- 20 Ağustos 2015
- 6.479
- 15.588
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gece gece sinirlerim allak bullak. Esim bosanmaya getirdi lafi ve hala beni sucluyo cildircam. Bosanmak istiyosan ayarla herseyi imzayi atarim ben dedim. Kizlar eski guzel gunler geliyor aklima cok kotuyum. Cok sacma para icin tum bunlarin olmasi. Bide ben kendimi cok yuksek goruyormusum onu asagaliyomusum eziyomusum o benim kolemmis bilmem ne gibi laflar etti. Tatile gitmek istememe bile laf etti. Dusuncesizmisim 2 sene once dugun yapmis daha onun seyini cekiyomus bende tatil istiyomusum bilmem ne. Sizcede bahaneler uydurmaya calismiyormu? Ben kendimi suclu hissedim diye? Ben yemegimi hazir ederim hep ev isleri felan genelde ben yaparim bisey olacagi zaman herzaman sorarim hic bisey saklamam etmem ondan. Ben bunlari hakedecek
ne yapmis olabilirim. Para verseymisim hic bir sorunumuz olmazdi. Sonradan keske verseydim evliligim bozulmazdi diye dusunmekten cok korkuyorum
Hep mi böyle safsınız yoksa kocanız söz konusu olunca mı böylesiniz? Gerçekten akıl tutulması falan mı yaşıyorsunuz, masalları mı çok severdiniz ben hayret içinde kaldım! Adam kardeşinizin doğum gününe 200tl para almadan sizden gelmiyor hala aslında beni sever diyorsunuz?! Cidden siz iyi misiniz?! Yahu hayat denen şey müşterek, o eş denen müsvedde artık yalnız yaşamıyor, aldığı riski tek başına alıp tek başına göğüslemiyor, artık hayatında siz de varsınız sizin senelerinizi alıp ömrünüzü çürütmeye ne hakkı var?? Ya açın o gözlerinizi eşinizin sizi sevdiği falan yok bu nasıl bir pembe gözlük, çıkarıp atın !Selam kizlar yine ben. Esimle hala barismadik. Artik ne istedigimide bilmiyorum duygularim cok karisik. Herseyi birakip cekip gidesim var bu evden artik. Ama yasadigikiz guzel gunlerimizi ve aslinda beni seviyo bana deger veriyo olmasini. Bana bu sene sirkeri birakacagini soyle. Bende bisey soylemedim. Neyin farkina vardin biliyormusunuz. Sorun sadece para sorunu degilmis. Kizgin oldugunda bana olan davranislari, hakaretleri, huysuzluklari tum davranislari ve ustelik haksiz oldugu halde bunlari yapmis ve yapiyo olmasi. Ben esim isi gercekten biraksa bile bu huyuyla nasil yasiycam nasil bu evliligi devam ettirecegim diye dusunuyorum. Onunla bunu konusmak istiyorum ve ciddi oldugumu anlamasini istiyorum. Cunku gercekten biktim tiksindim artik bana davranislarindan. Cok mutsuzum hic hakketmiyorum. Esimin davranislari degismesse zaten ben birgun dayanamayip bitiririm bu evliligi. Ha bide sunu merak ediyorum. Sizce ben abartiyormuyum yani bu yuzden bosanilmazmi? Haksiz veya hakli farketmiyo , bana cok kotu sozler soyluyor kufur degil ama suclayici agir seyler ve evde cok ters davraniyor suratsiz oluyor beni yanliz birakiyor gidilecek yerlere. Kendi haksiz olsa bile bana ayrilmak istedigini felan soyluyor kendi hakliymis gibi. Anlatamiyorum tam suan beynim durdu. Uzun oldu kusura bakmayin
Şuan durumuz benzer ben dükkandayım eşim başka sektör için uğraşıyor umarım eşiniz Biran önce dükkanı kapatır ki vergisi ,toptancıya para elemana para Yok parası yemek parası dükkan kirası İnan artık yetişemiyoruz eşinizle çok iyi konuşun ve döküm yapın ne nereye ne kadar diyeMerhaba arkadaslar,
Ben 28 yasindayim ve iki senedir evliyim. Evligimden once uzun yillar sevgili kaldik esimle. Yaklasik 12 senedir beraberiz diyebilirim. Bu 12 senenin ilk 2 senesini saymassak, 10 senedir para sorunu var esimin. Ben calismaya basladigimdan beri kenara her koydugum parayi esime vermisimdir. Benim icin bir iliskide her seyi paylasmak gerekir ve o yuzden herzaman yardim ettim esime. Esimin kendi isyeri var yaklasik 5/6 senedir ve bundan oncede normal isci olarak calisiyordu. Esim normal isciykende herzaman parasi eksik olurdu, ve herzamen ben ona verirdim. Benim paramin ozamanlar baya az olmasina ragmen arttirir yinede ona verirdim. Belkide vermemem gerekti biliyorum ama hic dusunmeden verirdim.
Sonrasinda ben daha cok kazanmaya basladim cunku okul bitti ise girdim. Bu aradada esim kendi isyerini acti. Esimin is sorunlari hic bitmedi. Herzaman paraya ihtiyaci olurdu ve halada var. Bugune kadar kenara koydugum paralarin hepsini esime verdim. Ama artik esime dur demek istiyorum ve bu isi birak demek istiyorum. Isimin isi bize para getirmeyi birak bizim paramizi yiyor. Esime bu isi birak dedigimde hemen tersliyor beni, kavga ediyoruz. Birakamazmis, birakirsa bitermis, kocalik edemizmis. Omrunu vermis bu ise. Halbuki bu isi birakmassa omrunu harciycak haberi yok.
Benim para konusunda cok destek olmama tabikide uzuluyor ve gururu inciniyor, yani soylediklerinden bunu anliyorum. Ama ben artik biktim. Eger zoruna gidiyorsa bukadar, ozaman biraksin bu isi degilmi? Okadar stressli okadar mutsuzki kendiside. Ama hala devam etmekte israrli. Hatta isi birak diye tuttursam evden gider birakir beni, bundan eminim. Bi cok kez baska konulardan dolayida bosanalim diye soylenmisti. Blöfte yapiyordu cogu zaman. Bu arada para sorunlarindan dolayi iki kez kumar oynadiginida ogrendim, hatta bikeresinde benim paramla. Arabam bozuldu para lagzim dedi bende al dedim.
Su an isteyim ve cok bunaldim. Yine kavga ettik ve ben bu evliligin bu sekilde nereye varacagini bilmiyorum. Ileriye donuk hayaller kuramiyorum. Neyim var neyim yoksa herseyimi esime verdim, altinlarim haric. Esim cozum aramak yerine bu ise devam edip bizi bitirmeye devam ediyor. Ne yapmam lagzim? Anlatmadigim daha cok sey var ama hangi birini anlatayim bilemedim.
Cok uzun oldu kusura bakmayin hakkinizi helal edin.
Param icin benimke birlikte oldugunu dusunmedim cunku kucuklukten beraberiz ve benim icin yaptiklarinida dusunursem oyle olmadigini dusunuyorum. Ama bu tabi onun yaptiklarini affetirmezHiç eşinizin paranız olduğu için sizi kullandığını düşünmediniz mi?
Bugun bana para vermesi gerekiyordu bi odeme icin evle ilgili ve parasi daha gelmedigi icin veremedi. Bana sen veremezmisin dedi bende hayir verdigimi geri alamiyorum dedim. Tartistik ve yine bitirmeye getirecek laf etti bende yap ozaman istedigini dedim. Sizce dogrumu yaptim vermemekle? Arkadasim bana kendimi dusunup artik kendi yoluma bakmam gerektigini soyledi ama ben neden hala gidemiyorum
Ona para vermeyin. Kumar oynuyorsa kendi kazancını da kumara yatırıyor olabilir. Bakalım para vermediğinizde tavrı ne olacak. Bu adam size yükten başka bir şey olmamış.Merhaba arkadaslar,
Ben 28 yasindayim ve iki senedir evliyim. Evligimden once uzun yillar sevgili kaldik esimle. Yaklasik 12 senedir beraberiz diyebilirim. Bu 12 senenin ilk 2 senesini saymassak, 10 senedir para sorunu var esimin. Ben calismaya basladigimdan beri kenara her koydugum parayi esime vermisimdir. Benim icin bir iliskide her seyi paylasmak gerekir ve o yuzden herzaman yardim ettim esime. Esimin kendi isyeri var yaklasik 5/6 senedir ve bundan oncede normal isci olarak calisiyordu. Esim normal isciykende herzaman parasi eksik olurdu, ve herzamen ben ona verirdim. Benim paramin ozamanlar baya az olmasina ragmen arttirir yinede ona verirdim. Belkide vermemem gerekti biliyorum ama hic dusunmeden verirdim.
Sonrasinda ben daha cok kazanmaya basladim cunku okul bitti ise girdim. Bu aradada esim kendi isyerini acti. Esimin is sorunlari hic bitmedi. Herzaman paraya ihtiyaci olurdu ve halada var. Bugune kadar kenara koydugum paralarin hepsini esime verdim. Ama artik esime dur demek istiyorum ve bu isi birak demek istiyorum. Isimin isi bize para getirmeyi birak bizim paramizi yiyor. Esime bu isi birak dedigimde hemen tersliyor beni, kavga ediyoruz. Birakamazmis, birakirsa bitermis, kocalik edemizmis. Omrunu vermis bu ise. Halbuki bu isi birakmassa omrunu harciycak haberi yok.
Benim para konusunda cok destek olmama tabikide uzuluyor ve gururu inciniyor, yani soylediklerinden bunu anliyorum. Ama ben artik biktim. Eger zoruna gidiyorsa bukadar, ozaman biraksin bu isi degilmi? Okadar stressli okadar mutsuzki kendiside. Ama hala devam etmekte israrli. Hatta isi birak diye tuttursam evden gider birakir beni, bundan eminim. Bi cok kez baska konulardan dolayida bosanalim diye soylenmisti. Blöfte yapiyordu cogu zaman. Bu arada para sorunlarindan dolayi iki kez kumar oynadiginida ogrendim, hatta bikeresinde benim paramla. Arabam bozuldu para lagzim dedi bende al dedim.
Su an isteyim ve cok bunaldim. Yine kavga ettik ve ben bu evliligin bu sekilde nereye varacagini bilmiyorum. Ileriye donuk hayaller kuramiyorum. Neyim var neyim yoksa herseyimi esime verdim, altinlarim haric. Esim cozum aramak yerine bu ise devam edip bizi bitirmeye devam ediyor. Ne yapmam lagzim? Anlatmadigim daha cok sey var ama hangi birini anlatayim bilemedim.
Cok uzun oldu kusura bakmayin hakkinizi helal edin.
Neden canım, kavgamı ettiniz.Selam kizlar. Ben evi terk ettim az once. Cok kotuyum
Evet bugun yine kavga ettik ve bana benimke hayati paylasmayan biriyle isim yok dedi bende ozaman paypasma dedim ve istemiyom seni dedi bende yap ozaman yapman gerektigini dedim. Sonra aradim mesgule aldi beni. O sirada zaten evden gitmek geldi icimden. Bu tartisma olurken evde degildim ama telefondan oldu bu kavga. Sonra babamla konustuk ve babamda olmuyosa gel artik dedi. Cekme bunlari dedi. Eve gittim uyandirdim onu ise gidecekti gece ama kaldirdim. Kavga ettik yine ve bana yine cirkin seyler soyledi. Bende istemiyon beni demi ozaman dedim. Oda istemiyom dedi bende ozaman gidiyorum dedim aldim cantami. Kapidayken kalkti geldi yanima gir iceri konusacaz ozaman dedi ama ben korktum ve bana duzgun davran burda konus ne konuscaksan dedim. (Kapidaydim ama icerde yani disarda degil) sonra hayir dedim iste burda konus dedim. Oda girdi iceri iyi napiyosan yap git dedi. Sonra genede girdim ne konuscam dedim ama hala sinirli sinirli konustu. Bende en sonunda aldik cantami ciktik evden. Insallah dogru yapmisimdir.Neden canım, kavgamı ettiniz.