hakkında hayırlısı olsun,rabbim hakkında hayırlı olanı versin sana üzülme sakın kendini toplamaya bak
konularını okudmda aman Allah ımmmm
erkek olduğu halde yok bohça yok takı yok tkaım elbşse derdine düşmüş
kurtulmuşun şükret
ayy basit insanlar .
madem nişan atıldı, bu kadar çirkinleşmeye ne gerek var.
terbiyesizler.
boşver tatlım sen, böylesi evlenince de huzursuz ederdi.
hakkında hayırlısı olsun.
ama bir şeyi anlamadım, kaç yaşındasın ki annenle çıkabiliyorsun sadece...
keşke bunu yapmasa ailen
canım seni biliyorum yazılarını da okudum daha önce de konusmustuk hatırlarsan ve ben sana senin için pek hayırlı gibi durmuyor demiştim bence kurtulduguna sevin ve sakın üzülme emin ol ki ileride çok daha farklı anlaşmazlıklar çıkardı hiç üzülme allah karsına daha iyilerini çıkarsın inşallahaileler her zaman en iyisini bilir bence baban haklı artık devir değişti herkes herkese zarar verebilir senin için zor olur her yere annenle gitmek ama napıcaksın dayan biraz ve sakın geri adım atma allah kurtardı seni gerçekten
ahh canım çok üzüldümseni çok iyi anlıyorum biliyomusun. zor kültür farklılıgı , bide karşı tarafın seni istememesi. madem gelmicektiler neden nişan yaptılar. bizimkilerde soguktur ama çok şükür böyle degiller gelir giderler. davet ettigimde hiç kırdıklarını görmedim ne yalan söyleyim. ama insan kırılıyo çok haklısın. RABBİM yardm etsin bol bol sabır versn inşallah. çok agır geliyo insana bi anda bitmesi. sen bitirdin galiba anladıgım kadarıyla. nişanlınla sorunların varmıydı sadece ailesiylemi?
canım benım senın eskıden berı takıp edıorum ve gercekten cok zor gunler atlaatıgıı okumuştuk.burdan konusmak kolaydır elbet ama bu baslıgı görunce cok uzuldumacıkçası.cunku sen gercekten cok sevmıssın ve nısanlında senı bı okdr sevmıs. Ama aıle terbıyesi denen bısey vardır onu aılesı öle yetıstırmıs cok görmeyceksın kı o aıleden bence cok ıyı bıle cıkmış.hakında hayırlısı olsun cnm
okuduklarıma gerçekden inanamadım ( eski konularına) beterin beteri varmış.gerçekden çok yıpratıcı olaylar... zaten bi olay yüzünden kimse kimseden ayrılmaz. yavaş yavaş soguyo insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?