- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
- Konu Sahibi yenidencan
Tamam canım öpüyorum seni.bu ara ben de yoğun olunca istediğim gibi yazamadım. İnşallah acısını çıkarırız.Şuan yoğunum sonra tek cevap yazıcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım öpüyorum seni.bu ara ben de yoğun olunca istediğim gibi yazamadım. İnşallah acısını çıkarırız.Şuan yoğunum sonra tek cevap yazıcam
Afiyet olsun canım , çok güzel olmuş bugünkü yediklerin.hafif tam yaz yemekleri.Bugünki menüm kahvaltıda domates ,salatalık peynir zeytin aradan 5 saat sonra çiğ fındık akşam ablam çağırdı közlenmiş patlıcan domatesli salata ve yoğurt şimdi de maden suyu içiyorum direk yatıcam
Canım bende 2 tabak yedim zararlı şeylerden yemektense boşver salatayı çok yeAfiyet olsun canım , çok güzel olmuş bugünkü yediklerin.hafif tam yaz yemekleri.
Ben sebze ile bir türlü doyamğyorum.Benim bu durumum tamamen takıntı diye düşünüyorum. Yaptığım kaçamaklar.
Kızlar akşam benim yediklerimle bir aile karnını doyururdu , salata miktarını bir görseydiniz
İnşallah canım benimTamam canım öpüyorum seni.bu ara ben de yoğun olunca istediğim gibi yazamadım. İnşallah acısını çıkarırız.
Sağol canım benim senin menüde çok güzel afiyet olsunAfiyet olsun menü çok güzel.Anlamın da ellerine sağlık. Zor duruma plana yardım ediyor. Takdir ettim dogrusu. İyi ki var ablalarimiz.
Benim memnun
Sabah
Klasik karatay
Akşam .
Kalp kavurma
Salata
Allah rahatlık versin herkese
Canım menülerin çok güzel benceKahvaltim
2 yumurta
4 zeytin
Az peynir
1 domates
2 salatalık
3 kasik yoğurt
Bugün haftanın ortası okulun kapanmasına seminerin bitmesine 2 gün var. Umarım bolca kilo vermiş olarak haftayı tamamladım. Cuma ya az kaldi.
Canım benim sende benim gibi yorgun ve stres altındasın bence o gıdaları bulundurma evde biliyorum zor diyeceksin ama unutman lazım bende öyleydim jelibon ,çikolata cips yerdim üzülüyorum o günlereAkşam yemeğim
1 tava böbrek kavurma
1 bayük tabak yeşil fasülye yemeği
5 6 kişilik salata servis tabağı domatesli soğanlı semizotu salatası
Akşam gene delirmiş gibi fıstık yedim kızlar.üstelik de biraz uyuyup uyandıktan sonra saat 11 de.sabah kalktığımda midem şişmişti.Ama bu seferki kaçamağa çok üzüldüm neden bilmiyorum ağlamak istiyorum şuan.
Sabah kahvaltım
3 haşlanmış yumurta
2 kayısı kurusu
5 zeytin
Biraz semizotu bagırsaklarım için.
Öyle diyorum canım ve homini gırtlar öğütüyorum herşeyi.fıstığında gi si 15 ya ona güveniyorum zaar.Canım bende 2 tabak yedim zararlı şeylerden yemektense boşver salatayı çok ye
Canımmmm.İnşallah canım benim![]()
Bir ara gözüm döndü zaten.sinirden yedim akşam .eşime kahırlanıyorum bu ara iyice.kendimi iyi hissitsim sorun yok yardım etmesin ama ben de yorgun ve uykusuzum bu ara yardıma ihtiyacım var.Canım benim sende benim gibi yorgun ve stres altındasın bence o gıdaları bulundurma evde biliyorum zor diyeceksin ama unutman lazım bende öyleydim jelibon ,çikolata cips yerdim üzülüyorum o günlere
Evet canım doğru diyorsun akşemları bir deneyeyim ben.yenidencan canım sen akşamları yoğurdu ayran yap böyle durumlarda ayran içsen olmaz mı yAda kefir
Benim vücut kafasına göre takılıyor. İlaç az.gelirse gram gitmez düzeni bozuk oluyor ama ilaç yeterli gelirse herkesin yediği kadar yesek gram veremiyorum. Daha az yemeliyim. Çok yavaş çalışıyor.Afiyet olsun canım .Tatile ez kaldı inşallah güzil bir tatil geçirirsin.
İnşallah kilo vermiş olursun canım kesin 1 kg dan fazla olacak senin bu menülerle inşallah.
Benim hiç ümidim yok bu hafta sık kaçamak yaptım ve vücudumda şişliklerim var.
Bence alışkanlık açlık hissetmiyor. Eli acikiyor der annem . seninki de öyle.Evet canım doğru diyorsun akşemları bir deneyeyim ben.
Canım gün boyu çok mu aç kalıyorsun. Gece acikiyorsun. Öğlen olmadı fıstığı ayran ile ye.Afiyet olsun canım , çok güzel olmuş bugünkü yediklerin.hafif tam yaz yemekleri.
Ben sebze ile bir türlü doyamğyorum.Benim bu durumum tamamen takıntı diye düşünüyorum. Yaptığım kaçamaklar.
Kızlar akşam benim yediklerimle bir aile karnını doyururdu , salata miktarını bir görseydiniz
İnşallah. 89 u görmek istiyorum artık. Annemin baklavasini yiyeceğim ödül olarak. Sarma bir de yiyeceğim. Sen iyi bilirsin miyav su yiyeyim mi??Canım menülerin çok güzel benceyenidencan dediği gibi 1 kg bile fazla vermişsindir
İnşallah veririz canım kilolarımızıBenim vücut kafasına göre takılıyor. İlaç az.gelirse gram gitmez düzeni bozuk oluyor ama ilaç yeterli gelirse herkesin yediği kadar yesek gram veremiyorum. Daha az yemeliyim. Çok yavaş çalışıyor.
Çok doğru canım aynen öyle işte benim durumum.Bence alışkanlık açlık hissetmiyor. Eli acikiyor der annem . seninki de öyle.
Evet canım bu hafta saat 7.30 da kahvaltıCanım gün boyu çok mu aç kalıyorsun. Gece acikiyorsun. Öğlen olmadı fıstığı ayran ile ye.