- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
- Konu Sahibi 2bebe1anne
Canım ya sen bilirsin dr işte kan testi fln yapmıştı gecen gün ya sonuçlarını yeni aldık hersey cok iyi ama ilaçlarla 5'ten 0'a düşürdüğüm tshım olmuş 6.4 yani cok yüksek 1-2 arası olması lazım gebelrde yoksa zeka geriliği ypıyo sende bilirsin eutyrox 25 kullanıyodum 50 ile başlamıştım ama cok düşünce 25 yapmıştık en son 2-3 ay önce sıfırdı bende gitmedim deli gibi dr'a ne ara 6 -7 lere cıktı moralim cok bozuldu ya dozu artrmak lazım da endokrn de fakültede var yakın evime hep asistanlar oluyo bişey anlamıylar kadın doğumcumun çalıştığı özel hastanede bi dahiliyeciye ayarlatsam dozu ne olur ki?Bi fikir alim istedim senden belki senn cevrende de olmuştr benm gibi cok korkyorum fburaak
Tsh zeka geriligimi yapiyor inan hic bilmiyordum ilk senden duydum canim..
Bu tarz seyler gebelikle birlikte Malesef yukselebiliyor.. bunu doktorun aslinda duzenliyor olmasi lazim basedemedigi yerde gerekli yerlere sevketmesi lazim... Yada benim dr bu sekilde yapiyor belki baska dr larda durum farklidir bilemiyorum...
Sen istersen once dr'una danis tabi bana sorarsan endokrine git mutlaka... Inan cok fazla bir bilgim yok bu konuda tek bildigim dengede durmasi gerektigi.. ihmaletme sekerim mutlaka git baktir tsh ni..