- 30 Kasım 2019
- 11.810
- 37.424
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkuların sebepleri açıklarsanız biz yardımcı oluruz da neyden korktuğunuzu tam olarak anlamıyoruz ailen ne diyor bu konuda? Sana destekler mi? Evliliğinizde bu zaman boyunca mutlu değilseniz boşanın size bir faydası olmaz tam tersi zamanından olacaksınızÖyle gerçekten bende istiyorum boşanmayı yani ben anlaşılmak sevilmek istedim ama olmuyor ben zorla olsunda istemiyorum, umudum yok zaten inancım yok artık ondan ama işte sadece korkum var. Haklısınız gerçekten peki sizce terapist sunmalimiyim yoksa ayrilmalimiyim olmuyorsa lütfen çok kafam karışık, çocukta istemiyorum şuan
Istemezse boşan. Ne yapacaksın başka? Yavrum senin kafan niye bu kadar az çalışıyor? Garip garip sorular soruyorum. 16 yaşındayken tanıdığım adam değil diye ağlıyorsun.Teşekkür ederim istemezse ne yapayım
Yani ben bu nesile hayret ediyorum. 22 yaş 2 senelik evlilik. 6 sene tanışıklık dediğiniz daha çocukluk zaten. Başka bir şey değil. Terapistle görüşün bari. Ama sakın çocuk yapmayın. Ya çocukla bu evliliğe hapsolursunuz ya da boşanır ve bir ömür tek başınıza çocuk sorumluluğu ile ezilirsiniz. Eşiyle ilgilenmeyen adamın çocuk isteği evlat sevgisinden değil muhtemelen etrafta kısır demesinler kadının da ayağı bağlansın diyedir. Çocuk yokken terapist bir işe yaramadı ise boşanır geçersiniz. Mesleğiniz var mı peki? Sizin yaşınızda insanlar yeni mezun falan oluyorlar üniversitesiden.
çok oldun ama ya sıktın
Bence ikisi de dağdan inmiş bu kadar erken evlenmenin mantıklı başka bir açıklaması olamaz. Hadi eski jenerasyonu zorluyorlardı okutmuyorlardı evleneceksin diyorlardı. Bu yeni kuşak nasıl bu kadar evlilik delisi ben anlamıyorum. Yahu üniversite oku bi çevren olsun gençlerle gez dolaş hayatını yaşa dimi.' Yoook ben koca parası yicem, ben evde beklicem ben çocuk doğurcaam' bu moddalar direkt çok rahatsız edici.2 senedir evlisiniz, 22 yaşındasın? buraya kadar normal diyelim hadi. daha öncesinde 6 senedir "tanıyordum" diyorsun. sen 14 yaşındayken neyi kimi tanıyacaksın tam olarak ya? daha siz büyümemişsiniz ne çocuğu sakın topluma çocuk falan kazandırmayın. iletişim çocukla beraber gelir zannediyor insan arkadaşına bile kıyamayıp sarılır senin "dağdan inmiş" koca da tık yok
Senin de hakikaten terapi alman lazım gibiçok oldun ama ya sıktın
katılıyorum, fazla insan tanımadan ilk gördüğüyle evlenmek istemiş bi yere kadar anlaşılabilir ama en azından okulu bitirmesini falan bekleselerdi asla böyle olmazdıBence ikisi de dağdan inmiş bu kadar erken evlenmenin mantıklı başka bir açıklaması olamaz. Hadi eski jenerasyonu zorluyorlardı okutmuyorlardı evleneceksin diyorlardı. Bu yeni kuşak nasıl bu kadar evlilik delisi ben anlamıyorum. Yahu üniversite oku bi çevren olsun gençlerle gez dolaş hayatını yaşa dimi.' Yoook ben koca parası yicem, ben evde beklicem ben çocuk doğurcaam' bu moddalar direkt çok rahatsız edici.
resmen delirmiş, başka konulara gidip beğenmedim atmak nedir ya nasıl bir kudurmuşluk kendi bulaşıp bana sıktın ya diyor, aklını neyle yedi merak ediyorumSenin de hakikaten terapi alman lazım gibi
ne diyecek yahu insanlar kendi hayatın. bende boşandım kimse birşey demiyor merak etme.Düşünüyorum zaten ama biraz zor gibi bakalım bide insanlar ne der diye çok düşünen biriyim malesef
Çok teşekkür ederim ablacım valla aynen öyle konuşamıyorum malesef yani , haklısın gerçekten en fazla iki ay konuşur ne olcaksa olsun artık aynı olursa ben bitirmek isticemİnsanlar en fazla 2 ay konuşur bu hayatı sen ömür boyu yaşayacaksın. Onlar 2 ay konuşmasın diye bir ömür mutsuz olmaya değer mi? Kimse seninle o evin içinde oturup o hayatı yaşamıyor herkes kendi hayatına bakıyor en fazla 10 dk konun geçer kapanır..
Rica ederim ne demek kardeşim yaşındasın belli ki etrafındakilerle bunları konuşamıyorsun ki buraya yazmışsın. O sebeple tüm samimiyetimle yazıyorum.
Evet hayat devam ediyor ama ayrılıkta zor bi karar yani iyi olabilir miyimGeç kalmadın. Hayat devam ediyor.
Evet doğru yaşlar deyil ama yaptım o yanlışı malesef , okumadım ben bıraktım , aynen öyle valla etraftada herkes soruyor eşimde çok istiyor artık bıktımDaha cok gencsin gercekten evlilik icin hic dogru yaslar degil.
Meslegin var mi, bir isin var mi?egitim durumlarin nasil?senin yasinda gencler universiteye gidiyor ya da hazirlaniyor.
Esin de cok genc, cocuk icin cok ama cok erken .siz evcilik oynama hayalleriyle evlenmissiniz ama dunyaya bir canli getirmek bambaska bisey.