Artik tukendigimi hissediyorum

Almanyada yasiyorsun sen, kocanin isi cok kolay, isi birakacak, baska bi ise girecek borclandigi yerlere ödeme planu sunacak, yavas yavas borclar bitecek, yada iflas gösterip yedi sene bekleyip sifirdan baslayacak.....
Evet aynen boyle ama yapmiyor cildirtacak beni. Bukadar kolay bu ise son vermek ama o hala devam etmekte israrli. Hayatimizi maf edecek, bu para meseleleri olmasa ne mutlu olurduk. Allahim dogru yolu gostersin insallah artik biraksin su lanet isi

Evet aynen boyle ama yapmiyor cildirtacak beni. Bukadar kolay bu ise son vermek ama o hala devam etmekte israrli. Hayatimizi maf edecek, bu para meseleleri olmasa ne mutlu olurduk. Allahim dogru yolu gostersin insallah artik biraksin su lanet isi

Senide batakliga sokmadan schufaya falan sokmadan birakmayacak gibi geliyor, borclar cogaldikca, banka eslerden de imza istiyor. Umarim bi yere imza atmamissindir

Hayir atmadim ama eve icra gelebiliyormus genede galiba yada maasima el konulabiliyormus bazi sartlarda
Yok eger senin imzan yoksa maasina el konulamaz. Kesin olarak imza atmis olman gerekiyor.

Ama mesela eve haciz memuru gelirse, evde altinlari, tv, araba falan bunlari alabilir, tabi eger mesela araba senin adina degilse, yada aldigin tvnin makbuzunda senin adin yazmiyorsa.

Simdilik beklemelimiyim? Altinlarim guven cok sukur. Siz neler yasadiniz ve atlattinizmi? Atlattiysaniz nasil attlattiniz?:KK43:
Atlatmadım tatlım. Benim konumu aç bi oku istersen. Benimki parayı bulup beni terkedenler kervanından.

Bu hayatta başına herşey gelir. Önemli olan senin sağlıklı kalabilmen. Şimdi ne ders çıkarttın dersen olanlardan sonra, bu hayatta benden daha önemli tek şey var oda paşa gönlüm

Eşine gidişat iyi değil de. Aslanım ya adam ol evi geçindir ya da evde otur evin işini yap her halde de giden benden gidecek de( yok şaka şaka sadece parana sahip çık ve çocuk yapma )

Bugun kardesimin dogum gunu. Demin 200lira verdim istedigi icin. 200 lira varsa dogum gunune gelirim dedi. Neden fikrin degisti dedim, sonra konusuruz dedi. Bende annemgilin bisey cakmasini istemedigim icin verdim parayi dogum gunune gelsin diye. Yine is icin lagzimmis para. Kendimi cok salak hissediyorum ama annem babam uzulmesin diye verdim cunku o gelmesse kesin biseyleri anlarlardi ve buna gucumde yok:KK43: ben napicam bununla. Sevgiyle felan hic sorunumuz yok. Sadece para getirmeyen ve uste para vermemiz gereken bi isle ugrasiyor ve ben artik birakmasini istiyorum. Oda birakmak istemiyor ve sonuna kadar gitmek istiyor. Evliligi bitse bile bu yuzden, genede devam edecekmis. Bana gore cok sacma boyle biseyden bosanmak ve yazik olur evliligimize diye dusunuyorum:KK43: icim cok dolu cok sey var anlatacak ama kafam yerinde degil cok mutsuzum ve kendimi bir zavalli gibi hissdiyorum. Hayatimi maf ettim sanirim:KK43:
Ortada evlilik mi var. Çok af edersin adam yıllarca seni sermaye olarak görmüş. Restini çek merak etme bosanamaz. Kimse emeksiz kolayca elden edebildiği paraya sırtını Dönmez. Blof yapıyo sadece sen kararlı olursan düzelir. Ama bosanalim tehditlerine sessiz kalıp istediğini yapmaya devam edersen daha kötüye gider. Lütfen geri adım atmak bırak o atsın. Merak etme bosanmaz

Ortada evlilik mi var. Çok af edersin adam yıllarca seni sermaye olarak görmüş. Restini çek merak etme bosanamaz. Kimse emeksiz kolayca elden edebildiği paraya sırtını Dönmez. Blof yapıyo sadece sen kararlı olursan düzelir. Ama bosanalim tehditlerine sessiz kalıp istediğini yapmaya devam edersen daha kötüye gider. Lütfen geri adım atmak bırak o atsın. Merak etme bosanmaz

Bende bu sekilde düsünüyorum, istedigini yaptirmak icin bayramdan sonra evden gidicem demis. Biliyor konu sahibi hemen korkacak hemen ürkecek. ondan yapiyo.

Evet cok haklisiniz. Dun aksam geldi eve hic konusmadik sayilir. Ona bakinca yinede aciyorum ama geri donmek yok. Artik buna son vermek istiyorum. Bu arada tatilede gitmiyceni soyledi bana dun. Ondan daha cevap bekliyorum. Islerini ayarliyabilirse tatile gidecektik. Bana gitmiyceni soyledi. Boyle devam ederse ben kendim gitmeyi dusunuyorum. Ailemde orda olacak o tarihlerde. Sizce dogrumu yapiyorum o gitmesse bile kendim gitmekle?

Evet cok haklisiniz. Dun aksam geldi eve hic konusmadik sayilir. Ona bakinca yinede aciyorum ama geri donmek yok. Artik buna son vermek istiyorum. Bu arada tatilede gitmiyceni soyledi bana dun. Ondan daha cevap bekliyorum. Islerini ayarliyabilirse tatile gidecektik. Bana gitmiyceni soyledi. Boyle devam ederse ben kendim gitmeyi dusunuyorum. Ailemde orda olacak o tarihlerde. Sizce dogrumu yapiyorum o gitmesse bile kendim gitmekle?
Ben olsam giderim, gelmiyorsa gelmesin

Cok dogru yapiyorsun. Borc ödetmek icin mi evlenmis bu adam seninle? tamam kalkismis bir ise, ama olmamis, daha bunun sürdürmenin inadi ne diye. Ciksin ordan girsin bi ise calissin, borclari o sekilde beraber ödeyin gerekirse bari sonu belli olur. Ama bu sekilde, sende batacaksin oda!
Cocuk dogurma da sakin bu sekilde ama demiyor mu bu adam hic, yarin birgün bebek gelirse ne olacak diye?

Cok dogru yapiyorsun. Borc ödetmek icin mi evlenmis bu adam seninle? tamam kalkismis bir ise, ama olmamis, daha bunun sürdürmenin inadi ne diye. Ciksin ordan girsin bi ise calissin, borclari o sekilde beraber ödeyin gerekirse bari sonu belli olur. Ama bu sekilde, sende batacaksin oda!
Cocuk dogurma da sakin bu sekilde ama demiyor mu bu adam hic, yarin birgün bebek gelirse ne olacak diye?
Evet bende ona sasiyorum. Gelecegi hicmi dusunmuyor ya. Ben gelecegimizi dusundukce iyice strese giriyorum cunku bu sekilde nasil olur bilmiyorim. Bir kac ay iyiyiz sonra hooop yine kavga ve sonra yine iyiyiz ve sonra yine kavga. Bir kac ayda bir yani 2/3 ayda bi kavga ediyoruz artik su son zamanlarda

Evet bende ona sasiyorum. Gelecegi hicmi dusunmuyor ya. Ben gelecegimizi dusundukce iyice strese giriyorum cunku bu sekilde nasil olur bilmiyorim. Bir kac ay iyiyiz sonra hooop yine kavga ve sonra yine iyiyiz ve sonra yine kavga. Bir kac ayda bir yani 2/3 ayda bi kavga ediyoruz artik su son zamanlarda

Isin cok zor, bence en azindan annenle paylas. Böyle giderse bu evliligin yürümeyecegini anlat. Ben senin yerinde olsam, maddi anlamda kendimi garantiye almanin yollarini arastirirdim. Yani oldu ki bu is ayriliga dogru giderse, ne sekilde kendini en hafif zararla kurtarabilirsin. Bunlari arastir.

Isin cok zor, bence en azindan annenle paylas. Böyle giderse bu evliligin yürümeyecegini anlat. Ben senin yerinde olsam, maddi anlamda kendimi garantiye almanin yollarini arastirirdim. Yani oldu ki bu is ayriliga dogru giderse, ne sekilde kendini en hafif zararla kurtarabilirsin. Bunlari arastir.
Bi ay kadar once annemlere soylemistim durumumuzu ama esime bisey soylememelerini soylemistim. Onlarda benim arkamda cok sukur ama yinede denememi istiyorlar kestirip atmami istemiyorlar bence

Yarın öbür gün ne olacagın belli değil kendi işimi yapıp patronculuk oynayacam diye evliliğinize dahada zarar veriyor.sıkıştığı zaman para verme bidaha

Herkesin evliliğinde sıkıntılar var ama her şeyi yaptıktan sonra çözülmüyorsa sorun ve sizde katlanamıyorsanız artık oturup düşünün derim evliliğiniz üzerinde

Aile buyuklerine soylersem iyice delirir. Daha once bi tartismamizda araya girmisti buyukler ve dahada kotu oldu. Dilinden dusmemisti aile ici problerimizi neden anlatiyorsun diye cildirmisti
Araba kiralama isi yapiyor. Daha onceden borclari var ve o borclari odemesi cok zor. Mumkun ama cok zor ve o zoru kabul edemiyor ben bile ettim. Bu yuzden baska is yapamazmis ama istese yapabilir. Gel beraber cikariz icinden dedim ama dinlemiyor
Anlamadigim birsey var surekli borcu varsa ve sizden harclik aliyorsa zaten normal yasam giderlerinize cok katkisi yokturdur yani hem evi gecindirip hem onami destek oluyorsunuz siz
İkincisi kusura bakma kocan rahata alismis istedigi zaman ise gidip bilg basi cay kahve oyun oyna is yoksa cik eve oh bende olsam bende istemem emir aldinda 8-6calismayi nasilsa bir sekilde gelir var
3.zaten birliktelikte de hem okur hem calisir parami verirdim yazmissin neden evlendin koy gorunuyormus klavuza ne hacet diycem sevdim seviyorum diyeceksin e o noktadada konu kilit oluyor benim icin

Tek tavisyem artik verme biriktirdigini baska bir hesapta adina biriktir cok israr ederse isten alamadim onlarda zorda hatta sanirim yakinda cikarimda olacak falan diye korkut gozunu
Ben esinin duzelecegini cok dusunmuyorum en azindan Allah korusun hastalik vs de kullanilacak kenarda 3 kurusun olur cocukta yapma sakin

Esiniz kumar oynuyormuş. Hem de sizin paranızla. Kendinizi biraz seviyorsaniz boşanıp yeni bir başlangıç yapın.

Bunun bir tik üstü, sizin paranızla sevgilisine tek tas alması olur. Adam adam değil kusura bakmayın.

Is icin kullandigi bir yer var orda kalacagini soyledi. Bunu mesaj olarak soyledi ama ben cevap yazmadim. Cunku bana geri mesaj atacak ve sinirimi dahada bozacak biliyorum. Cok mutsuzum. Aslinda cok iyi bir insan ve gercekten beni mutlu etmek icin herseyi yapar evde yardimci olur iyi davranir. Ama bu is ve para meselesi herseyi maf ediyor. Napicam :KK43:

Aslinda aslinda sen seviyorsun diye bazi seylerin ardina siginiyorsun esin duzelmez biraz baktim gecmise kumara bulasma falanda var birde tutturmus ayrilmada ayrilma sen onu birakamazsin saniyor bir birak git bak ananin evine bu seferde canima kiyarim cama cikarim hap icerim diye tehdit eder var boyle tipler ki yazdigin adam bana biraz o tiniyi veriyor

Kendi bencilliginin altinda sana yasattigi hayati hak ediyormusun onu dusun 12 yil cok uzun bir sure duzelmemis sihirli degnekmi dokunacak elbetteki finans kaynagi kesilmesin diye arada sana bise alicak sevgi gostericek bulasik falan yikayacak
Yuvasini dagitmak istemeyen gercekten seven adam inat etmez isleri yoluna koyar
Annene gelmek icin para ver yoksa gelmem diyen bir adama ama aslinda ama aslinda aslindasi yok kocan degismeyecek seninde yasin gidiyor anne olmak hakkin iyi dusun
Bana kalsa al karsina bir kac ayri yasayalim ozleyelim birbirimizi de ailem yanimda diosun onlarada soyle git orda kal biraz kiradan falan bir icra gelsin iyice batsin anlar toparlar belki yok bosanalim dersede bosa hayatina bak omur geciyor karsina duzgun bir insan cikarsa evlenir coluk cocuk sahibi olursun hic degilse

X