• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık sevdiğim adamla evlenmek istiyorum

Kaçmak falan böyle şeyler sakın getirme aklına, ana-babanın rızası olmadığı bi işten hayır gelmez gerçekten.
Yapmak gereken niyetini temiz tutup, Allah'a dua etmen sonrasında da anne ve babana O'ndan başkasıyla evlenmeyeceğine dair onları ikna etmen. Her anne baba çocuğu evlensin, yuva kursun ister onların korkusu "mahalle baskısı" gibi geldi. Bana "filan kızını boşanmış adama vermiş duydun mu aayyy tarzı" dedikodulardan korkuyorlar gibi geldi. Sende onlara bu konuda güvence verip, ya O ya hiç tarzı bi çıkış yapman gerek.
Hakkında hayırlısı olsun canım umarım faydalı olur :)

Evlilikten kolay vazgeçilmez sonuçta.. Kim bilir ne sorunlar yaşandı..Evlenmek istediğin kişinin yerinde kim olsa yanlı anlatır bu tarz olayları. Belki kadın çekilecek bir kadın değildi o yüzden sürdüremediler ama ya tersiyse.Ya kadın çok çabalamış ama o adama dayanamamışsa.Ailen bir yerde haklı tedirgin olmakta.

Ah şu ailem... Sevdiğim adama bir türlü vermiyorlar tek sebebi evlenip boşanması iyi de etrafta neler var neler sevdiğim adam hırsız değil işsiz güçsüz aylak aylak dolaşan insan değil gerçekten iyi biri ya ailem evi birikimi yok dedi hemen gidip beyaz eşyaların hepsini aldı ev alacak şimdide ayağına bir çorap bile almıyor artık bütün her şeyini bunlara yatırdığı için daha neler neler işte uğraşıyor bişeyler için ama ailem hala karşı çıkınca o kadar çok üzülüyor ki ben kötü birimiyim beni tanımadan neden ailen böyle şeyler yapıyor diyor bende ikisi arasında kaldım ne ailemi üzmek istiyorum ne de onu, kaçıp ailemin yüzünü yere de eğmek istemiyorum tek istediğim gelinliğimle herkesin rızasıyla evimden çıkmak sizden istediğim ailemi nasıl ikna edicem bana yardımcı olun lütfeeen

Bi insanın boşanmış olması suç olamaz, ne kadar dar görüşlülük bu.
Onlara büyük konuşmamalarını söyle belki ikna olurlar bu yönden yaklaş.

Kızım gün gelirde "anne ben dul bir adamla evlenicem" derse sanırım bende izin vermezdim.Şimdi çok iyi olabilir aranız ama evlendikten sonra eski karısı, eski kayınvalidesi eski çevresi vs vs sorun olabilir. Yani ben öyle düşünüyorum.

Back
X