- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
- Konu Sahibi 2bebe1anne
Tmam işte yine taşıyamazsın:)) ,ayy maşallah canım ya Allah nazarlardan korusun bol bol oku oğlunu..Ne dicem sütün azsa bi tavsiyem olcak anne sütüne en yakın süt keçi sütüymüş bak internetten araştr güvenlr bi yerden alıp bebeğine vereblrsin bende peynrini yiyiorum cok faydalıymış hamilelere de..Evet canım okudum cok tüketmiyrm zaten ılık suyla duş evet duymuştum cok sağol canım yediklerimz kana karışıyo işte o da bebeğe haşhaşa cok taktım canım özellikle de ilk 3 ay cok tehlikelymiş Allahtan toplamda 2 dilim yedim 1 gün arayla,ben cok pimpirikliyim canım biliyosun:)mesela nar da düşük riski yapıomuş annemlerde yazık kaç gündür ayıklayp ayıklayp önüme getriyolar ama okuyunca direk uzak tutun benden dedim bol bol ayva yiyorum güzel ahlaklı ve zekalı olurmuşş :)))zormuşş bu işleer..
canım benim şimdi sorun yok çok şükür baya bollaştı dedim ya az veriyordum onuda bıraktım ... bu arada aklında bulunsun şekerim keçi sütünüde 1 yaştan önce vermiyorsun .. ineksütünü 1 yaşta verirsen yarı yarıya sulandırıp veriyorsun .. 0 ila 1 yaş arası ancak devam sütü veriyorsun .. yani keçi sütü vermek içinde 1 yaş bekleniyor canım ... mesela yasaklılar var 1 yaşa kadar 1. sırada zaten ineks sütü vs geliyor 2. sırada bal 3. sırada patlıcan sonrasında salçalı yemekler mümkünse 1.5 yaş civarı baharatlarda az az 2. yaş sonrası gibi gibi canım... hele bi doğurda şekerim bebek beslenmesi ve bakımı hakkında saNA ÇOK ŞEY ANLATICAM DAHA...