Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dogumgunun gecseydi bari..Erkek arkadaşım ile devam eden 8 yıllık bir ilişkimiz vardı. Ancak geçtiğimiz pazartesi günü ( doğum günüm bu arada ) ayrıldık. Geçen sene anne ve babasını trafik kazasında kaybetti pisikolojik olarak iyi bir durumda değil bu zamana kadar hep destek oldum alttan aldım davranışlarımda ihtimam gösterdim kırmamak incilmemesi adına yapılabilecek her şeyi yaptığıma inanıyordum taki pazartesi gününe kadar. 3 gün öncesinde yaz tatilimizi beraber yapıp gayet güzel şekilde döndük kafası hep karışık ve doluydu bunu biliyordum kendisi de bunu hep ifade ediyordu zaten ama hep farklı kişiler farklı şeyler üzerine düşüncesi vardı. Pazartesi günü beni aldı karşısına paşa paşa 'Ben bir döngünün içerisindeyim seni seviyor muyum yoksa sen bende bir alışkanlık mısın senin hayatımda olmanı istiyor muyum bilmiyorum biraz ara vermek kendimi dinlemek ve tartmak istiyorum şu zaman geçsin bakalım olursa olur olmazsa olmaz' dedi. Tabi ben yerle bir oldum doğum günümde sürpriz beklerken benimle konuşulan konu çok farklıydı. 'Ben bu zamana kadar sana hep destek oldum, her konuda yardımcı olmaya çalıştım sen bana neler söylüyorsun' dedim. ( geçen sene anne - babasını ilk kaybettiği zamanda da bu tip bir durum olmuştu ) Sen gideceğim diyorsun tamam diyorum geleceğim diyorsun tamam diyorum ben senin bu zamana kadar her şeyine eyvallah dedim. Ben buraya bunları duymak için gelmedim sen beni yerle bir ettin dedim. Neyse sen zaten gelmek istediğin zaman ararsın, yazarsın, gelirsin sen yolunu bulursun dedim kalktım gittim. Konuşurken yüzüm haricinde her yere bakıyordu her halde ortada anlam veremediğim bir şeyler oldu ama ben anlamadım. Kendimi hiç bu kadar aciz hissetmedim gururum yerle bir oldu günlerce ağlamaktan gözlerim şişti ama inat ettim aramadım mesaj atmadım bunları yapmayı da düşünmüyorum zaten ondan da ses yok. Şimdi size ihtiyacım var sizce ne oluyor ve benim ne yapmam gerekiyor bilmiyorum içinden çıkamıyorum. Lütfen yardım edin..
Bu sene 8 yıl olmuş anne babasının vefatında 7 yıllıkmış ilişkiniz..
7 yıl boyunca nasıldı aranız hep böyle gel-gitlimiydi kendisi sizi sevdiğini gösteriyormuydu?
Başka bir kız yok bence ama kafasıda çok dağınıkk.. bilemiyorum..
Sanırım en doğrusu aramamak ve o arasada artık telefonlara çıkmamak.
Yaşadığı şey çok acı olsa gerek ben olsam değil bir yıl ömrümün sonuna kadar kendime gelemezdim
Bir dönem içime kapansam da yine sevdiklerimden güç alırdım
Sevdiğim bir insan varsa ona daha sıkı sarılırdım.
Bence hayatı sorgular olmuş erkek arkadaşın
Gerçekten kafasında ki alışkanlık mı aşk mı bunu çözmeye çalışıyor ve onu bunu iten bazı sebepler olmalı
İlle de yeni biri var diyemeyiz bambaşka şeyler düşünüyor da olabilir
dogumgunun gecseydi bari..
Canim benim ...kiyamam sana çokuzuldum... Geçmiş tozdur ufle gitsin diyorum zorda olsa... Herşeye ragmen hayat güzel kuşlar uçuyor.. Kadere inan.. Tabikide aciyacak canin.. Ama Gün gelecek hepsi gececek.. Sen dimdik ayakta duracaksin... Boşver .. Hic arama.. O ararsa da yenik düşme duygularina ve açma asla... Bunu bi kere yapan bir daha yapar. Eğer gerçekten sevseydi bunalimda dahi olsa boyle diyemezdi hem doğum gününde.. Çünkü bunalimda olan erkek daha çok destek ister yaninda olduğunu bilmek ister... Bu bi acayip..
8 sene yaa.. Biz bile sevgililik, evlilik toplamda 3 yıl.. Neden biterki bu kadar yıldan sonra. Anne babasının kaybı gerçekten çok ağır ama insan bu durumda en çok sevdiğine sarılmaz mı? Anlayamadım ayrılık sebebini ve üzüldüm boşa giden 8 senenize..
Yaşadığı acı asla küçümsenemez. Aniden anne ve babayı kaybetmek, boşluğun tam ortasına düşmektir. Herkes acısını farklı yaşıyor maalesef. Kimisi kırıp dökerek kimisi sıkı sıkı sarılarak..
Boşlukta olduğu için mi başka bir sebeple mi böyle davranıyor bilmiyorum ama her türlü çok yanlış. Aramayın, zamana bırakın.