• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BU KADIN BENI DELI EDECEKKKKK

yeni dogmus bebekle uyumak mi? sesli guldum okurken. hamileyken uyudunuz uyudunuz, dogduktan sonra 2 saatte bir doyurulacak zaten çocuk ne uyumasi.

yenidoganin oldugu ev oyle kalabalik olmaz. gorumceler kayinvalidenizde kalsinlar. her gun bir kisi de size yardim etmeye gelsin.
Sesli gülmenize gerek yok.Bebekler 24 saat uyanık kalmazlar ve emmezler sonuçta.Ben 1 saat uyusam kardır diyorum çünkü .2.5 3 aydır tek bir gece mide böbrek ağrısından uyumadım.Gözlerim ağrıyor artik

Evde yeni doğmuş bebek olacak, siz lohusa olacaksınız üstelik bir de astım hastasısınız. Buna rağmen virüs ortamında milleti cümbür cemaat size çağırıyor öyle mi? Pes!!
Bence hemen yarın gelecek olan kişileri arayın veya eşiniz arasın. Benim astımım var, bebek de yeni doğmuş olacak kimseyi yanımıza yaklaştırmak istemiyoruz diye söyleyin açık açık. Yoksa kimse sizi düşünmez.
Salgın herkes için tehdit ama solunum yolları hastaları için ekstra tehlikeli. Allah korusun ölümcül bile olabilir. Bunu açık açık yüzlerine söyleyin.

Bu arada şehirlerarası kısıtlama kalktı ama 18 yaş altına
Gelecek olan kişiler bizde kalmayacaklar o yüzden suan aramayayim ama
Ben olsam bende deli olurdum herhalde. Tepkinde çok haklısın. Benimde dogumuma 25 gün var şuan 2 yastık arkamda oturarak uyumaya çalışıyorum mide yanmasından. Allah seninde benimde yardımcim olsun arkadaşım. Bende kayınvalide elti yok bi annem gelecek. kızım var lohusadayken afedersin memen ortada geziyorsun zaten hani bebeği görmeye geliyorlar ya onu bile istemiyorsun çünkü uyku ihtiyacın var düzeni oturtmaya çalışıyorsun vs. Konuş vazgeçir gerçekten yazık. Onlar da ne akılsız insanlarmis
Onun vazgecnesne gerek yok ki.ben istemiyorum.Gerçekten insanı deli ediyorlar.

karşı tarafı siz arayıp kibarca teşekkür etseniz çocuklarla sizede eziyet benim yakın zaman haberim oldu böyle bi ortamda asla kırılmam fln diye kıvırın belki diğer tarafta ayıp olmasın diye tamm demiştir :KK16:
Gelecek olan kişiler bende kalmayacaklarmis 3 4 gün kayınvalidemde kalıp gideceklermis Aman gün için içinde coluk çocuk o 3 4 gün gelirler sanırım.Ona sinirim bozuldu.Şimşir ararsam zaten oraya gelmeyecektik fikan derlerde diye tedirgin oldum

Ozman ara söyle eltine halini anlat anlar anlamazsa oda kendi problemi açık net olun insanlara karşı kvye karşı kalp kırmaya gerek yok kendini yiyip bitirme

Ya arkadaşlar valla cildircammmm bu kadın beni deli edecekKKK. 13 GÜN sonra dogum yapacağım.Basından itibaren çok çok zor bir hamileleik geçirdim.Resmen gün sayıyorum Allahım rahatlicam bebek.gelince ağrılarım bitecek diye.3 aydır inanın tek bir gece uyumadım.Hergün sabaha karşı uyuyabiliyorum mide ağrısından.
Lohusalık hayali kuruyorum bitecek diye ama.bu kayınvalidem olacak kadın beni delirtiyoo.2 aydır virüs sebebiyle evden adımımı atmadım.Bana eşim baktı idari ixin aldı zor bir hamileleik olduğu için doktor rapor verdi aynı zaman da astım hastasiyim.Eşim herseyime yardimci oldu.Ama annesi olacak kadın yüzünden onu kıracagim aramız bozulacak.
Kızlar dediğim gibi 13 gün sonra dogum yapacağım erken bişey olmazsa.Kayinvalidem 32 yaşında olan benim çocuk bakımında tecrübesiz olduğumu düşünüp il dışında bulunan eşimin abisigili eşini filan davet etmiş bana yardım etmesi için .onlarda yasak kalktı ua coluk çocuk gelecekmis.Ben bebeğimi nasıl korurum diye düşünüyorum duyunca çıldırdım.hadi çağıran cahil de geleçek olan kişiler birisi müfettiş birisi bir kurumda müdür.Ya beni davet etseler ben gitmem riske atmamak icin .eşim de sinirlendi.ama onun siniri geçti çağırmış artık napalım hayırlısı vb demeye başladı ama benim sinirim geçmiyor.ya lohusanin yanunda normal. Zamanda bile ziyarete gidilmez 40 ı cikar öyle gidilir.böyle bir dönemde hangi akla hizmet.Esime dedim ben insanlara ayıp olacak diye bebeğimi riske atamam dedim.Annesine tepki verdi ama benim istediğim tepkiyi vermedi.Tamam kırsin istemiyorum ben dr dedim kırmadan soyle dedim ama öyle bir yumuşak söyledi ki kadın bisye anlamadi bile.
Kayinvalidem. Gelecek yardıma tamam onu kabul ettim yanımda bir kişi olur anlarım da.Kızlar sizler de bu lohusalık dönemi nasıl geçti .Sinirlerim çok bozuk çok uykusuzum çok. Yorgunum.Bu arada eltimle ve diğerleri ile. Aramda problem yok.bana yardım olsun diye geleceklerine de eminim.Hamileyken geldiklerinde bile herseyimi yapip hazırlıyorlardi ama kızlar inanın hamilelik çok zor geçti bebek doğunca bir saat de olsa söyle bir gece de olsa döne döne uyumak istiyorum...YALNIZ OLMAK İSTİYORUM.
Kesinlikle kendin ara söyle canm eltine.. Darılıp gücenecek bi durum yok..kendi çocuk doğurduysa anlar zaten halinden.. Asla rahat edemzsin

gelenlerde de hiç akıl yok ! herkes cümbür cemaat mi doğum yapıyor bende bunu anlamıyorum. eşiniz yanınızda yeter işte.

Sesli gülmenize gerek yok.Bebekler 24 saat uyanık kalmazlar ve emmezler sonuçta.Ben 1 saat uyusam kardır diyorum çünkü .2.5 3 aydır tek bir gece mide böbrek ağrısından uyumadım.Gözlerim ağrıyor artik
gercegi soyluyorum ben sana. ilk 10gun sarilik olmasin diye 2 saatte bir emzireceksin. uyursa uyandiracaksin. yarim saat emse 1.5saat vakit kaliyor iki emme arasinda. ilk zamanlar gunde 6 7 defa kaka yapar. bu 1.5saatte bez degistireceksin, 15 dakikada o sürsün diyelim kaldi 75dakika, uyudum uyandim diyecek zaman degil, sersemliyor insan. boyle zormus gibi yazdigima bakma hormonlar insanı hic.yormuyorlar. ama bebek olduktan sonra uyurum beklentisi kesinlikle gercekci degil. siz size uygun yardim alacaginiz bir duzen oturtmaya calisin. yardim edebilecek insanlar varken tek basina yapmaya calismak makul degil.

Kızlar dediğim gibi 13 gün sonra dogum yapacağım erken bişey olmazsa.Kayinvalidem 32 yaşında olan benim çocuk bakımında tecrübesiz olduğumu düşünüp il dışında bulunan eşimin abisigili eşini filan davet etmiş bana yardım etmesi için .onlarda yasak kalktı ua coluk çocuk gelecekmis.Ben bebeğimi nasıl korurum diye düşünüyorum duyunca çıldırdım.
sizin evinize sizden habersiz başkalarını mı davet etmiş ?

Şimdiden birşey demeyin. Son kontrolünüzde doktorunuzun yanında konuyu açın, sizce uygun mudur ne diyorsunuz diye. İlla ki gelmesinler diyecektir, eşiniz de annesini arar, böyle böyle dedi doktor der.

Doğumda sonra insan kimseyi çekemiyor değil kaynananın bilmem nesini. Çocuklar başında üşüşecek filan... Eşiniz net konuşmamışsa siz arayın kaynanayı; zahmet etmesinler gelmesinler deyin, bebek için de endişeleniyoruz bu virüs zamanında kimseyi eve kabul etmiyoruz deyin.

Sakın sakın kabul etmeyin. Doğum sonrası sandığınız kadar güllük gülistanlık değil. Kanamanız olcak bazen çocukla ilgilenmekten unutacaksınız taşacak mesela pijamaya. Bi süre resmen memeniz açık gezeceksiniz. Ben unutuyodum resmen kontrol ediyordum kapatmış mıyım diye. Gelen giden bişey söyleyecek filan. Ne gerek var koronayı bahane edin ve istemeyin kimseyi alınırlarsa alınsınlar. Benim doğuma daha var korona geçer diye umuyorum ben bile onu bahane etcem şahsen kv bile gelmesin.

Back