- 23 Mayıs 2012
- 1.125
- 32
- Konu Sahibi 2bebe1anne
Canim hormonlar gebelik haftasi ilerledikce daha bir yukseliyor sekerde yine 20. Haftanda mutlaka bakilmali suan sorun olmamasi o haftada olmayacagi anlamina gelmez...
Ben Cok yorgunum canim gece uyumuyoruz.. gunduz fatih uyutmuyior cok yorgunum mesaj yazmaya bile mecalim yok inanki sizler olmasaniz hic acmicam neti valla...
Bu arada nick degismis taniyamadim....
Insallah. Bugunku sonuclarin iyi cikmustir...
Bizde cuma gunu gidecegiz eymen beyin aşıları var...
evet canım nick değişti şöyle ki 2 konumun kapatılmasını istedim yada nick değiştrlsn dedim rahatsız oldum çünkü bilinen bi nick sectim deli gibi yani nete de yazınca kabak gibi ortada tüm yorumlar gören anlayan olmuş hı bu çözüm oldu mu bilemem yine cıkıyo ama napim artık ama siz eski nickimle hitap edeblrsinz şekerim problem olmaz:)yorulursun tabi canım kolay mı 2 cocuk birden Allah güç kuvvet versin sana..sonuçlar iyi cok şükür 5 gün önce 4.74 olan tsh olmuş 1.89 normal değerlerde çok sevndim iyiki dozunu artrmışım kendim ama yarın yada öbür gün 50 ye düşürcem sonra da cok düşmesin de..sadece ferritin biraz düşük ama demir ve bağlama kapsitesi fena değil pek anlamadım bişey druma danışcam bakalım..Canım senn drun ayrıca demir hapı fln vermişmiydi sana ilk kan testinde nelere bakmıştı ya bazı yönlerden eksik bulmaya başladım drumu belki değiştrrim bakalım..