giren insandı çümkü o. Onu arıyorum sanki başkalarında. İsteyerek ayrıldık ama son olaylar çok daha farklı etkiledi beni. Kafamda oturtamıyorum hala. Nişanlanmışlar diyorum. Tekrar ediyorum sonra. NİŞANLANMIŞLAR. Kendi nişanımı hatırlıyorum sonra. Arkadaşımla olan muhabbetlerimi gülmelerimizi eğlendiğimiz zamnları. Midem kaldırmıyo sonra. O kadar doluyumki. Sadece dertleşmek istedim sizinle. Bişey söyleyin bana eskiye dönmek istemiyorum umrumda olmasın ikiside kendi hayatıma bakmak istiyorum aklıma geldikleri zaman napıyolarsa yapsınlar umrumda değiller demek istiyorum artıkk

Onlar mutlu olamazki. Bak bi de o arkadaşın şimdi senle kendini kıyaslayacaktır. Herkes dışardan iyi görünüyo ama içini bilemezsin. Ki böyle iğrenç bir ilişki cok ta uzun sürmez. Gerçekten şanslıymışın hayatından cıktı o iki insan. Ya hep seni böyle kandırıp aldatsalardı. Bak görürsün mutlu olamazlar. Sen bekle ve gör derim. Üzüldüğünü de kimseye belli etme onlara duyuracak olan

Hayatindan iki sevimsiz insan cikmis. Birde şöyle düşün ya o hala senin arkadasin olarak kalsaydida gercek yuzunu gormeseydin ? Hem senin eskini kendine yeni yapmaya çalışıyor. Asıl onun uzulmesi gerekirken sen neden uzuluyorsunki. Ben inaniyorum kendini toparladiginda bu gunleri bile dusunmeyeceksin. Dibine kadar dal okyanusun ama cikisin guzel olsun

Midem bulandı gerçekten.

Kesinlikle belli etmedim. Gayet sakin bi şekilde beni ilgilendirmiyolar dedim ama kalbim acıya acıya. İlk ilişkiye başladıklarında yine burda yazmışlardı uzun sürmez ayrılırlar diye ama nişanlanmışlar..

Biz ayrıldıktan bikaç ay sonra duymuştm hayatında biri oldugunu ama üstünde çok durmadım. Bundan 3 ay önce o kişinin benim en samimi arkadaşm oldgnu öğrendim. Ve bunu bilenlerde saklamışlar benden.

Aynı durumu 6 yıllık arkadaşım bana yaşattı.Sizin gibi yıpranmadım çünkü eski eşime zerre hissiyatım kalmamış olmakla beraber tahammülsüzlüğüm tiksinti evresine vardı kendisine...Layığını bulduğunu bilmek bana çok iyi geldi bilakis...Zira senelerce gözümün önünde samimiyetlerinden kaynaklı olduğunu beynime zerk ettiğim hareketlerine tahammül etmek zordu benim için...Sosyal çevreniz,ortak çevreniz emin olun huzur vermezler nasıl derseniz adınız anılır cümleniz geçer ve en önemlisi birde gönülden düşen bir “ah” oluyor ki dilinizden çıkmasa da rabbim kimseye reva görmüyor ettiğini.Üzmeyin güzel canınızı herşey geçecek sabırlı olmalısınız hayatınıza biri dahil olduğu da aklınıza bile gelmeyecek.Dilerim en güzeli sizi bulsun...

İlişkilerini ilk öğrendiğimden beri kendimi toparlamıştım ben. 3 ay geçti aradan. Ayrılmış bile olabilirler diye düşünüyodum hatta. Ama nişanlanmışlar

bence nisanlanma hızları gibi evlenirlerse bosanmaları da bir o kadar cabuk olur. ama bir ustteki yorumda da arkadas yazmıs icini bilemezsin, surekli kendisini seninle kıyaslıyordur simdi. cok zavallılar.

Sizin içinde çok zoe olmuştr. Kendimden düşünüyorumda aşması kolay olmadı benim için. Hala da öyle. Nasıl başka bi gözle bakabilir ikisi birbirne diyorum. Miden almıyo çünkü. Ama zaman geçince eminim bu günlerimde geçicek. İzi bile kalsın istemiyorum.

Kendinizi kötü hissetmeniz çok doğal bunu kendinizden saklamamanı çok iyi olmuş. Midesi bu ilişkiyi alan kişiden ne köy olur ne kasaba rahat olun. Bu arada kendinizi acınacak durumda hissetmeyin en yakın arkadaşının eski eşiyle evlenecek kişiye mi acırdınız siz olsanız adamın eski karısına mı. Şehir değiştirmek, mahalle değiştirmek vs gibi ieyler imkan dahilindeyse ordan ayrılın lütfen. Rezil insanlar.

İlişkilerini ilk öğrendiğimden beri kendimi toparlamıştım ben. 3 ay geçti aradan. Ayrılmış bile olabilirler diye düşünüyodum hatta. Ama nişanlanmışlar

Bunuda atlatirsin. Inaniyorum sana ben sadece acin taze oldugu icin boyle hissediyorsun. Buyuk yikimlardan sonra insan kendine geliyor. Sende kendine geleceksin. Sen kendine yediremiyorsun gururun kirilmis hissediyorsun. Birak onlar orda kalsınlar sen kendine bak yara bandina ihtiyacin yok en cok ilac sensin bu konuda inan bana.

Canım benim gözümün önünde cilveleşmeleri falan da oldu bir defa dile getirdim :)))) yavuz hırsız ev sahibini bastırdı sustum bende :)))

Sonrası mı boşadım anacım canını söke söke boşadım :) pişman mıyım asla değilimmmm:)))

Ve en güzel yanı ortak olan tüm tanıdıklarımız yüzüne tükürdü :)))
Ay bak bir keyif hali geldi ki sorma :)

Bir gün bunları yaşayacaksın sende atlatacak ve benim gibi güleceksin canım benim.Ne olur hiçbir saniyeni bile heba etme değmeyecek 2 aciz için...

Zaman öyle güzel seriyor ki önüne her güzelliği... Birazcık sabır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…