Artik tukendigimi hissediyorum

Evet bugun yine kavga ettik ve bana benimke hayati paylasmayan biriyle isim yok dedi bende ozaman paypasma dedim ve istemiyom seni dedi bende yap ozaman yapman gerektigini dedim. Sonra aradim mesgule aldi beni. O sirada zaten evden gitmek geldi icimden. Bu tartisma olurken evde degildim ama telefondan oldu bu kavga. Sonra babamla konustuk ve babamda olmuyosa gel artik dedi. Cekme bunlari dedi. Eve gittim uyandirdim onu ise gidecekti gece ama kaldirdim. Kavga ettik yine ve bana yine cirkin seyler soyledi. Bende istemiyon beni demi ozaman dedim. Oda istemiyom dedi bende ozaman gidiyorum dedim aldim cantami. Kapidayken kalkti geldi yanima gir iceri konusacaz ozaman dedi ama ben korktum ve bana duzgun davran burda konus ne konuscaksan dedim. (Kapidaydim ama icerde yani disarda degil) sonra hayir dedim iste burda konus dedim. Oda girdi iceri iyi napiyosan yap git dedi. Sonra genede girdim ne konuscam dedim ama hala sinirli sinirli konustu. Bende en sonunda aldikcantami ciktik evden. Insallah dogru yapmisimdir.

Haklı sebeplerin varsa hiçde kötü olma. Ama nasıl terkettin, ne oldu?

Evet bugun yine kavga ettik ve bana benimke hayati paylasmayan biriyle isim yok dedi bende ozaman paypasma dedim ve istemiyom seni dedi bende yap ozaman yapman gerektigini dedim. Sonra aradim mesgule aldi beni. O sirada zaten evden gitmek geldi icimden. Bu tartisma olurken evde degildim ama telefondan oldu bu kavga. Sonra babamla konustuk ve babamda olmuyosa gel artik dedi. Cekme bunlari dedi. Eve gittim uyandirdim onu ise gidecekti gece ama kaldirdim. Kavga ettik yine ve bana yine cirkin seyler soyledi. Bende istemiyon beni demi ozaman dedim. Oda istemiyom dedi bende ozaman gidiyorum dedim aldim cantami. Kapidayken kalkti geldi yanima gir iceri konusacaz ozaman dedi ama ben korktum ve bana duzgun davran burda konus ne konuscaksan dedim. (Kapidaydim ama icerde yani disarda degil) sonra hayir dedim iste burda konus dedim. Oda girdi iceri iyi napiyosan yap git dedi. Sonra genede girdim ne konuscam dedim ama hala sinirli sinirli konustu. Bende en sonunda aldik cantami ciktik evden. Insallah dogru yapmisimdir.
Bunu yapmak zorunda olmasan yapmazdın zaten, doğrusunu yaptın. Üzülme. Değmez.

O, sen gidemesin sanmıştır. İnsan para akan musluğu bile bile keser mi? Şimdü düşünüyordur kara kara...kangren gibi adam. Kesip atmaktan başka çare yok. Acıyor evet..ama unutup, hayatına bakarsın.

Evet bugun yine kavga ettik ve bana benimke hayati paylasmayan biriyle isim yok dedi bende ozaman paypasma dedim ve istemiyom seni dedi bende yap ozaman yapman gerektigini dedim. Sonra aradim mesgule aldi beni. O sirada zaten evden gitmek geldi icimden. Bu tartisma olurken evde degildim ama telefondan oldu bu kavga. Sonra babamla konustuk ve babamda olmuyosa gel artik dedi. Cekme bunlari dedi. Eve gittim uyandirdim onu ise gidecekti gece ama kaldirdim. Kavga ettik yine ve bana yine cirkin seyler soyledi. Bende istemiyon beni demi ozaman dedim. Oda istemiyom dedi bende ozaman gidiyorum dedim aldim cantami. Kapidayken kalkti geldi yanima gir iceri konusacaz ozaman dedi ama ben korktum ve bana duzgun davran burda konus ne konuscaksan dedim. (Kapidaydim ama icerde yani disarda degil) sonra hayir dedim iste burda konus dedim. Oda girdi iceri iyi napiyosan yap git dedi. Sonra genede girdim ne konuscam dedim ama hala sinirli sinirli konustu. Bende en sonunda aldikcantami ciktik evden. Insallah dogru yapmisimdir.
Hakkında hayırlısı olsun, çok uğraşmışsın ama olmuyorsa yapacak bişey Yok, tek taraflı nereye kadar. Biraz zaman tanı, kararlı dur bakalım geri adım atacak mı, atmazsa da sen pişman olup geri adım atma, ya düzelecek ya bitecek başka çare Yok

Hakkında hayırlısı olsun, çok uğraşmışsın ama olmuyorsa yapacak bişey Yok, tek taraflı nereye kadar. Biraz zaman tanı, kararlı dur bakalım geri adım atacak mı, atmazsa da sen pişman olup geri adım atma, ya düzelecek ya bitecek başka çare Yok
Evet haklisiniz. Geri adim atmak yok. Kendisi duzeldigini ispat etmedigi surece bu is yurumez zaten. Ben biktim artik onun bana olan davranislarindan.

O paradan gecmez 3 gune gelir kapina sen askim kocamdan vazgecmezsin kalkar gidersin 2 gun sonra yine kavga olur
Yani ne uzar ne kisalirsiniz hakkinizda hayirlisi

Evet haklisiniz. Geri adim atmak yok. Kendisi duzeldigini ispat etmedigi surece bu is yurumez zaten. Ben biktim artik onun bana olan davranislarindan.
Kimsenin düzeldiğide yok! İnsanın kişiliği düzelmez, neyse odur. Değişeni hiç görmedim. Sen bir asalakla yaşamışsın bu zamana kadar. Onsuz daha mutlu olursun.

O paradan gecmez 3 gune gelir kapina sen askim kocamdan vazgecmezsin kalkar gidersin 2 gun sonra yine kavga olur
Yani ne uzar ne kisalirsiniz hakkinizda hayirlisi
Insallah hayirlisi neyse o olur. Degismesse donmem zaten degisceni zannetmiyorum. Ilk kez boyle bi adim attim. Insallah ciddi oldugumu anlamistir.

Surekli bi kac saate bi mesaj atiyor. Gercek yuzumu gormus bitsin diyor yani hala akillanmiyor bu adam kizlar. Bi insan neden boyle davranir ben anlamiyorum. Bide iyiki cocugumuz yok cocuklarimin annesi sen olamassin yazmis. Cevap yazmiyorum hic oyle mesajlara. Benim gibi bu durumlari yasayan varmi aranizda? Ve simdi nasilsiniz?

Surekli bi kac saate bi mesaj atiyor. Gercek yuzumu gormus bitsin diyor yani hala akillanmiyor bu adam kizlar. Bi insan neden boyle davranir ben anlamiyorum. Bide iyiki cocugumuz yok cocuklarimin annesi sen olamassin yazmis. Cevap yazmiyorum hic oyle mesajlara. Benim gibi bu durumlari yasayan varmi aranizda? Ve simdi nasilsiniz?

Asil onun gibi bi adami baba etmedigin icin sen sevinmelisin. Assalak gibi sirtini sana dayamis bi adam, nasil baba olacakti aceba. Dik dur güzelim

Acelya sen veya baban hic esini ustu kapali sordunuzmu bana sadece senden aliyor gibi gelmedi yani yakin arkadaslari cevresindende aliyor olabilir haberin olmayabilir
Burnuma kolay yoldan para kazanma meraki kokulari geliyor ha masa oyunu olmazda kagit oyunlari olur at yarisi loto toto gibi
Eger oyle birseyi varsa sonradan ortaya cikacak olan alacaklar isi dahada cikmaza sokabilir

Babam hep beraber bir araya gelip konusmamiz gerektigini soyledi. Bende olur dedim. Babam bakalim bi gercekten akli basina gelecekmi yoksa hala devammi edecek dedi. Surekli mesaj atmakla olmaz bu is dedi. Bu arada dun aksam esim aradi biraz tuhafti sesi hatta sacmaladi sanki akli yerinde degil gibiydi. Bide hala evi nezaman teslim edicez diye sordu. Off ya ben onlarla bir araya gelip konusmayi hic istemiyom kesin sinirlerim bozulacak. Annesi hep bana hak verirdi ama simdide beni sucluyo gibi cok acele etmisim bunun icin evmi terk edilir felan dedi bana:s

Babam hep beraber bir araya gelip konusmamiz gerektigini soyledi. Bende olur dedim. Babam bakalim bi gercekten akli basina gelecekmi yoksa hala devammi edecek dedi. Surekli mesaj atmakla olmaz bu is dedi. Bu arada dun aksam esim aradi biraz tuhafti sesi hatta sacmaladi sanki akli yerinde degil gibiydi. Bide hala evi nezaman teslim edicez diye sordu. Off ya ben onlarla bir araya gelip konusmayi hic istemiyom kesin sinirlerim bozulacak. Annesi hep bana hak verirdi ama simdide beni sucluyo gibi cok acele etmisim bunun icin evmi terk edilir felan dedi bana:s

Sor bakim cok sevgili kayinvalidecige bunu yasayan ceken sen degilde kendi kizi olsaymis da ayni fikirde olurmuymus?

Baban iyi düsünmüs, zaten bunada yanasmaza esin adam degilmis de yoluna bak.

Sor bakim cok sevgili kayinvalidecige bunu yasayan ceken sen degilde kendi kizi olsaymis da ayni fikirde olurmuymus?

Baban iyi düsünmüs, zaten bunada yanasmaza esin adam degilmis de yoluna bak.
Evet cok haklisin canim. Zaten dun oyle demistim ama kadinda oglu gibi herhalde kafasi almiyo tovbe tovbe. Bide ona hemen soylemedim diye bana biz ne yaptikki felan diyo sanki ona siz bisey yaptiniz diyen var. Oglun kendi soyliycekti bende hemen soylemedim dedim. Butun deliler beni buluyor. Dun cok sinir etti beni. Sonunda ben konusmak istemiyorum oglunla konus anlattiginda dedim.

Bir araya geldigimizde kim bilir neler diycekler ya off off. Agizlari cok iyi laf yapiyor. Hele esimin ooo. Ama bu konusmanin yapilmasi banada dogru gibi geldi ama simdiden karnima agrilar girdi.

Kizlar bi bakarmisiniz?
Esim ben ona sormadan ben konusmak istemiyorum dedi. Bende ozaman ne nasil ayarlancak ev nasil bosaltilcak davayi kim acacak diye felan konusmak istedim. Once bulusmadanda hal olur o isler dedi sonradan kendi bulusmak istedi. Oturduk konustuk. Bana bosanma davasini sen arastir dedi odemeyi hallederim dedi bende o an arastiririm dedim cunku o evi bosaltacak tamamen. Hic birsey istemiyorum cunku evden. Ama simdi dusundum ve davayi acmamaya karar verdim. Ben aradiginda naptin diye sormak icin, daha arastirmadim sen acacaksin davayi ben diger isleri halledecegim diycem. Cunku bana sen actin bosanma davasini senin yuzunden bosandik demesinden korkuyorum. Cunku evi vermek icin babamgille konustugumu bu sekilde kullandi. Bana sen babangile soyledin donusu yok artik dedi halbuki kendisi beni hergun rahatsiz etti evden gittigimden beri, evi nezaman veriyoz diye aradi surekli. Bu arada bana tek dedigi onu evlendigimizden beri erkek yerine koymamisim gozumde hep kucuk gormusum. O son olayda bi odeme var demistim size onu bana gec verdi. Bu odeme icin bana sey demisti: sen veremezmisin borc olarak. Bende hayir sen bana geri vermiyosun parayi demistim ve vermemistim. Zaten hakaret ustune hakaret ediyordu bide. Bu odeme babama yapilacakti ama bi kac gun geciktirdi ve babam esimi aramisti odeme daha yapilmadi ve sendende hic ses cikmiyor demisti babam. Ben onu dusunup o parayi vermemisim babama. Evet bilerek vermedim cunku hep hakaret ediyordu ve surekli paraya ihtiyaci oluyodu bende bikmistim anlattim bunlari zaten size diger yazismalarda. Ve bana pisman olacagini beni cok ozliyceni ama artik donusun olmadigini soyledi. Agladi bide. Bende suclu oldugunu biliyorsan pisman olacaksan neden degismeyi istemiyorsun dedim. Oda ben senle ayni yataga girmem artik gozunde ezildim annenin babanin gozundede ezdin beni kavgalarimizdan ve bu son odeme olayindsn dolayi. (Bu arada annemler daha once 2 buyuk kavgamizida ogrenmislerdi cunku esim yine bana bu sekilde kotu davranmisti ve yine haksizdi bende soylemistim) Daha sonra iste bende seven insan hatasini duzeltmeye calisir dedim ama genede degismiyceni soyledi. Ve bana bide sey gibi geldi, sanki benden eskisi gibi yalvarmami felan bekliyordu galiba. Cunku buyuk kavgalarimizda neredeyse hep ben duzeltiyodum aramizi. Off kizlar cok doluyum yazmak istedim size:KK43:

X