- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
- Konu Sahibi 2bebe1anne
ay bu süper oldu işte canım yaaa cok tesekkurler valla sımdı burda tek anlamadıgım sey lızoz ne ? ıkıncısı zaten benım su anda sutum gelıyor acaba kesılır mı o zamana bıberon ama yınede lazım olur galıba sutum gelse bıle belkı bebek ememez dımı yanı hanı bazı bebekler alamıyor mus ya annenin gogsunu bır de sezeryan olursa pıjama gıyemem galıba sen gıymısmıydın gecelık daha ıyı olabılır ama martta ya dogumum o da usutur mu bılemem kafam karıstı :44: bebek bezını de yenıdogan mı almalıyım sence cunku eger bebek buyuk dogarsa yanı 4 kılo cıvarı yenıdogan bezı kucuk gelırmıs dıye duydum ayrıca bebek ıcın havlu almalımıyım dogunca neyle sılıyorlar kı bebegı ? bı de sut pompası var tabı aklımda bebek ememezse o da lazım olur dımı cok oldu bılıyorum ama aklıma takılanlar bunlar canım ...
canım lizöz lohosa hırkası yaz bi nette araştır canım .. ben almadım kulalnmadım ama kullananlar var.. süt olayı inan hiç belli olmuyor canım benim hele sezeryan sonrası biraz sıkıntılı olabiliyormuş.. normal doğumda sanmam sıkıntı olmaz... bebeğin emememe olayı prematüre doğarsa o durumlarda genelde oluyor ama zamanında doğan bir bebekte sanmam olmaz.. süt pompası evde lazım olur canım sana ama hastanede zaten gerekirse onlar sağar canım hastaneye koymana gerek yok ..
bebek için bezi bile hastane takıyor ilk başta canım sonra odada sen kendin bezlediğinde kendi getirdiğini kullanıyorsun ...
havlu olayına hiç gerek yok canım bebeği onlar sarıyorlar bişeye doğunca zaten kanlı vs oluyor ilk bebiş onlar temizliyip giydiriyorlar ...
canım hastaneler sıcak oluyor üşütmezsin meraketme.. eve giderken rahat ve seni üşütmeyecek bişeyler mutlaka al yanına canım .. bebeği giderken neye koyacağınıda iyi düşün arabayla gidilecekse mutlaka puseti olmalı öbür türlü bir port bebe vs de olabilir..
bez olayı 2 numara prima al canım ben hala onu kullanıyorum az bişey kaldı 3 e geçicem .. benim oğlanın maşallahı var hala oluyor meraketme..
Son düzenleme: