Artık son çıkmazdayım nolur bana yardım edin 😔

Bu kavganın sebebi neydi?
Kavga sebebimiz biz bir araba alacaktık anneme ustalara sor demiş ustalarda demiş ki o araba problemli almanızı tavsiye etmiyorum demiş kocamda annen bize ne karışıyor dedi bende o zaman niye soruyorsun dedim kavga oradan çıktı bende benimle düzgün konuş vs dedim böyle yani

Merhaba arkadaşlar ben 1 yıllık evliyim herşey çok güzel gidiyordu.
Sonra biz kavga ettik kavga sebebimiz çok basitti aslında neyse biz kavga ettik ben çok sinirlendim ve evi terk ettim annemlere gittim.
Ondan sonra ben annemlere gidince eşimle annem sözlü kavga ettiler telefondan eşim anneme küfürler etti çok sinirliydi telefonda.
Şimdi üzerinden 20 gün geçti 20 gündür annemlerdeyim eşim çok pişman aşırı üzülmüş özürler diliyor annem asla kabul etmiyor aslında haklı ama ben kocamı çok seviyorum diyeceksiniz ki seviyordun niye gittin bende hata ettim.
Annem gidersen beni sil dedi aşırı arada kaldım nolur bana yardım edin nasıl düzelecek bu durumlar.
Annen haklı. Madem ki çok basit parkta iki tur atıp eve donseydin. Ki anasına küfür edeni insan nasıl seviyor anlamıyorum.

Kavga sebebimiz biz bir araba alacaktık anneme ustalara sor demiş ustalarda demiş ki o araba problemli almanızı tavsiye etmiyorum demiş kocamda annen bize ne karışıyor dedi bende o zaman niye soruyorsun dedim kavga oradan çıktı bende benimle düzgün konuş vs dedim böyle yani
Daha önce kavga oluyor muydu hangi sebeplerden çıkıyordu?

Siteyi yeni kullanmaya başladım evet farkındayım kaç defa sordun

Ne kadar kolay yargılıyorsunuz umarım siz bu duruma düşmezsiniz
Düşmeyiz canım merak etme değil anamıza hakaret ufak bir atıf olsa kocaya tekmeyi basarız, pişmanım lafına da külah uzatırız…
Bir duruşun olmalı.

Kız ayrı ergen damat ondan beter? Tükürdüğünü yalayacak isen Anasına ne küfür ediyorsun
Her haltı yapıyorlar ana babayı milletin elinde rezil rüsva ediyorlar
Evlat var yüz akı evlat var yüz karası
Sorma sen kim bilir neler söyledi kadına. Evlilik olgunluğuna erişememiş kişiler evlenmesin.

Merhaba arkadaşlar ben 1 yıllık evliyim herşey çok güzel gidiyordu.
Sonra biz kavga ettik kavga sebebimiz çok basitti aslında neyse biz kavga ettik ben çok sinirlendim ve evi terk ettim annemlere gittim.
Ondan sonra ben annemlere gidince eşimle annem sözlü kavga ettiler telefondan eşim anneme küfürler etti çok sinirliydi telefonda.
Şimdi üzerinden 20 gün geçti 20 gündür annemlerdeyim eşim çok pişman aşırı üzülmüş özürler diliyor annem asla kabul etmiyor aslında haklı ama ben kocamı çok seviyorum diyeceksiniz ki seviyordun niye gittin bende hata ettim.
Annem gidersen beni sil dedi aşırı arada kaldım nolur bana yardım edin nasıl düzelecek bu durumlar.
Siz basit bir kavgayla annenize giderek hatayı başta yapmışsınız fakat eşinizin annenize küfür etmesi kabul edilebilir birsey değil eşinize döndüğünüzde ikinci bir kavgada annenizin evine gidemeyeceğinizi hesap ederek karar verin ve eşinizin değişeceğini düşünmeyin derim .

X