• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket artık kadınlar da askere alınacak dense,ne yaparsınız?

kadınlar askerlik yapmalı mı?

• Ankete Katılan
    193
hemen şimdi giderdim hiç düşünmeden!
bunu cocuklugumdan beri hep istemişimdir.
şu günlerde eğer genç bir kız tarafından genel kurmaya, askere alınmak istediğini belirten bir mektup yazıldı haberi duyarsanız bilin ki o gurbaa'nızdır!
bravo kiz sana helal olsun seninlen gurur duyuyorum kendimce canim opuyorum seni !:1hug::nazar:

hiç düşünmem bilea.sgiderim..
şundan o kadar eminim ki...ben de gazi olmaya hazırımsüprizzzzz

bu yaşta alacaklarsa koşa koşa giderim, vatan için herşeyimiz feda olsun,

asker kızıyım ben.30 senesini verdi babam bu göreve.ağabeyim astsubay şu anda güneydoğuda.eniştem astsubay doğuda.sülalemin yarısından fazlası ordunun hizmetinde.kanımda var yani askerlik yerimseniben koşa koşa giderim :1hug:

hiç düşünmeden giderdim heleki şu durumda bir dk bile terddüt etmezdimm VATAN HEPİMİZİN KADIN ERKEK AYRIMI OLMAZ

bende aninda gitmek isterim hic dusunmem tereddut bile etmem gitsem mi gitmesem mi diye

ataturkumuz ozamanlarda bille savaslarda kadinlara hep yer vermisti ,simdi bizler bu vatan icin niye dusunelimki ,vatan bizim vatanimiz ,ulke bizim ulkemiz,tam desdek derim arkadaslar ,bu ulkeyi hicbirine parcalatmayiz ! :nazar:Çok üzgünüm çoook:nazar:

gönüllü olanlar gitmeli
ben vatanım için canımı seve seve feda ederdim eğer çocuklarımızın rahat etmesi için bu gerekiyorsa eğer bir bedel ödenecekse elbette giderim...

merhaba canim ,dun aksam bu konuyu esimlen konusmustuk ,ve ben gonullu olarak seve seve giderdim ,evliyim ve bir cocuk annesiyim ama geliceyimiz icin vatana bu topraklara canim feda olsun diyorum ! sehitler olmez vatan bolunmez !senağlama olanlardan cok uzgunum ,tum sehit ailelerine bas sagligi diliyorum ,allah yardimcimiz olsun !:teselli::nazar::enbuyukkk:

evet canım ben de tüm şehit ailelerine baş sağlığı diliyorum.teşekkürler.

arkadaşlar hepinize çok teşekkürler.vatanımız bağımsızlığımız tehlikeye girdiğinde eminim hepimiz gönüllü olarak erkeklerle omuz omuza savaşırız.çok teşekkürler.

bende gitmek isterdim askere:sm_cool: yanlız bişey var kadınlar askerde nasıl olurdu dedikodu yapmaktan komutanları çekiştirmekten askerliye pek fırsat kalmazdı heralde:roflol::roflol::roflol:

Back