• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket artık kadınlar da askere alınacak dense,ne yaparsınız?

kadınlar askerlik yapmalı mı?

• Ankete Katılan
    193
buarada söz konusu vatansa seve seve herkes askere gider :1hug::1hug:

Sanmıyorum özqürce arkadaşım... ben qitmezdim herhalde...

canım keşke insanoğlu,o kadar gelişmiş, o kadar medenileşmiş olsa ki, gerek kalmasa ne sınırlara, ne silahlara, ne savaşa ve ne de askerlere.yalnız şu an dünyanın haline bak. henüz barış zamanı değil, çünkü daha insanoğlunun önünde, barışın ve yaşamın değerini anlayabilmeleri için çok zaman var.

keşke öyle bi imkanım olsa şehit torunu,asker kızı,asker ablası ve asker eşi olarak seve seve gururla yapardım

bence gönüllü olarak isteyen yapmalı.. Zorla değil ama ben yapmak isterdim.. :hooray:

98-99 yılları arası öyle bir ihtimal söz konusu olmuştu..Yürürlüğe girsin diye can atmıştık..O zaman da 82 lilerden alınacak falan deniyordu..Uçmuştuk sevinçten..Olmadı tabiki..Keşke öyle birşey olsa..
Can herkeste aynı..Erkek-kadın..Vatan uğruna bu can feda elbette.

98-99 yılları arası öyle bir ihtimal söz konusu olmuştu..Yürürlüğe girsin diye can atmıştık..O zaman da 82 lilerden alınacak falan deniyordu..Uçmuştuk sevinçten..Olmadı tabiki..Keşke öyle birşey olsa..
Can herkeste aynı..Erkek-kadın..Vatan uğruna bu can feda elbette.

Hadi yaaa bak unutmuşum.teşekkürler canım:))

Back