Ev kokacak diye balik yapmayan kadın gerizekalı, takıntılı, temizlik hastasi, surekli cocuklarinin da tepesinde ev dagilmasin diye bekleyen klasik yurdum kadinidir..
Evi ev olmaktan cikarip, huzursuz yuvaya cevirir bu tipler. Ev ahalisi hep diken üstündedir.
Kimse korkudan karnibahar pişir diyemez. Zira o da kokutur.
Kusura bakmayin aklima bir yakinim geldi de.
Balik evi kokutmasin diye balkonda sözde izgara yapmıştı. Kıjjık edip bırakmıştı.
Bu benzetme kayınvalidemi kasdeterek konuşulan bi kelime değildi ,eşimde bunun farkındaydı,ben koyun sürüleri ve onu güdenler psikoljisini anlatmaya çalıştım,ki bu kadar ağır konuşan biri olsam eşim ağzımın payını verirdiçoban KÖPEĞİMİ.....
yok artık...sen de anne olacaksın yalnız..kadın sanki ekmeğine kan doğruyormuş gibi hiç hoşlanmadım.
Bu benzetme kayınvalidemi kasdeterek konuşulan bi kelime değildi ,eşimde bunun farkındaydı,ben koyun sürüleri ve onu güdenler psikoljisini anlatmaya çalıştım,ki bu kadar ağır konuşan biri olsam eşim ağzımın payını verirdi
Haaa bunların hepsini bi kenara koydunuz o na takıldınız öylemi ,yahu dinleyen beni anlamış ben ne dediğmi bilyorum ,anladığınız kadarıyla hariçten gazel okumayın bari,gölge etmeyin başka ihsan istemiyorum benim derdim bana yeterdaha ağırı nasıl olur bilemedim neyse.bu sizin iletişim biçiminiz..
Haaa bunların hepsini bi kenara koydunuz o na takıldınız öylemi ,yahu dinleyen beni anlamış ben ne dediğmi bilyorum ,anladığın kadarıyla hariçten gazel okumayın bari,gölge etmeyin başka ihsan istemiyorum benim derdim bana yeter
hadi canım hadi daha iletişimli bol sohbetler sizeiletişim sıfır
hadi canım hadi daha iletişimli bol sohbetler size
açıkçası bende takıldım. az önceki msjımdada söyledim .ben iyi niyetle bile bunları desem kavganında kavgası çıkar evde. siz eşinizin üstüne hiç gitmeyin belliki sizi savunuyor ve hak veriyor. size göre hafif bi cümle ama bu tarzda konuşamayan konuşupta eşi tarafından sert tepki alan benim gibi bi sürü insan vardır. doğal olarak buna takılmakta hakkımız.Haaa bunların hepsini bi kenara koydunuz o na takıldınız öylemi ,yahu dinleyen beni anlamış ben ne dediğmi bilyorum ,anladığınız kadarıyla hariçten gazel okumayın bari,gölge etmeyin başka ihsan istemiyorum benim derdim bana yeter
yok eşimin üstüne niye gideyim ki eşimle biz birbirimizin ne demek isteğini yavaş yavaş algılıyoruz çok şükür benim takıldığım bu konunun hem yanlış anlaşılıp hem açıklamasını yaptığım halde ha bire yorum yapılmasıaçıkçası bende takıldım. az önceki msjımdada söyledim .ben iyi niyetle bile bunları desem kavganında kavgası çıkar evde. siz eşinizin üstüne hiç gitmeyin belliki sizi savunuyor ve hak veriyor. size göre hafif bi cümle ama bu tarzda konuşamayan konuşupta eşi tarafından sert tepki alan benim gibi bi sürü insan vardır. doğal olarak buna takılmakta hakkımız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?