Bu psikolojiye Nasıl girdim bilmiyorum dönüp baktığımda ben de inanamıyorum.Siz cinsellik olmadan bir evliligi nasıl yürütüyorsunuz? Yani bu evliliği neden devam etmek istiyorsunuz
Kesinlikle öyle.ev olayı sadece bir örnektiBir 4 yıl daha kaybetmemek sizin elinizde
Mal mülk bunlar geçici şeyler
Asıl önemli olan ruhunuzun ve bedeninizin mutluluğu bunu unutmayın
Böyle düşünmeyin sizin de sınavınız buymuş. Acılar güçlendirir bizi. Nerede kalmıştık deyip devam edebilirsinizBu psikolojiyi yaşamaktansa düzeltmeye çalışmayı tercih ettim ama yanlıştı biliyorum
Giden 4 yılı kim geri getirebilir
Aynen öyle ona bir erkek olarak saygı duymuyorum , güvenmiyorum ( yani arkamda eşim var, o bana yeter diyemiyorum)Siz eşinizi sevseniz de bu ezik tavırlarından ve ailesine sessiz kalmasından dolayı saygı duymuyorsunuz, ifade şeklinizden belli oluyor. Bu konuda sizi suçlayamam haklısınız.
Eşinizden kaynaklı yaşadığınız cinsel sorunlar ve bunu ailedeki herkesin bilmesi de aile arasında sizin daha fazla sabredemeyeceğiniz ve er geç boşanacağınız şeklinde yorumlanıyor olabilir. Mesajları okuduklarına göre özelinizi biliyorlar. Evlilikte kazanılan mallar ikiye bölündüğü için sizin belki evden pay almanızı istemiyorlardır.
32 yaş hiçbirşey için geç değil, bence bir an evvel kararınızı verip eksi artı hesabıyla harekete geçmeniz gerek.
Ya her şeye sağır kör olup sadece eşinizle muhatap olacak mutlu olmaya çalışacaksınız ya da boşanıp yeni bir hayat kuracaksınız.
O zaman siz zaten evliyken de yalnızsınız. Neden çocuğunuz olmadığını sizin aileniz biliyor mu? Biliyorlarsa ne düşünüyorlar?Aynen öyle ona bir erkek olarak saygı duymuyorum , güvenmiyorum ( yani arkamda eşim var, o bana yeter diyemiyorum)
Zaten o parayla ortak ev alma olayı bitti artıktam anlamadm şmdi birazda olsa birikmiş paranız var değil mi.. bi yıl dha birikim yap sanırım çalışıyorsun. mümkünse kendi maaşını oldğu gbi at köşeye ew için diye. ewide alırken kendi üzerine al. kocan ve ailesinin hçbi katkısı olmamış. para olnca sen araştr bul ew madem kocan babasndan iznsz bşe yapamıyorsa..
Biliyorlar tabi ki.annem kaç gün hasta yattı öğrendiğinde.babam açıksözlüdür, sen rahibe misin dedi.yavsş yavaş intihar ediyorsun dediO zaman siz zaten evliyken de yalnızsınız. Neden çocuğunuz olmadığını sizin aileniz biliyor mu? Biliyorlarsa ne düşünüyorlar?
O zaman boşanmak isteseniz size karşı çıkmazlar, destek olurlar. Hakkınızda hayırlısı olsun.Biliyorlar tabi ki.annem kaç gün hasta yattı öğrendiğinde.babam açıksözlüdür, sen rahibe misin dedi.yavsş yavaş intihar ediyorsun dedi
Ama cnm olur mu ya o senin bir oğlun bir baba oturup oğluyla konuşmaz mı arkadaş gibi. Gerekirse en iyi doktoru araştırmaz mı. İşlerine gelmiyor uğraşmak yoksa konunun özel olması falan değil dertleri .o kadar ince düşünseler her konuda hassas olurlarbide bu hastalık durumunu sormamaları normal. sonuçta özel bi durum. sorsalar daha çok bunalırdınız çocuk yok mu hala die baskı hissederdinz . sorun erkekte olunca daha hassas dawranıyorlar.
E bakın babanız bile açık açık söylemiş demek ki durum o kadar vahim.Biliyorlar tabi ki.annem kaç gün hasta yattı öğrendiğinde.babam açıksözlüdür, sen rahibe misin dedi.yavsş yavaş intihar ediyorsun dedi
Bence her işte Hayır vardır biliyor musunuz bir bebeğiniz olsaydı eğer bu kötü evliligi onun için devam ettirmek ihtiyacı duyacaktiniz oysa şimdi bir firsatiniz var hiç üzülmeyin 4 yıla zararın neresinden dönerseniz kardir ama bile bile bu evliligi yürütmek bir de bebek sahibi olmaya çalışmak yaşanmayan ve asla yasanmayacak anılar demek.Bu psikolojiye Nasıl girdim bilmiyorum dönüp baktığımda ben de inanamıyorum.
Biz hiç cinsellik yaşamadık.ve ben hep yaşamadığım bir evliliğin boşanmasını yaşıcam gibi garip düşüncelere girdim. Yaşamayan asla anlayamaz bilemez
Diyordum yani boşandım diyelim ama evlilik adına hiçbirşey yaşamamışım fakat boşanmışım bilmiyorum çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?