• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan artik nisanli degilimmm :(

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

disede

Guru
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
256
-3
318
evet kizlar yanlis duymadiniz artik nisanli degilim, nisani attik,bohcalar ve bohcalar dahil birbirimize aldigimiz hersey iade edildi, ben daha once nisanlimin annesi yuzunden cep telefonumu kirmistim, nisanlimda sevgililer gununde bana cep telefonu almisti onu dahi yolla dedi herseyini topladim ve yolladim, oda bana yolladi tabi.bohcalarin ve takilarin iade edildigi o gunun gecesi beni aradi nisanlim, neden ariyorsun bohcalarda bi eksikmi var yoksa beni bir daha sakin arama dedim, ben sadece nasilsin demek icin aradim dedi bana, bende yuzune kapattim. nisani atalim 1 hafta oluyor telefonum olmadigi icin kapali ama actigimda bakiyorum surekli aramis ve sesli msj birakmis, sesli msjlarda acinca beni ara diyor, son kez yuzyuze konusalim diyor, ne yapacagimi sasirdim, ailem artik disari tek cikmama izin vermiyor, heryere annemle gidiyorum babam tek gondermiyor cunku. aileme son kez yuzyuze konusmak istedigini soyledim, sana zarar verir sakin bizden habersiz bisey yapma diyorlar ama napicami bilmiyorum. fikri olan varmi?

Son düzenleme:
Ayrılık..:50:
Hayırlısı olsun hakkınızda, o kadar kötü mü ayrıldınız ki zarar verebilme ihtimali olduğunu düşünüyor ailen?
Barışma ihtimaliniz ve niyetiniz yoksa alış verişiniz yapılmış yüz yüze görüşmeye gerek yok bence daha kötü hissettirir.

Bir söz var canım "eski sevgilinizden gelen,“Nasılsın?” Mesajıyla umutlanmayın,Çünkü; Her katil merak eder vurduğu kişinin ölüp ölmediğini..." çok doğru..

cep telefonuda bişey mi. Benim ablamın epilatör aletine kadar aldılar. ( kullanılmış) Mağazaya geri iade etmek istemişler, mağazada kullanılmış bu demiş. Hatta Sonrada iade edemeyince yeni nişanlısına vermişler :9: Tabi o kız yazık bilmiyor kullanılmış olduğunu :1: üzülme Vardır herşeyde bir hayır. evlendiğinde sorun çıkıp boşanacağına, nişanda hatta nikah arifesinde dönmesi inan çok daha iyi.. Geçecek atlatacaksın bu halleri...

Peki neden ayrıldınız canım ? :26:

canim aslinda daha once bununla ilgili bircok baslik actim 1 tanesini bile okursan eger anlarsin, ama kisaca soyle soyliyeyim kultur farkliligi, ailelerin uyusmamasi:( nisan olmadan once bir cok kez davet ettik gelmediler, nisanlandim 5 ay gecti bir kez olsun ne geldiler ne gittiler gecen pazar dugun konusmaya gelmislerdi, sonucta birbirini tanimayan 2 aile birbirne bu 5 ay boyuncq gelip gitmesi lqzimken hic gelip gitme olmadi bunun nedenide cadi anasiydi, hep bahane buldu. babamda ben tanimadigim aileye kizimi vermem dedi, birbirimizi tanimamiz lazim dedi. birde ben universite mezunuyum nisanlim dugun muhabetti basladigindan beri sen calismazsin cocugumuz olur onu buyutursun calismana gerek yok demeye baslamisti, buda ailemiz arasindakriz yaratti,aslinda daha onceki 1 konumu bile okusan daha iyi anlarsin canim ok:(

Bir söz var canım "eski sevgilinizden gelen,“Nasılsın?” Mesajıyla umutlanmayın,Çünkü; Her katil merak eder vurduğu kişinin ölüp ölmediğini..." çok doğru..

cep telefonuda bişey mi. Benim ablamın epilatör aletine kadar aldılar. ( kullanılmış) Mağazaya geri iade etmek istemişler, mağazada kullanılmış bu demiş. Hatta Sonrada iade edemeyince yeni nişanlısına vermişler :9: Tabi o kız yazık bilmiyor kullanılmış olduğunu :1: üzülme Vardır herşeyde bir hayır. evlendiğinde sorun çıkıp boşanacağına, nişanda hatta nikah arifesinde dönmesi inan çok daha iyi.. Geçecek atlatacaksın bu halleri...

İnanmıyorum ya, insanlar nasıl bu kadar çirkinleşebilir ki :37:
Zaten hiç anlam veremiyorum böyle aldım verdim geri ver şunu ver mevzusunu hadi altınlar neyse de bilmiyorum ya çok ayıp geliyor..:50:

Peki neden ayrıldınız canım ? :26:

canim aslinda daha once bununla ilgili bircok baslik actim 1 tanesini bile okursan eger anlarsin, ama kisaca soyle soyliyeyim kultur farkliligi, ailelerin uyusmamasi:( nisan olmadan once bir cok kez davet ettik gelmediler, nisanlandim 5 ay gecti bir kez olsun ne geldiler ne gittiler gecen pazar dugun konusmaya gelmislerdi, sonucta birbirini tanimayan 2 aile birbirne bu 5 ay boyuncq gelip gitmesi lqzimken hic gelip gitme olmadi bunun nedenide cadi anasiydi, hep bahane buldu. babamda ben tanimadigim aileye kizimi vermem dedi, birbirimizi tanimamiz lazim dedi. birde ben universite mezunuyum nisanlim dugun muhabetti basladigindan beri sen calismazsin cocugumuz olur onu buyutursun calismana gerek yok demeye baslamisti, buda ailemiz arasindakriz yaratti,aslinda daha onceki 1 konumu bile okusan daha iyi anlarsin canim ok:(

Hımm anladım canımm öncelikle hakkında hayırlısı olsunn...Benim ablamda nişanlıydı ve ailesi aynen anlattığın gibiydiler, hiç istemiyodular..Bizim de zorumuza gidiyodu bide çok cahildiler..Ablamın nişanlısı da sorun çıkarınca ablam da attı nişanıı..Başka biriyle tanıştı ve şimdi de evli, bi kızı var ve çok mutlu :nazar: Dediğim gibi hakkında hayırlısı olsunn, canını da hiç sıkma(ister istemez üzülüyo insan ama iyi tarafından da bak)

dogrudur canim inan bende herrseylerini verdim copleri bile kalmadi, gormek istemedim cunku hicbirseyi, biz nisanlimla 2 sene 3 ay ciktik, 5 aydirda nisanlidik, hersey cok guzeldi, yukarda allah var nisanlim insan olarak cok iyi insan tasi siksa suyunu cikarrir beni asla ac birakmazdi, kendisi ac kalir beni ac birakmazdiama bende gelenegimle gorenegimle en azinda degerli bir insan oldugum hissedildigimi bilerek el ustunde tutularak gelin olmak istedim bu suc degil ama onun o cadi anasi kilini bile kipirdatmamak icin yemin etti sanki hic birsey yapmadi uyuz kadin, neyseki bunca seye raagmen benim vicdanim rahat nisanlim ariyor ne diyecegimi bilmiyorum arayip duruyor, konusalim diyor offff cok zor coooookk :(((

diğer konularını da okumuş biri olarak söylüyorum ki Rabbim seni büyük bir hatdan korumuş.Ananın babanın duası başındaymış.görüşme olayına gelincede babacığının sözünü kesinlikle dinle.sakın sakın buluşayım deme.Allah muhafaza ne yapacağı belli olmaz. sen bundan sonraki hayatına bak.Rabbim daha hayırlı birini çıkarır elbet.

diğer konularını da okumuş biri olarak söylüyorum ki Rabbim seni büyük bir hatdan korumuş.Ananın babanın duası başındaymış.görüşme olayına gelincede babacığının sözünü kesinlikle dinle.sakın sakın buluşayım deme.Allah muhafaza ne yapacağı belli olmaz. sen bundan sonraki hayatına bak.Rabbim daha hayırlı birini çıkarır elbet.

allah razi olsun canim cok tesekkurler ilgine:(

konularına bir göz attım da tatlım o alışveriş cimriliği takı için ağlamalar ne yaaa :S

Nişanlandım nişan alışverişine falan çıkmadım nişanlım çalışmıyordu. Ailesinde de öyle incelik yok..
Evde oldu takı falan da olmadı ama ben isteseydim de heralde nişanlımın ağzından çıkmayalım alma yapma gibi laflar duysam
bir de takı için ağladığını görsem heralde onu boğardım!
Yine de boğmak istediğim anlardan birindeyim:ssz:
Üzülme sakın.. ailenin istemediği bir evlilikse bir bildikleri vardır diye düşün, onları dinle..
Allah hakkında hayırlısını yaşatsın. Dua et..

konularına bir göz attım da tatlım o alışveriş cimriliği takı için ağlamalar ne yaaa :S

Nişanlandım nişan alışverişine falan çıkmadım nişanlım çalışmıyordu. Ailesinde de öyle incelik yok..
Evde oldu takı falan da olmadı ama ben isteseydim de heralde nişanlımın ağzından çıkmayalım alma yapma gibi laflar duysam
bir de takı için ağladığını görsem heralde onu boğardım!
Yine de boğmak istediğim anlardan birindeyim:ssz:
Üzülme sakın.. ailenin istemediği bir evlilikse bir bildikleri vardır diye düşün, onları dinle..
Allah hakkında hayırlısını yaşatsın. Dua et..

tesekkur ederim canim:(

Eski konularina bir goz gezdirdim..
Herseyde bir hayir vardir, senin icin boylesi daha hayirli olmus bence..
Ben ailenin seni neden yalniz disariya cikmana izin vermedigini ve yalniz eski nisanlinla gorusmene izin vermedigini gayet iyi anliyorum...
Hakkinda insallah hayirlisi olur, eger bir kere daha seninle gorusmek istiyorsa ve sen kafanda bitmesinde net isen, gorusmene bir gerek yok bence... Hele ki oyle bir kayinvalide tecrubesi yasadiktan sonra! bence hic gorusme!

Tabii bize buradan birseyleri `soyle yap boyle yap` demek kolay, ama ailene kulak ver derim...
Senin aileni saymayan insanlardan sana hayir gelmez...
Yasadiklarindan sonra, bence bu durumu atlatmaya bak derim..
Allah yardimcin olsun...

Eski konularina bir goz gezdirdim..
Herseyde bir hayir vardir, senin icin boylesi daha hayirli olmus bence..
Ben ailenin seni neden yalniz disariya cikmana izin vermedigini ve yalniz eski nisanlinla gorusmene izin vermedigini gayet iyi anliyorum...
Hakkinda insallah hayirlisi olur, eger bir kere daha seninle gorusmek istiyorsa ve sen kafanda bitmesinde net isen, gorusmene bir gerek yok bence... Hele ki oyle bir kayinvalide tecrubesi yasadiktan sonra! bence hic gorusme!

Tabii bize buradan birseyleri `soyle yap boyle yap` demek kolay, ama ailene kulak ver derim...
Senin aileni saymayan insanlardan sana hayir gelmez...
Yasadiklarindan sonra, bence bu durumu atlatmaya bak derim..
Allah yardimcin olsun...

cok tesekur ederim canim allah razi olsun....

hakkında hayırlısı olsun,rabbim hakkında hayırlı olanı versin sana üzülme sakın kendini toplamaya bak

ailenin bir kişi üzerinde olumsuz etkisi var ise bu konuda kesin olarak haklı çıkıyorlar.bence de aileni dinle.sen herşeyden önemlisin.kendini üzmeye hiç bir zaman değmez...

Back