Evet bugun yine kavga ettik ve bana benimke hayati paylasmayan biriyle isim yok dedi bende ozaman paypasma dedim ve istemiyom seni dedi bende yap ozaman yapman gerektigini dedim. Sonra aradim mesgule aldi beni. O sirada zaten evden gitmek geldi icimden. Bu tartisma olurken evde degildim ama telefondan oldu bu kavga. Sonra babamla konustuk ve babamda olmuyosa gel artik dedi. Cekme bunlari dedi. Eve gittim uyandirdim onu ise gidecekti gece ama kaldirdim. Kavga ettik yine ve bana yine cirkin seyler soyledi. Bende istemiyon beni demi ozaman dedim. Oda istemiyom dedi bende ozaman gidiyorum dedim aldim cantami. Kapidayken kalkti geldi yanima gir iceri konusacaz ozaman dedi ama ben korktum ve bana duzgun davran burda konus ne konuscaksan dedim. (Kapidaydim ama icerde yani disarda degil) sonra hayir dedim iste burda konus dedim. Oda girdi iceri iyi napiyosan yap git dedi. Sonra genede girdim ne konuscam dedim ama hala sinirli sinirli konustu. Bende en sonunda aldikcantami ciktik evden. Insallah dogru yapmisimdir.
Haklı sebeplerin varsa hiçde kötü olma. Ama nasıl terkettin, ne oldu?