• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket artık kadınlar da askere alınacak dense,ne yaparsınız?

kadınlar askerlik yapmalı mı?

• Ankete Katılan
    193
bence boyle bırseye gerek yok gonullu olarak yapılabılır ama..

boyle bır kanun gelırse gıder yaparım askerlıkten kaccak halım yok herhalde...

savaş çıksa v bayanlar sıze ıhtıyacımız var deseler de gıderım.. yanı bole selerdekacmayı anlamsız buluyorum + benım ıcın gurur kaynagı olur

tabiki seve seve gidreim .kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda .şüheda fışkıracak toprağı sıksan şüheda.allah tüm şehitlerimize allahtan rahmet.geride kalanlarada sabır diliyorum.ruhları şad olsun.

Ben gönüllü olanlar varsa yapsın derim...yerimseniben
Şahsen öyle bişey olsa ben seve seve giderdim ....sırnaşık şey

Koşa koşa tırısla giderim..

Vatan söz konusu olunca,gerisi teferruattır!!! değil mi?

Emme ben pilot olayım lütfen..Bir jete,jete yüklü bombaya bir hayli ihtiyacım olacak..''Allah sizi bana saydı da mı?'' verdi deyip,uçağımın burnunu bazı leşlerin üstüne çevirmek yapacağım en ulvi iş olurdu galiba:))

Düşünmem bile,anında Abbas yolcu olurdum..

kadınlara göre bir iş değil kadınlar savaşamaz çünkü onlar barış anneleridir. erkeklerin dünyası bence asker kadınlarda da eli silahlı kadınlarda da silah emanet gibi duruyor.

ben yapmak isterdim..ve şehit ya da gazi olucaksam gururda duyardım hiç deilse oraya bi amaç için gitmiştim...kurtuluş savaşındakki şanlı kadınlarımızdan ne farkımız var..
mermide taşırdım yerede yatardım yeter ki köle olarak ,piyon gibi kullanılıp atılmaktan iyidir..

Bu arada aklıma gelmişken söyleyeyim, doğuda teröristlerle çatışıp, yaralanan askerlerimize gazi ünvanı ve madalyası verilmiyor.Gazi ünvanı savaş hallerinde verildiği ve teröristlerle çatışma, savaş olarak kabul edilmediği için.Doğru veya yanlış bilemem, vardır bir bildikleri belki.Yine de bir düzenleme yapılması gerekir diye düşünüyorum.

İsrail'de kızlar da bir nevi askerlik yapıyor diye duymuştum. Gerçi orada tatillerde eğitim almaktan ibaretmiş bu ve de kızlara savaş halinde falan askerleri tedavi etmeleri için hemşirelik eğitimi veriliyormuş. Yani herhalde bir hemşire kadar donanıma sahip olamazlar o sürede ama ilkyardım falan heralde.

Bana gelince beni çürüklükten yaklaştırmazlar herhalde:utangac: orduya falan, bendeki hastalıkları görünce, bir de bununla mı uğraşacağız derlersenağlama

evet Ben Kesinlikle Askerlik Yapmak Isterdim...havasini Soluyup,suyunu Içtiğimiz,çeşit çeşit Besinlerinden Faydalandiğimiz ,üzerinde Koşup Oynadiğimiz.biricik Vatanimiza Kastedenlere Ben De Kendimce Bir Cevap Vermek Isterdim.. Vatan!! Var Mi ötesi? Insan Söylerken Içi Titriyor...bir Tane Daha Yok..güzel Türkiyem..yüce Türk Milleti..ebedi Ol Sen...

kesinlikle yapmak isterdim Çok üzgünüm çoookheleki bir tehtit anında en en önde gideni olurum vatanıma canım feda bir karış toprağımı değil:1no2: bir kum tanemi bile vermemKötü Kazen

bayanların fıtrat olarak askerlik gibi ağır bir meseleye yatkın olmadıklarını düşünüyorum. en azından erkeklerin içinde bulundukları şartlar bayanların bir çoğuna cok ağır gelirdi. ama bizim de yapabileceğimiz bir vazife olursa seve seve...

Böyle bir kanun çıkarsa tabii her türk kadını gibi vatan borcumuzu öderiz.. Ama yani kanun çıkmazsa ben almayım alana da mani olmayım.

Şehitler ölmezzz vatan bölünmezzzz
aynen katılıyorum.almak isterdim ama çocuklarımdan ayrı kalamam yaw:))

Back