artık patlama aşamasına geldimmmm

toprak2828

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
126
0
merhaba arkadaşlar daha önce kısa bir yazı acmıstım uzun olmasın dıye ama içimi tam olarak dökmek istiyorum 2 aylık nişanlıydım eşim ankarada calısıyor bende başka bir sehirde okuyordum son sınıfta istemeye geldiler ailelerimiz aynı sehirdelerdi tanıstılar istendim verildim söz kesildi eşime dedimki bana bir set alırmısın ben bilezik takamam oda elimden ne gelırse alırım dedi altınlar alınmaya gidildi

kayınvalidem seti aldırmak istemedi eşimde ben kendi paramla alıcam dedi aldı ben yüzük sectim kayınvalidemde eltıme aynısını sectı ben saatimi sectim aynısını yaptı settede aynısını yapınca ben baya bozuldum seti yerine koyup daha kalın bişi istedim onu aldırdım tüm aldıklarını geri koydu ilk zıtlaşma böle cıktı sonra kıyafettede aynısını yaptı ben takım aldım aynısı eltime ayakkabım aynısı eltime :))) oda benle evlenıyor gibi

sonra bizde oturuyoruz sen yemek bilmen okumussun sen elişi bilmessin dantelin yoktur eltimede dönüp diyoki benim kızım bilir herşeyi dört dörtlük yapar eder nese baska bigün gene böle konusuyodu aldım karsıma dedımkı anne bak böle deme benle eltim zıtlasıyor bana çay tepsisi bile tutturmuyor sen yapamassın die dedim karsılastırma bizi herkesin özelliği kendine onunda ii seyleri vardır benimde bunu eltime şöle aktarmış......

o okumuş senden farklıymış setide ondan istese gerek demiş bunlar bize oturmaya geldi elti kayınpeder kayınvalide eşim ankarada inide kahvede nese ben mutfakta bişiler hazırlıyorum sonra içeri girdim anneme kızın sunu dedı bunu dedı dıyolar banada eltim kalktı o an sen okumus die kendini bişimi sanıyon hayvan insan olamamıssın sen dedi şok oldum noluyo dedim anneme böle demişşin dedi bende öle demedim karsılastırma dedım dedım kayınvalide agzını acmadı eltı devam edıyo insan deilsin falan dedımkı benle muhattap olma dedım bişi anlamadan ne hayvan ne dedım oda bana s.. ooo... dedi

ben mosmor oldum ne dedın sen demeye kalmadı sac baş olduk ama annem bayılmıs kayınvalıdede bizi izlio ayırmadı bile sese babamlar geldi defolun cıkın evden dedım oglunada böle böle yaptık dersın dedım zaten bizim fazla malımız yoktu dedi bana apar topar gittiler aradan 2 hafta gectı gelen giden arayan yok bende okula döndüm eşimin nişanlımın yanına gittim nese onu aradılar çok rahat oglum kuzum konusuyorlar sonra eltımlede cok rahat konustular ben hazmedemedım o inan bana küfretti sen rahat rahat konustun dedim

nese mezunıyet geldi düğün 2 hafta sonra ne arayıp yerını dedıler ne saatını düğün kartımıda degıstırmiş kayınvalide... kart elime geldı kart sok oldum imam nikahı kıyılcagı gün eşime istemıyorum gitmicem ben diye bayılmıs o gün gelmediler ertesi gün yapıldı ondan sonra resmi nikahta eltimin ailesi abisi falan ölece toplanıp gelmişler düğünden önce yaptık nikahı ondada bayılmasın die :KK43: neme lazım

düğün oldu eşim ne aldıysa kredı kartından cektı aylık gelıo 3 4 5 milyar taksit ödeyemedik üstümde ne varsa sattık tabi arayan soran yok oglunu günlük arıyor acmısın mutsuzmusun gibi enteresan sözler bide eltimle konusturuyor al kızım sende konus die benım nerde oldugumu soran yok:KK43: bana sanki yaptık ettik ama oglum bizden yana der gibi konusmaları var

bayramda evlerine gittim ne hosgeldın ne bişi agladım ben naptım sizede böle davranıyorsunuz dedim insan sevilmeyince sevilmiyor dedi kayınvalide sabah annemlere gidecez salmadı 1 saat agladı kapıda gitmeyin ogluma doyamadım o gitsin der gibi sonrakı bayram gitmedim eşim gitti geldi aynı sehırde oldukları için annemlerde kaldık ankaraya dönünce eşimi cok mutsuz gördüm o üzülmesin die aradım kayınvalideyi butun suc benım olsun siz büyüksünüz benım gelmem gerekirdi dedim bi saat bana oglum benım her dedıgımı yapardı sen geldin bize hayır demeye basladı oglumu ayartın aldın götürdün dedi benım istediklerim vardı alamadım seni aldıgımada cok pişman oldum dedi düğün boyunca agladı zaten :KK53:.... vs ... vs

eltimle beraberler neymiş ona o bakacakmış onun yanında senle konusamıyorum dedı bana sonra ne olduysa acılmıslar bunlar günlük benı arıyo dertlersio falan hiç agzımı acıp bişi demedim barısırsınız falan dedim sonra ben aradım konusmadı benle gelını varmış eşime böle böle dedim oda cok rahatsız oldu daha sonra aradım tekrar ahirette iki elim yakanda olcak o gelınınse bende gelınınım ayırdın bizi dedim o üzülmesin o kıskanmasın die hep benden uzak durdun dedim kapattım

inim diyoki sana bi kına sepeti alındı die 1 ay evde kavga edıldı diyo ben onlarda hiç bişi istemezdım o kavgadan sonra onu tutup benı dışlaması cok zoruma gitti nişanlıyken eşime sürekli bırakacaksın die baskı yapmıslar sana eşte olmaz bundan bişi olmaz die kendi agzıyla diyo bana bunları bide dediki ilk ben eltime küfretmişim sonra o cevap vermiş dedim bunları benımle yaptın etttin die tartısınca korktum kadından yapmadıgımı bana yaptın die yarısıyor kendımden süphe ettim anneme sordum anne ben mi ilk küfrettim die annemde bosver allah biliyo utanmazlar dedi

nese bu bayram ne olduysa gene konusmadı benle keyiflerine göre bi iyiler bi kötüler nasıl davranacagımı bilemedim hırsımı hep eşimden cıkardım kaç defa evi terketmek istedim düğünüm kına gecem berbattı iki aile bir tarafta annemlerin yerine diger dünürlerini oturtmuslar yer kalmadı die en arkada oturdular düğün boyunca

ilk geceyi onların evınde gecırmek istemedim evimizde yada otelde gecırelım dedım bunun yüzünden tartısmıstık eşim evde üzgün durunca babası babamı aramıs kızınız oglumuza ne dedıyse bu nasıl sevgi falan filan sikayet etmiş beni nese onlarda kaldık adettir erken kalktık 7 de saaat 14 te yola cıkıcaz bunlar 11 de kalktılar eşim gitti kaldırmaya kalmayacaklarmıs dedi iyi dedim kahvaltıya kendi annemlere gittik kahvaltıyı bile cok gördüler bize

boynumda sinir sıkışması oluşmuş doktor yüksek depresyon tanısı koydu fizik tedavi anti depresanlar baya bu olayları sindirmem zaman aldı ama haftada bir sinir kriizi geciriyorum eşime patlıyorum annen böle baban böle die ankarada tekım kımsem yok yanımdada kımse yok duvarlarla agladım düğün kasetlerimi izliyim dedim hep eltim kamera önünde bidaha da hiç izlemedim yarıda kapattım oh oldu iyi yaptık demiş kameraya el sallayarak terbiyesiz

simdi bir bebegim olacak ne arayan var ne soran benide sallayan yok göz yaşlarım göl olurdu sanırım çok zoruma giden seyler oldu yediremedim yediremiyorumda simdiye kadar kimseyle dertleşemedim burdakı yorumları okudum okudum iç gecirdim ve yazmaya karar verdim

bu saatten sonra bidaha yüzlerini bile görmek istemiyorum öcü görmüş gibi oluyorum her telefon caldıgında kalbim duracak gibi oluyor onlarla konusurken ellerim morarıyor üşüyorum nefret ediyorum onlardan en güzel günlerimin afedersiniz hep içine ettiler

esim beni korudu diye onuda arayıp sormaz oldular sen hayırsız evlatsın bize bagırdın die zavallı eşimin cok zoruna gitmiş seni bıraksam sevinecekler sanırım diyor dün baya üzülüyordum simdi aynı sehirdelerde bayrama gidicez ama ayrı ayrımı bayramlasıcaz die bugun o düşünceyede alıstım zorla içlerine girilmiyor yazdıkça yaralarım kanadı böle işte arkadaşlar şimdi bebek için illa yanasacaklar sıra bu kez bende 1.5 senedir ne gelin oldugumu bildim ne evlendiğimi kendimi hep aglarken buldum çok uzun oldu kusura bakmayın :KK5: eşime bi kez daha patlamadan içimi dökeyim dedim

canım kardeşim bu eltinle kaynanan çok fena ama bu devran hep böyle sürüp gitmez bunu unutma ...ya şu eltine çok sinir oldum yaa bu ne kin kadındaki bu ne kıskançlık birde senin evinde saçbaşa kavga etmiş senle valla korkulur bundan inan ne diyeceğimi şaştım allah başa vermesin..şimdi sen hamilesin belki bu allahın bir lütfu sana ...sen bu çocuğu doğurunca belki kaynana hanım insafa gelir analık duyguları kabarırda sana bunları yaşatmaktan vazgeçer eltinde yalnız kalır ay inşallah...benim bir ablamda aynı böyleydi kaynanayla arası iyi değildi sonra çocuğu falan oldu ablamın kadın şimdi onları görmeden duramıyor ablamla nasıl ilgileniyor görsen ..bebeğin sevgisi kadını ablama bağladı ..belki bunun hikmetide böyledir ..sen hep dua et bence ..gerçekten her şey çok güzel olur

ayy okurken daraldım valla..
arkadaşım bırak ne halleri varsa görsünler..
ben olsam evlerine şu saatten sonra daha adım atmam.
ne terbiyesiz insanlarmış.
bak bebeğin olacak.Allah kucağına almayı nasip etsin inş.
o zaman senin ayağına tıpış tıpış gelecekler..
o zamanda sen onlara çektir.
eşin senin arkandaysa,mutluysan boşver onları.
yeriniz yurdunuz ayrı nede olsa...

Kendini yiyip bitiriyorsunda kimin ruhu duyuyor.Birak Allah askina.

Ekmegini suyunu vermeyen insanlari bu kadar dert etme.Esin yanindaymis yapmis etmisler ama amaclarina ulasamamislar sevin iste.esinede patlama yazik o da arada kaliyor.

Senin yasadiklarini 13 sene boyunca daha agir sekilde bende yasadim en son mesafe koyalim dedik küstüler simdi görüsmüyoruz.

Bayramda esim aradi kutladi ben parmagimi bile kipirdatmadim herkes kendi degerini belirler .Esim benden yana oldugu icin onada tavirlilar ama biz hic umursamiyoruz omuzomuza verdik keyfimize bakiyoruz sanada tavsiyem esinle kenetlenin kimseyide umursamayin.:KK6:

Kendini yiyip bitiriyorsunda kimin ruhu duyuyor.Birak Allah askina.

Ekmegini suyunu vermeyen insanlari bu kadar dert etme.Esin yanindaymis yapmis etmisler ama amaclarina ulasamamislar sevin iste.esinede patlama yazik o da arada kaliyor.

Senin yasadiklarini 13 sene boyunca daha agir sekilde bende yasadim en son mesafe koyalim dedik küstüler simdi görüsmüyoruz.

Bayramda esim aradi kutladi ben parmagimi bile kipirdatmadim herkes kendi degerini belirler .Esim benden yana oldugu icin onada tavirlilar ama biz hic umursamiyoruz omuzomuza verdik keyfimize bakiyoruz sanada tavsiyem esinle kenetlenin kimseyide umursamayin.:KK6:

işte budur
eşle ara iyi olsunda diğerleri dış kapnın dış mandalı zaten

vallahi cnm baştan sona okudumm senin vicadının rahat olsun sen elinden geleni yapmışsın sevmediler sevemiyolar sende sanki eşinin ailesi yokmuş gibi davran artık ve bebeğini düşün çok da kafana takma sağlık en önemlisi o gitti mi geri gelimyor işte ne yaprsan yap .....

kendini sevdirmek zorunda değilsin ki
sevmesinler senin için çok mu önemli sevmeleri
bırak ne halleri varsa görsünler
kocanla iyi geçinmeye çalış eşin yanında oldukdan sonra boşver diğerlerini
en iyisi mesafe

Son düzenleme:
bırak arkadaşım ya sevmesinler..
daha iyi..
sen asıl seviyorum diyipte sinsi sinsi yuvanı dağıtmaya çalışandan kork..
ne mutlu sana nasıl insanlar olduğunu anlamışsın.
inan kendini yıpratmaya değmez..
şahsen benim hiç umurumda değiller.
hatta sevmesinler istiyorum..
adımı bile anmasınlar..

Eşine patlaya patlaya onu da patlatmayasın sakın. Sonuçta eşin ve sen önemli ve de yakında doğacak bebeğiniz. Aile içinde birbirinizi yıpratmak kötü olur. Çok ailede oluyor böyle durumlar. Uzak durmak en iyisi tabi sadece mesafe olarak değil aklınızdanda uzak olmaları anlamında. Bir de evlenmeden önce öyle kaynana elti ile çok kötü bir olay yaşamışsınız aileniz nasıl izin verdi evliliğe. Çok seviyorsunuzdur eşinizi elbet onun için diyeceksinizde şahsen benim annem değil düğün evimin bulunduğu mahalleye yaklaştırmaz hala evlenecem desem evlatlıktan reddeder. Olan olmuş önünüze bakın elden başka bişey gelmez.

mystical
arasıra yoluverirsin o cadı eltinin saçını.
ne güzel işte ona patla bütün stresini at.
hiç insanlıkla konuşarak anlaşıcam diye uğraşma.bu öyle bi insan değil demekki.
ama belki hatasını anlar....
olmaz olmaz diye bişey yok.

sonuna kadar okudun valla :KK53:şaştım kaldım nası bi eltidir nası bi kayınvalidedir hiçmi Allah korkuları yok bunların boşver canım ne halleri varsa görsünler sen onları takma hiç seni istemeyen insanı sen niye isteyesinki evlerine falanda gitme hiç muhatap olma sen eşine doğacak çocuğuna adapte ol onları sil kafandan eşin senin yanında onların deil bu yüzden eşinle mutlu ol onları hatırlayıp sinir olup eşine sarma yazık deilmi kocana hem senin tarafında hemde eşine sarıyosun yapma ikinizede yazık sen yuvanda mutlu ol evine girince kapını kapat ve yuvanda eşin sen ve doğacak çocuğunuz olsun onları düşünme hiç

Merhaba,
Bende okudum ve siz gerçekten çok şanslısınız.Çünkü eşiniz size ilk andan itibaren sahip çıkmış.Keşke benim eşimde azıcık bana sahip çıksaydı.Lütfen eşinize ailesi ile ilgili çıkışmayın,bir gün söyledikleriniz karşınıza gelmesin.Çünkü onlar bu işlerde oldukça tecrübeli görünüyorlar.Bebişinizle onun geleceği ile ilgili hayaller kurun eşinizle beraber.Allah size sabır versin.

ya seytan ikilisi ne guzel iste kendinilerini sogutmuslar sende uzak dur iste esinden keske cikartmasaydin onlarin sinirini tek hatan bu bence herkezi kendi degerinde birakacaksin bosuna dememisler

Merhaba,bana göre ilk baştan muhatap olmuşsunuz,saç baş yolmalar ne demek..biraz (yanlış anlamayın ama) asil durun,onlar gibi olmayın..Gerçi olan olmuş artık şu saatten sonra ne yapacağım diyorsan kesinlikle bu insanlarla görüşme derim.Ne sevgi kalmış ne saygı..
Size s...o... diyen biriyle de eşinizin (hadi kardeşi diye silemedi diyelim ) de sizinde bir daha asla ama asla konuşmaması gerekir.Tabi bunlar benim görüşlerim,herkesin düşüncesi farklı olabilir..
Ayrıca uzun süredir bu haldeyseniz çocuğu nasıl düşündünüz merak ettim,kendiniz diyorsunuz her gün ağlıyorum diye,sizce o bebek geldiğinde her gün ağlayan bir anne ona nasıl gelecektir?Bence öncelikle yuvanızda ve içinizde huzuru sağlamalıydınız..Kırdıysam kusura bakmayın,amacım gördüğüm yanlışları söyleyip yardımcı olmak sadece..

keşke baştan hiç devam etmeseydiniz.. aile yapısı belli, değiştirebilmeniz mümkün değil..
bu yaşta bir dünya hastalık sahibi olmuşsunuz yazık.. Allah bundan sonrasını iyi etsin inşallah.

burdaki dertleri okuyunca eltimi sevmeye basladim ya hu hele kocami nerdeyse hergun ayaklarini yikayacak duruma geldim.o nefret ettimigim eltim bilmiyrum artik yakinda melek gozukecek bana.benim eltimde acayip kiskandi nisanliyken yalanlar soyledi beni ayirmaya calisti dugungunu aglatti ama bende asla bi daha aramadim o nu.esimde gorusmemi istemiyor.bayramda bile aramiyorum konusmuyorum.bi kayinvalidemi ariyorum o kadar.esimde bosver konusma diyor bisey dersede agizini payini ver oturt bisey diyemesin bi daha diyor.kayinvalidemde sever beni o da benden yana.demem o ki kesinlikle gorusme hic mi hic muhatap alma benim hayat felsefem budur beni mutsuz eden insanla bi daha gprusmem silerim defterden sende hic konusma bosver konustukca kenidin nimetten sanacak.esine de kesinlikle yuklenme esine sakin ama sakin patlama.esinde sana destekci zaten onun sucu yokki o napsin.esinide sabri var.

ayy okurken daraldım valla..
arkadaşım bırak ne halleri varsa görsünler..
ben olsam evlerine şu saatten sonra daha adım atmam.
ne terbiyesiz insanlarmış.
bak bebeğin olacak.Allah kucağına almayı nasip etsin inş.
o zaman senin ayağına tıpış tıpış gelecekler..
o zamanda sen onlara çektir.
eşin senin arkandaysa,mutluysan boşver onları.
yeriniz yurdunuz ayrı nede olsa...

bencede bırak ya onlarla samimi olunmaz bu saatten sonra.

durumunuza çok üzüldüm.onlarla hiçbir şekilde muhattap olmayın,ne telefonda ne yüz yüze.
çocuğunuz doğar doğmaz da hemen bir psikiyatriye gidip tedavi sürecinizi başlatın.
bu ruh haliyle ne kendinize,ne eşinize,ne de çocuğunuza fayda sağlayabilirsiniz.
çünkü,yaşadıklarınız kolay atlatılabilir şeyler değil,siz de ruh yorgunluğu yapmışlar.
şimdiden bebeğiniz hayır,mutluluk,huzur,sağlık getirsin size.inşallah.

of okurken vallahi ben de gerildim.

gerçekten hiç anlamıyorum iş bozmaya çalışan anneyi, gelini. oğlunun mutluluğu mu kendi mutluluğu mu?

ayrıca şunu unutma canım. artık evlisiniz siz. ikinizin hayatında da ailelerin karışmaması gereken bir dönem başladı. kendini yıpramaya gerek yok. çocuk değilsiniz artık ama onlar hala çocuk olarak kalmışlar besbelli. zamanla çevre de edinirsin kendine merak etme. gidebiliyorsan hatta hamilelerin gittiği bir kursa falan (pilates gibi) yazıl. onlarla takıl. vakit geçirirsin.

kaynanan ve eltin olacak kişiye daha çok şey yazardım ama siteden atılabilirim :)

Bence artık ne düşün ne üzül..Basedemezsin böyle insanlarla.İyi olmaya kalksalar bile asla inanma artık.Yapılanlar yenilir yutulur gibi değil.Senin yerinde olsam hayatımdan tamamen silerdim.Yokmuslar gibi.Ne bayram ne seyran yani.Eşin gitsin görüşsün ama sen ne artık eşine parla ne de düşün.Bırak gitsin.Eşine patlarsan ağzından kötü laflar çıkar cünkü cok dolmussun.Saygısız birsey cıkacağına ağzından hiç konularını bile açma.Bebek olduktan sonra isteyen gelir evde görür.Biraz büyüyünce babası götürürse görürler.Onun dısında sen birsey yapma.Eltin çok kötü bir insan ben basederdim kendi adıma söylüyorum şöyle ki intikamım acı olurdu yani! Ama sen yapma heleki anne olacaksın beynini yorma bu tip insanlarla........Allah yardımcın olsun.

X