Bir de benim ailem de bilir yazlık almayı vs. Ama onlar dişlerinden tırnağından artırıp bize verdiler sırf ev alırken kullanın diye.50.000 civarı para üç aydan üç aya maaş alanlar için ciddi paradır.Yardıma ihtiyacın varken ailenden imkanları dahilinde yardım beklemez misin. Aile demek maddi manevi karşılıklı yardımlaşmayı gerektirir dimi
Kp Den ben böyle bir talepte bulunmadım bu bir.
Hatta eşim babasıyla konuşacağını söylediğinde istemedim hatta baban kılını kıpırdatmaz sen ara Ada'mı gidelim birlikte görüşelim dedim bu da iki.
Babasının yaptığı bu hareket yüzünden benim o Ada'mı tekrar arama şansım kalmadı çocuk oyuncağı değil bu işler öyle davranmak yoluma taş koymsktır bu da 3.
Çalışma hayatımın sorumluluğu bende ve bunu bilecek kadar kafam basıyor fakat havadan da insanın kendi kendine tayin çıkartma gibi bir lüksü yok bu da dört.
Evliyseniz eşinizin ailesine karşı bol minnetsiz günler dilerim Bu da beş. S stepanova
O zaman madem öyle benim oturduğum semte karışamazlar, görümce eşimi her yalnız bulduğunda yatakodası ile ilgili sorgulama yapmamalı, sadece bibitoyla mı ereksiyon problemi yaşıyorsun diye haddini aşmamalı, gecenin 12 is demeden tatil günü demeden zırt pırt aramamalılar , her angarya işlerinde oğullarını kullanmaya çalışmamalılar .... Ben burda bin tane işle uğraşırken oğullarını arayıp yazlığa gelecek eşyaları git karşıla yerleştir dememeli o görümce, babamları git sen bırak dememeli , babasının rahatsızlığıyla ilgili eşimi kolundan tutup gel doktorla biz de konuşalım dememeli, ha sağlık konusunda bu kadar duyarlıysa kardeşi ameliyat olurken de bunu yapmalı, eşimin telefonunu karıştırıp mesajlaşmalarımızı okutmamalı,,Uzar bu liste
Yanı madem geride
özel hayatla ilgili ne kadar efendice hareket ettikleri bir üst mesajımda.
Şunu unutmayın hiçbir insan durup dururken bu duygulara bürünmez hele ben hiç
4 yıldır mücadele ediyorum cnm ben eğer öyle kötü niyetli olsaydım ilk sene bitirirdim alın oğlunuzu diyeSize ev için yardım etmiyorlar çünkü sizin bu adamı boşayacağınızı biliyorlar.Çünkü özellikle cinsellik probleminiz tüm ailece biliniyor.
Özel hayatınıza karışılmamasını istiyorsanız taleplerinizi ve şikayetlerinizi de buna uygun şekilde gözden geçirmeniz gerekiyor bence.
Oturdugunuz semt vb. konularda öneri sunabilirler fakat iş "karışma" noktasına geliyorsa o noktada sınırı koymalısınız.
Buna uygun olarak da herhangi bir maddi beklentiniz de olmamalı.
Kayınpederinizin rahatsızlıgı veya evleri ile ilgili konularda da diledikleri gibi ogullarını arayabilirler. Eşiniz onların yanında olmak istiyorsa hastane vb işlerde yardımcı olur, bu tamamen onların kendi çekirdek aileleriyle ilgili bir mevzu.
Görümceniz ise erkek kardeşinin saglıgını merak etmiş olabilir, işte sorsalar bir dert sormasalar ayrı dert dedigimiz konu da bu. O yüzden hiç karışılmaması gerektigini savunuyorum.
Fakat o haddini aştıysa eşiniz size neden tüm detaylarıyla size anlatıyor o da ayrı bir problem.
Benzer şekilde iş konusunu hemen ailesine taşıması yardım istemesi de dogru değil.
İşinizle ilgili olan aksaklıklarda kayınpederinizi değil eşinizi suçlayın.
Hem babasını karıstıran o, hem de işin takibini yapmayan ve sizin önünüz tıkandıysa bunu çözmek için ugrasmayan kendisi.
O konuda yerinizde olsam kayınpederim hiç yokmuş, hiç konuşmamış gibi kendi işimi çözmeye çalışırdım. O konuştu ben tekrar konuşamam demeyin, şu an boşanmış da olabilirdiniz, bu konu sizi direkt ilgilendiriyor ve sizin sorumlulugunuzda, peşine düşün bence.
İyi dilekleriniz için de teşekkür ederim, değil eşimin ailesi kendi ailemden bile bir beklentimin olmadıgı, sorunlarımı onlara yansıtmadıgım bir hayat yaşamak için yeterince çabalıyorum zaten. Tek isteğim onlar yaşlılıklarını problemlerden uzak, huzur ve refah içinde geçirmeleri. Herkese de tavsiye ederim.
guzel yazmissinizda bir yere takildim, maden kendi CEKIRDEK ailelerinin problemiymis hastane mevzulari, cok cekirdekli bu ailede neden toruna kadar ev duserken ogula dusmemis.
birisi yukarda guzel bisey yazmis, sizin bosanacaginizi duusndukleri icin ev falan almiyorlardir, zaten cinsel sorunlar cocouk sorunu ayyuka cikmis yazmis, bence asil sorun bu. aile bosanmaya yakin gozuyle bakip yardim etmemis, eh es desen zaten sorumsuzlugun zirvesinde. konu sahibine tavsiyem zaten bu evlilige cocouk yapmamasi olur. bircok yonden cok sorunlu bir evlilik.
Boşver arkadaşım anlamak isteyen anlıyor zaten.guzel yazmissinizda bir yere takildim, maden kendi CEKIRDEK ailelerinin problemiymis hastane mevzulari, cok cekirdekli bu ailede neden toruna kadar ev duserken ogula dusmemis.
birisi yukarda guzel bisey yazmis, sizin bosanacaginizi duusndukleri icin ev falan almiyorlardir, zaten cinsel sorunlar cocouk sorunu ayyuka cikmis yazmis, bence asil sorun bu. aile bosanmaya yakin gozuyle bakip yardim etmemis, eh es desen zaten sorumsuzlugun zirvesinde. konu sahibine tavsiyem zaten bu evlilige cocouk yapmamasi olur. bircok yonden cok sorunlu bir evlilik.
Ayrıca insan burada hangi bir detayı anlatsın işte yaşanmadan bilinmiyor
Görümce benimle kavga ettiği olay çıkardığı geçen bayram arifesinde ertesi gün meşhur yazlığa gitmişti diğer ablasıyla. Ve orada tartışma çıkıyor bizim bu ev mevzusu yüzünden ve diğer damatları bu benimle tartışan görümceye diyor ki: " senin bu konuda konuşmaya hiç Hakkı'n yok hazıra kondun Türkiye'de kim 30.000 kredi çekip 3 yılda ev sahibi oluyor " bunun üzerine tartışma iyice büyüyor ve bu damat bu malum görümceyi kovuyor ve hanımefendi soluğu Bursa'da alıyor
Ben zaten ailesinin bana hayır soluk soluyacağına inanmıyorum artık kesinlikleEşinize yapılan bir ayrım söz konusu bunu kabul ediyorum. Keza görümcenizin sizin evliliginize ilişkin ayrıntılara mudahil olması da çok yanlış, bunu da kabul ediyorum.
Fakat kaçırdıgınız nokta şu: babası isterse tüm mal varlıgını görümceniz üzerine yapsın, eğer sizden ekstra yardım beklemiyor sizin paranıza göz koymuyorlarsa gelin olarak siz onların mülkleri ya da harcamaları hakkında söz hakkına sahip degilsiniz.
Benzer şekilde damada da laf düşmez. Ablası istedigini desin ama damat dedigimiz kayınpederinin kendi öngürdügü mal paylasımına ilişkin haklı haksız ayrımına giremez, girmemeli.
Bir aile meclisinde size yapılan/istenilen yardım hakkında herkesin konuşması bile o kadar abes ki...
Kayınpederiniz sabırlıymış, yerinde olsam ya kimseyi evime almaz ya da her şeyimi bir kuruma bağışlardım, tüm tartışmalar da kapanırdı.
Yazdıklarınızdan herkesin dilinde sizin cinselliginiz, maddi beklentiniz ve işiniz varmış izlenimine kapıldım.
Evliliginiz ve ailesi arasında net bir ayrım koyamıyor ise problemi direkt eşinizde arayıp onunla çözmenizi ve kendi iki kişilik çekirdek ailenize odaklanmanızı tavsiye ediyorum.
Bu dogrultuda başka kimseden bir beklentiniz de olmasın.
Ya bir de her ortamda her fırsatta emlakçıda bile " benim babam hakim" diyor.emekli olmuş olmamış işin orasında değil, beyninde Nasıl bir yeri varsa.Adam ezik.
Aile yapıları çok garip.o damada vık edemiyor yazlığa eşya falan almış çünkü , bir de diyor ki şu kadar harcadı, Hakkı'nı teslim etmek lazım diyor.zihniyete bakar mısın herşeyleri para mal mülk olmuşEşinize yapılan bir ayrım söz konusu bunu kabul ediyorum. Keza görümcenizin sizin evliliginize ilişkin ayrıntılara mudahil olması da çok yanlış, bunu da kabul ediyorum.
Fakat kaçırdıgınız nokta şu: babası isterse tüm mal varlıgını görümceniz üzerine yapsın, eğer sizden ekstra yardım beklemiyor sizin paranıza göz koymuyorlarsa gelin olarak siz onların mülkleri ya da harcamaları hakkında söz hakkına sahip degilsiniz.
Benzer şekilde damada da laf düşmez. Ablası istedigini desin ama damat dedigimiz kayınpederinin kendi öngürdügü mal paylasımına ilişkin haklı haksız ayrımına giremez, girmemeli.
Bir aile meclisinde size yapılan/istenilen yardım hakkında herkesin konuşması bile o kadar abes ki...
Kayınpederiniz sabırlıymış, yerinde olsam ya kimseyi evime almaz ya da her şeyimi bir kuruma bağışlardım, tüm tartışmalar da kapanırdı.
Yazdıklarınızdan herkesin dilinde sizin cinselliginiz, maddi beklentiniz ve işiniz varmış izlenimine kapıldım.
Evliliginiz ve ailesi arasında net bir ayrım koyamıyor ise problemi direkt eşinizde arayıp onunla çözmenizi ve kendi iki kişilik çekirdek ailenize odaklanmanızı tavsiye ediyorum.
Bu dogrultuda başka kimseden bir beklentiniz de olmasın.
Çocuğunuz olsa cinsel hayatınız süper olsa denemeye değer derim belki.Hangi akılla 4 yıl dayandım bilmiyorum. Yaşım oldu 32 onu düzelteyim derken
Herşeye geç kalmış hissediyorum ki zaten öyle.bu sarmalda gidip geliyorum işte
Çok ezmişler küçükken. Benim eşimde de vardı. Gözümün önünde rezil ettiler bir kere nişanlıyken. Nasıl zoruma gitti. Ama daha zoruma giden her şeye rağmen bana yaptıklarına rağmen onlara tek laf söyletmemesiydi. Sizinle aynı durumdayız bir nevi. Sizi anlıyorum.Ya bir de her ortamda her fırsatta emlakçıda bile " benim babam hakim" diyor.emekli olmuş olmamış işin orasında değil, beyninde Nasıl bir yeri varsa.
Senin babacığın hakimse önce biraz hakkaniyetli olmayı öğrensin.
Ben zaten ailesinin bana hayır soluk soluyacağına inanmıyorum artık kesinlikle
Ama hazmedemediğim eşimin hala onlara toz kondurmaması, düşkünlüğü, bana - bize yapılanlara tek laf edemeyişi, herşeyi sineye çekmemi beklemesi
Tek dileğim her hayalim tek duam bu biliyor musun. Hayattan bir şans daha, Mutlu olabilmek yenidenÇocuğunuz olsa cinsel hayatınız süper olsa denemeye değer derim belki.
Ama hem çocuk yok hem cinsel hayat sorunlu hem ailesi sorunlu.
Yani mesele ev değil ki sadece.Çalışıyorsunuz da üstelik muhtaç da değilsiniz.
100bin lira peşinatız da size ait alın o parayı boşanın kendinize ufak bi daire alın.
Yeniden mutlu olabilirsiniz 32yaş geç bir yaş değil yeter ki önce kendinize inanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?