İnşallah canım en kısa zamandaO zaman ailene dön kuzum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım en kısa zamandaO zaman ailene dön kuzum.
Merhaba canım ben çok yoruldumO zaman ailene dön kuzum.
Canım noldu ?Merhaba canım ben çok yoruldum
ayrilamiyorum ve artık içimden gelmiyor ona bakmak sarılmak çok yoruldum.. ağladım azarladı gelmedi sarilmadi şimdi gelse sarilsa artık çok geç diyorum onlar hepsi içimde kaldı kendi kendime neşelendim ona bile kızdı hep bişey aradı , disardayim yürüyoruz şarkıda var dans etmeye başladım böyle neşeliyim sonra bana kızdı sen deli misin FLN diye bende evet deliyim dedim sonra hastaneye yatiralim ozaman FLN dedi işte beni durutmak istedi dans ettiğim için bende durdum sonra işte moralimi bozdu sonra kendi cekirdek çitledi üstüme atıyordu inadına yani bilmiyorum artık valla yapamıyorum da ne diyim ben artık bıktım yani gerçekten soğudum tüm anlamıyla . çok neşeli biriydim ben çok sakindim ve gün geçtikçe agresif biri olmaya başladım çok üzülüyorum ama yapacak biseyim yok ben belirsizliklerinden bıktım bir gün bana hayatı cehennem ediyor ertesi gün hiç birşey yokmuş gibi çok iyi davranıyor ama benim içimden gelmiyor artık. Üstelik çocuğum yok severek evlendim ama gel gör ki ayrilamiyorum hem kendim hem etrafın lafı falan bilmiyorum valla napicam.Canım noldu ?
Ailem destek olur demistin konusmadin mi onlarla hiç ?ayrilamiyorum ve artık içimden gelmiyor ona bakmak sarılmak çok yoruldum.. ağladım azarladı gelmedi sarilmadi şimdi gelse sarilsa artık çok geç diyorum onlar hepsi içimde kaldı kendi kendime neşelendim ona bile kızdı hep bişey aradı , disardayim yürüyoruz şarkıda var dans etmeye başladım böyle neşeliyim sonra bana kızdı sen deli misin FLN diye bende evet deliyim dedim sonra hastaneye yatiralim ozaman FLN dedi işte beni durutmak istedi dans ettiğim için bende durdum sonra işte moralimi bozdu sonra kendi cekirdek çitledi üstüme atıyordu inadına yani bilmiyorum artık valla yapamıyorum da ne diyim ben artık bıktım yani gerçekten soğudum tüm anlamıyla . çok neşeli biriydim ben çok sakindim ve gün geçtikçe agresif biri olmaya başladım çok üzülüyorum ama yapacak biseyim yok ben belirsizliklerinden bıktım bir gün bana hayatı cehennem ediyor ertesi gün hiç birşey yokmuş gibi çok iyi davranıyor ama benim içimden gelmiyor artık. Üstelik çocuğum yok severek evlendim ama gel gör ki ayrilamiyorum hem kendim hem etrafın lafı falan bilmiyorum valla napicam.
ben pişman oldum evlendiğime ben gülmek istiyorum neşeli olmak istiyorum ağlasamda yanımda olcak birini istedim bir omuz istedim ama olmadı artık da öyle olmasada olur. Ben nasıl yapcam bilmiyorum sevgide var ama öyle soğudum ki şimdi bana sözleri bile içten gelmiyor canım lütfen bişey söyle
Konuşmadım anneme söylüyorum sadece oda bişey demiyo yani anlıyor ama ayrıl FLN demedi bende bişey yapamıyorumAilem destek olur demistin konusmadin mi onlarla hiç ?
Çok saçma Diyecekler bunun için mi ayriliyosun diyeceklerAilem destek olur demistin konusmadin mi onlarla hiç ?
Canım neden kendin dile getirmiyorsun?Konuşmadım anneme söylüyorum sadece oda bişey demiyo yani anlıyor ama ayrıl FLN demedi bende bişey yapamıyorum
Korkuyorum canım herkes dicek bunun için boşanilir miCanım neden kendin dile getirmiyorsun?
Ailen mutsuz olmana göz yumacak insanlar mı?
Ama hayat senin. Mutsuz geçirmek mi laf işitmek mi? İnsanlar bir konusur iki konuşur.Korkuyorum canım herkes dicek bunun için boşanilir mi
Eşinize dağdan mı geldin diye ilk siz mi dediniz ?Eşimle iki senedir evliyiz severek evlendik daha önce 6 sene tanıdım ama hep konuşmadık ve aslında ilk tanıdığım insanla evlendiğim insan bir deyil buna alışmam çok zor oldu sürekli kavga ve beni anlamaması çok zoruma gidiyor sevgisini bile hissedemiyorum bazen düşünüyorum bu adam beni seviyor mu gerçekten çünkü ağladığımda gelip sarilamiyor bile ne yaşadıysak hem kendimi kendim iyileştirdim, en son olarak ona konuştum beni anlamadığını söyledim bana çok değiştiğimi söyledi nasıl anlaşılır anlat bana diyor ben dağdan geldim köyden geldim bilmiyorum diyor , sonra zaten gitti yine oturdu telefonunu açtı video izliyordu bende oturdum bana konuşmasını bana sarılmasını bişey yapmasını bekledim olmayınca gittim yanından. Şuan biliyorum beni yine anlamıyor ama kavga da etmiyoruz artık bilmiyorum korkuyorum yani kavga edip ayrılırsak nasıl olur bilmiyorum ben 22 yaşındayım o 25 . Ve çocuk yok , o çocuk istiyor bende istiyordum ama artık hevesim yok bilmiyorum şuan istemiyorum yani çocuk olsa beni anlicak mi diyorum değer hissettirecek mi bilmiyorum sizce ne yapabilirim . Artık hiç birşey içimden gelmiyor yani ne olacaksa olsun diyorum.
Yok ben demedim öyle bişey valla o kendi diyor , hayır tabiki bende özür diliyorum ama konu kapatılıyor her zaman hiç konusmuyoruz çözmek için iletişim yok zatenEşinize dağdan mı geldin diye ilk siz mi dediniz ?
Sürekli kavga edip ilk onun özür dilerim demesini mi bekliyorsunuz
Haklisin canım ama hep öyle düşündüm gerçekten çok zor geliyor istemiyorum mutsuz olmazAma hayat senin. Mutsuz geçirmek mi laf işitmek mi? İnsanlar bir konusur iki konuşur.
Merhaba terapiste gitmeyi teklif ettim niye deli miyiz falan dedi ve ilişkimiz de ne var dedi, sonra dedi giderim ama 5 kuruş para vermem dedi . Sonra çabalicam diyerek yine kandırdı öyleIstemezse boşan. Ne yapacaksın başka? Yavrum senin kafan niye bu kadar az çalışıyor? Garip garip sorular soruyorum. 16 yaşındayken tanıdığım adam değil diye ağlıyorsun.
Çabalamayacak.Merhaba terapiste gitmeyi teklif ettim niye deli miyiz falan dedi ve ilişkimiz de ne var dedi, sonra dedi giderim ama 5 kuruş para vermem dedi . Sonra çabalicam diyerek yine kandırdı öyle
Istemiyorum ben ondan çocuk sahibi olmak, onuda istemiyorum artık ama şans vermek istedim seviyorum diyor beni aşaliyorsun diyor bana değiştin diyor ne yapabilirim ki ikimizde suçluyuz diyor.Çabalamayacak.
Psikolojik destek almayı akıl sağlığında problem olarak gören bir davarla niye evlendin?
Giderim ama 5 kuruş vermem demek, karım ödeyecek ama çalışmıyor. Artık kendini satar da mı öder ne yapar bilmiyorum demektir.
Sen devam et bu davardan çocuk sahibi olmak için çalışmaya.
Terapiye gitmezseniz kendi başınıza çözemeyeceksiniz. Bu da zaman kaybı olacak. Giden gün ömürdendir demişler. İyi düşün.Istemiyorum ben ondan çocuk sahibi olmak, onuda istemiyorum artık ama şans vermek istedim seviyorum diyor beni aşaliyorsun diyor bana değiştin diyor ne yapabilirim ki ikimizde suçluyuz diyor.
Evlendim ama ben bilmiyordum onun böyle olduğunu .
Ne yapmam lazım şimdi
Yani o para vermek istemiyor diye onu da zorlayamam . Doğru zaten çok yoruldum ama artık nasıl bitiririm bilmiyorum hep biseyler oluyor ayrilamiyoruzTerapiye gitmezseniz kendi başınıza çözemeyeceksiniz. Bu da zaman kaybı olacak. Giden gün ömürdendir demişler. İyi düşün.
Kime ne anlatıyorum ki? Devam kuzum bırakma evliliğini. Sarıl sıkıca bulunmaz hint pipisine.Yani o para vermek istemiyor diye onu da zorlayamam . Doğru zaten çok yoruldum ama artık nasıl bitiririm bilmiyorum hep biseyler oluyor ayrilamiyoruz
Anlıyorum gerçekten ama benim için çok zor bişey nolur ben ayrılmak istiyorum ama kolay olmuyor gerçekten herkes bişey dicek ve en son olayından sonra tamamen soğudum, disardayim yürüyoruz şarkıda var dans etmeye başladım böyle neşeliyim sonra bana kızdı sen deli misin FLN diye bende evet deliyim dedim sonra hastaneye yatiralim ozaman FLN dedi işte beni durutmak istedi dans ettiğim için bende durdum sonra işte moralimi bozdu sonra kendi cekirdek çitledi üstüme atıyordu inadına yani bilmiyorum artık valla yapamıyorum ama çok zorKime ne anlatıyorum ki? Devam kuzum bırakma evliliğini. Sarıl sıkıca bulunmaz hint pipisine.