- Konu Sahibi 2bebe1anne
-
- #1.101
bu arada ibozll görümcemle soyadınız aynıymış:) acep kocalarınızın bi akrabalığı falanmı var?
adet günün gelmemiş değerin güzel bence kişiden kişiye değişir bu değer o yüzden kafana takma gün aşırı değerin ikiye katlanacak daha kesen falan gözükmez 1 yada 2 hafta sonra git doktora şimdi gitsende hamilesin diyip yollıcak haa birde folik asit içmeye başlamalısın daha sonra gittiğinde kan testleri falan yapılır.
Kizlar bu arada benin bikini bolgemde minik minik ara ara batma oluyo bugun..bikac gun ciplak ayak dolastim usutmeden mi oldu acaba.baska kotu bise degildir insallah.ibozll ksophie sizdede oluyomu ve fburak senin hamilelikte oldumu bole
Ibozll ksophie sizleride gormek isterim sakincasi yoksa face varmi.istemezseniz kirilmam gercekten anlayisla karsilarim
Ya ayip olcak kusura bakma ama tam bu bebegin cikicagi kisma dogru oluyo.2 gundur cok usuttum hic dikkat etmedim aklima o geldi direk.ara ara tam o dedigim yere dogru oluyo
Agri degil canim hafif igne batmasi gibi oluyo.ayagimi isittim azaldi gibi bakalim.bide senin dedigin bendede oluyo bikini bolgem bazen dayak yemis gibi :)bacagimi kaldirinca bile aciyo cogu zaman ama o olurmus rahim baski yaparmis falan
Gunduzler iyi canim yani hareketli ama gece ya ben duymuyorum yada o daha sakin oluyo.aman saglikli olsunlarda surda ne kaldi.allahim hayirli saglikli evlat versin baska hicbise istemiyorum.isteyen herkesede nasip etsin rabbim hep dua ediyorum
canim Ben bu tarz ev tipi ama kucagi hic kullanmadim... Port bebe aldim kullanissiz hoc kullanamadim.. kanguru olayinaysa hence biraz buyuyunce bak cok kucukken koymak iyi degilmis... Bu set tarzi onermem canim genelde dandirik oluyorlar.. hemen karar verme arastir canim... Daha konforlulari var..evet canım yaa ben buna ınanmaya basladım zaten erkek bellı edıyor da kız utangac tabıı ama sen anlardın zaten erkek olsaydı 2 oglun var sonucta neyse cooook guzel oldu boyle
ya bıde su anakucagı takımları var canım bunlar nasıl sen de bı bak
Eki Görüntüle 580385
besık evet benım de coook hosuma gıttı cok pratık alcam onu kızımaa
yooook tatlım benım sakasına soyledım oyle evet uzuluyorum ama yanı donmezse de yapılacak bısey yok sonucta normal dogum gıbısı var mı allahım bana da nasıp eder ınsallah
I
cooooook opuyorum
ay kuzum bılmem kı bı de akraba cıkmayalım benım esım selanık muacırı var mı gorumcenın esınde muacırlık ?
canım bende olmazmı çok oldu önce azdı sonra arttı hatta yürütmedi beni sonra zaten sancılar çıktı doğum yaklaştıkça artıyor...Kizlar bu arada benin bikini bolgemde minik minik ara ara batma oluyo bugun..bikac gun ciplak ayak dolastim usutmeden mi oldu acaba.baska kotu bise degildir insallah.ibozll ksophie sizdede oluyomu ve fburak senin hamilelikte oldumu bole
Ibozll canim benim tam yatis yastigim sevi bebe marka nette bulursun boyle seker pembesi var Cok guzel edacimada pek yakisir inanki...
Bende bugun Dr dan geldim pek bi canim sikildi moralim sifir aslinda suan...
Eymenin idrar kulturu tekrari vardi bugun dr amcamiz tum batin usg tekrari istedi bir daha... Onceki temiz cikmisti...
Tum batin usg de sag bobrekte buyume cikti... Dr semaya cizip anlatti idrarin bir kismi geri kaciyor baskiyla bobrekte buyuyornus vs.. bugun boyle gelen 4. Bebek dedi cok sik rasliyoruz dedi bu duruma... Derecesi 1 mis 2 ay sonra artarsa bu derece ameliyat sart dedi... Buda bi tur reflu dedi... Bakterinin ureme sebebide bu dedi.. diger usg yi yapanin demekki gozunden kacmis dedi..
Nasil gecer simdi 2 ayyy offf..
ya ama bi kurtulamadiniz canim su hastaliktan ya cok uzuldum inan 2 ay nasil gecer bilmem de insallah sizin icin olumlu gecer de iylesir oglum benim ameliyat olmasin ya daha cok kucuk valla zaten cocugumun huzursuzlugundan belliydi bisey oldugu canim biliyorum zor uzuluyorsun ama cok uzme kendini lutfen iyi dusunelim iyi olsun bebegimiz insallah dua et bol bol benin de dualarim sizinle ayricada boyle bisey diger doktorun nasil gozunden kacabiliyor anlamadim yani ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?