• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket artık kadınlar da askere alınacak dense,ne yaparsınız?

kadınlar askerlik yapmalı mı?

• Ankete Katılan
    193
Keşke öyle bir yasa çıksa.
Bugün çıksa 27 gün sonra olacak düğünümü bile erteler dilekçemi verir koşa koşa giderdim.
Hem de gönüllü olarak Hakkari'ye kardeşimin yanına.
Çok ciddiyim bir dakika bile durmazdım. :lepi:

Herşeyi erkekelrin başina yikarak olmaz..
Gider paşalar gibi yaparim..
Neneler süngü taşidiğini bilerek nasil olurda ben almayayim dersiniz..
Kadinlar nasi savaşa girdiyse bende askerlik yaprim hatta savaşirim bile..
Vatan saolsun..
Keşke alsalar bizi de..

isteyenler kadınlar tabiki askere gitmeli,
isteyen dışında zorunlu tutulsa dahi kadınlar bunun üstesinden rahatlıkla gelebilir. zaten günlük hayatta da o kadar zor durumlara göğüs geriyorlar ki. bazı durmlarda hem anne hem baba oluyorlar. uçurumun en dibinde olsalar dahi hayata tekrar sarılıyorlar v.s. sayılamayacak bir çok örnek var. bir şekilde üstesinden geliniyor herşeyin... askerliği de kolayca yapar bence bayanlar...:delphin:

eşime onu çok sevdiğimi,bana azda olsa düzenli para göndermesini,ziyaretime gelmesini ve evi bozmamasını söylerdim.....şutarafagitti
ve,hiç tereddüt etmeden giderdim...
çünkü beni etkilen söz "VATAN SAĞOLSUN" sözüdür.......:lepi:

bende hıc düşünmezdım o ulaşılması zor mertebeye koşa koşa gıderdım ŞIRNAK yada HAKKARI olsa cok ı olur
ıkı kuzenımde uzman cavuş orda komsularımızn cocukları orda benıde alın nolurrr

mermı taşıyan analarımız gıbı olmayı kım ıstemezkı

bizden geçmiş artık evlenmişiz çoluk çocuğa karışmışız
bekarken çok istemiştim ama o zaman çağırsalar seve seve giderdim
gönüllü gitmek isteyenler gitsin derim ben

öyle bir kanun cikarsa tabiiki isteyen gider , o derecede egitim almak isteyen ve vatana hizmet olarak neden olmasin...bende yaparim .....

Oldu anam onu da biz yaparsak bu adamlar ne yapacak?????
çalış,evi temizle,yemek yap,doğur,çocukbüyüt,emzir,memensarksın,çamaşır,bulaşık,örümcek beyinliler seni öküzden farklı görmesin ,töre cinayetlerinin faili meçhulü hep sen ol ,çıktığın barış turunda beyinsiz bir kamyoncu tarafından tecavüze uğrayan hep sen ol ,savaşlarda kadınlığınca işkenceye maruz kal bir de askerlik mi yapacam yuhhhhh dikkat ettiniz mi mağdur hep aynı cinsiyette!

Atlardim ben direk:)))

Bide sunu soyleyim erkeklerin takintilarindan biridir ya bu biz askere gidiyoruz siz ne yapiosunuz, iste biz askere gidicez siz hemen mezun olun evlenin ohh ne guzel yada aman bi cocuk dogruyorsunuz o kadar biz hem sunnet oluyoruz hem askere gidiyoruz vss.... sinirlerim kalkti bi an..
Boyle konusan asalaklar var! Valla kizlari askere alsalar direk atlarim seve seve:))

Gönüllü olanlar gitsin hatta şuanda isteyen bayanlar bildiğim kadarıyla teğmen olabiliyolarmış. Her bayana göre değil bence, ama tabiki mecbur kaldığımız bir dönem yaşarsak tabiki gururla gider yaparız EVELAALAH...sengözlerimebaksanab

bence gönüllü olarak isteyen yapabilir.ben yaparım erkelerin yapabildiği bir çok şeyi (kaynak bile yaptım) yapıyorsam onuda yaparım.tabiki herşeyi değil.ama yapmayı isterdim...:jeyyar:

Böyle bir kanun çıkarsa tabii her türk kadını gibi vatan borcumuzu öderiz.. Ama yani kanun çıkmazsa ben almayım alana da mani olmayım.

Şehitler ölmezzz vatan bölünmezzzz
aynen katılıyorum.almak isterdim ama çocuklarımdan ayrı kalamam yaw:))

bncede zorunlu olursa seve seve ama isteyen yapsın derlerse kalkıp gitmem heralde.

gönüllü olanlar yapmalı cünkü öyle kızlar varki orda diğer asker kızları katil edebilirler mıyyy mıyyy mıyyyy

Back