Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Artık dayanamıyorum...
- Konu Sahibi Navizade
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.228
- 498
Bence de sen çok takılı kalıyorsun. O dedikçe sen kafana göre devam edersen, kendi bildiklerini yaparsan kolundan tutup zorla X teyzeye götürecek değil ya.Sorunum kayınvalidem ve eşimin tutumu..
birbucuk yıldır evliyim Allah razı olsun kayınvalidemin çok iyiliğini gördüm çok emeği var üstümde asla ona saygısızlık yapmak istemiyorum zaten hayatta çekmediği kalmamış,ama inanın artık onun davranışı yüzünden nerdeyse hergün eşimle tartışıyoruz.
kadın her gün sektirmeden arar 15 dakkika konuşur hal hatır sorsa başımla beraber, napıyosunuz,ne yediniz ,ne yaptınız nereye gittiniz, günlük Z raporu veriyoruz resmen bununla kalsa iyi kadın günlük planımızı yapıyor , kızım sen kilo mu aldın yeme çocuk karnında obez olucak,kızım sen neden bu espiriyi yaptın çocuk karnında duyucak üzülücek,kızım bu gün şu yemeği yap hafta sonları şu teyzenlere ,sonra şu dünürlere gidin vs vs. kibarca uyarıyoruz tınladığı yok aynı tas aynı tamam. kadın resmen bizi koyun gibi yönlendirmek istiyor. Cahil olsak neyse ben sağlıkçıyım onun bildiklerini ben unuttum diyebilir eşimde bende üniversite mezunu olgun insanlarız sus sus inanın artık dün gece patladım.eşime anne söyle kendine çeki düzen versin dedim bıktım artık çocuğu düşünüyor sözde,beni gerdikçe çocuğa daha çok zarar veriyor isteğimle görüşür ,istediğimi yerim başımda bi çoban kö... istemiyorum dedim. Oda hak verdi hafta sonu konuşcam dedi. Ama eşimde anacı toz kondurmak istemiyor yok yaşlandı yok her halde psikolojik diye aklınca beni sakinleştirecek,ama benim kardeşim bi şey rica etti kıyameti kopardı aile işlerime karışmasınlar diye bıktım inanın insanları kırmayayım dedikçe tepeme çıkıyolar...
bir akıl verin lütfen arkadaşlar kimseyi kırmadan insanların maşası olmaktan nasıl kurtulucam..
Ha kızıyorsa da o zaman oğlu hazırlasın cevabını madem seni haklı buluyor.
- 25 Ağustos 2014
- 20.398
- 48.332
- 798
uzulme canim, esin cok anaci sayilmaz.. annesine de deger de veriyor, sen bsy soylediginde haftasonu konusurum da diyor.. anaci erkek boyle yapmaz, esini suclu cikarir anasini bi guzel hakli yapar ve evindeki huzuru ezer gecer.. bak sen diyorsunki, kardesim bsy rica etti, senin kardesin diye normal geliyo ama esin sinirlenmis; esinin annesi konusunda da bu boyle, sen sinir olursun ama onun annesidir, normallestirir.. haddini bil kadin diye annesine saldiracak degil sonucta :) bi de bak hep cogul konusmussun, rahatsiz oluyoruz filan diye.. demek esin yaninda.. sukret ve sakin ol azicik :) yipratma kendini.. ve esine cok da sinirli konusma annesi ile ilgili, itersin yoksa..Sorunum kayınvalidem ve eşimin tutumu..
birbucuk yıldır evliyim Allah razı olsun kayınvalidemin çok iyiliğini gördüm çok emeği var üstümde asla ona saygısızlık yapmak istemiyorum zaten hayatta çekmediği kalmamış,ama inanın artık onun davranışı yüzünden nerdeyse hergün eşimle tartışıyoruz.
kadın her gün sektirmeden arar 15 dakkika konuşur hal hatır sorsa başımla beraber, napıyosunuz,ne yediniz ,ne yaptınız nereye gittiniz, günlük Z raporu veriyoruz resmen bununla kalsa iyi kadın günlük planımızı yapıyor , kızım sen kilo mu aldın yeme çocuk karnında obez olucak,kızım sen neden bu espiriyi yaptın çocuk karnında duyucak üzülücek,kızım bu gün şu yemeği yap hafta sonları şu teyzenlere ,sonra şu dünürlere gidin vs vs. kibarca uyarıyoruz tınladığı yok aynı tas aynı tamam. kadın resmen bizi koyun gibi yönlendirmek istiyor. Cahil olsak neyse ben sağlıkçıyım onun bildiklerini ben unuttum diyebilir eşimde bende üniversite mezunu olgun insanlarız sus sus inanın artık dün gece patladım.eşime anne söyle kendine çeki düzen versin dedim bıktım artık çocuğu düşünüyor sözde,beni gerdikçe çocuğa daha çok zarar veriyor isteğimle görüşür ,istediğimi yerim başımda bi çoban kö... istemiyorum dedim. Oda hak verdi hafta sonu konuşcam dedi. Ama eşimde anacı toz kondurmak istemiyor yok yaşlandı yok her halde psikolojik diye aklınca beni sakinleştirecek,ama benim kardeşim bi şey rica etti kıyameti kopardı aile işlerime karışmasınlar diye bıktım inanın insanları kırmayayım dedikçe tepeme çıkıyolar...
bir akıl verin lütfen arkadaşlar kimseyi kırmadan insanların maşası olmaktan nasıl kurtulucam..
- 17 Kasım 2011
- 6.645
- 547
- 148
huyu buysa zor tabi değiştirmek...
he deyip geçmek bi çözüm ama o da sıkar zamanla...
en iyisi kısa kesmek konuşmayı...
"yedik işte bişeyler ,hafsonu için planımız var birlikte bişeyler yapcaz yada bu haftasonu çıkmıcaz dışarı" fln diye geçiştirilirse anlar belki yani inşallah...
he deyip geçmek bi çözüm ama o da sıkar zamanla...
en iyisi kısa kesmek konuşmayı...
"yedik işte bişeyler ,hafsonu için planımız var birlikte bişeyler yapcaz yada bu haftasonu çıkmıcaz dışarı" fln diye geçiştirilirse anlar belki yani inşallah...
- 5 Mart 2014
- 2.089
- 1.177
- 158
Sorunum kayınvalidem ve eşimin tutumu..
Bazı erkekler evlenseler de annelerinin sözünden çıkamıyor ya çok öfkeleniyorum şu duruma. evlisin sen ya ayrı bi aile kurmuşsun. eşinizin annesiyle konuşmasından yanayım. çünkü diğer türlü de söyleyince gelin söyledi denirmiş gibi geliyor bana. erkek bulacak orta yolu. hem hamilesin bu süreci iyi kullan, eşin sana karşı bu zamanlarda daha dikkatli özenli davranır diye düşünüyorum. hani annesine daha net konuşabilir. yaptırabildiğini yaptır....
- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.228
- 498
kesinlikle güzel bir benzetme değil.Böyle mudahaleler can sıkıcı haklısınız.
Siz nasıl cevaplar veriyorsunuz oyle dediğinde?
En azından iyi biriymiş çok şanslısınız.
Çoban kö.. Orneğini verince eşiniz kızmadı mı?( Konuyla alakasız ama merak ettim)
- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.585
- 798
kesinlikle güzel bir benzetme değil.
Yine bir ortamda " köpek sürüsü" gibi doluşulmaz ki eve denilmişti eşide ses çıkarmamıştı.
Ben hem söyleyebilene hayret ediyorum hem söyletene.
- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
- 798
Sorunum kayınvalidem ve eşimin tutumu..
Merhaba Arkadasim,
ne kadar süredir dayanilmaz hale geldi kayinvalidenizin bu tavirlari? Acaba hamilelikten dolayi hormonlarin degismesi nedeniyle de iyice cekilmez hale gelmis olabilir mi? Bence en iyisi hihi deyip yine kendi bildiginizi okumak, hem karsinizda ki kisiyi de kirmamis olursunuz. Eslerin günlük iliskisini yazan bir kitapta okumustum, adam esinden balik yapmasini istemisti, kadinda evi kokacagi icin gönüllü degildi balik pisirmeye ama buna ragmen esine tamam deyip sonra yine kendi istedigi yemegi yapmisti. Aksam esi geldiginde ise aaa unutmusum cok özür dilerim canim diye kocasinin gönlünü almisti :)
- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.340
- 398
Ayyyynııısıııı ya bendekide sürekli yeni kararlar alıyorum ama uygulayamıyorum çok yeni evliyiz ve dün akşam ilk tartışmamızı yaşadık evlendiğimin sabahı 8 de aradı üzülüyomuş kendisi annemi çok taklit eder de balayında bi nefes aldırmadı oğlu tersledi kapattı anlamadı her akşam oğlunu arar dakikalarca konuşur o mevzuyu halettim akşam eve gelince telefonlar ele alınmıycak dedim uyarmış yada gündüz konuşuyor muhtemelen akşam kimse rahatsız etmiyor inan banyodayken zırrrr zırrr telefonun susmadığını bilirim dün ki konuda evlendğimden beri misafir alıyorum deli gibi sadece 1,5 günlük iznim var cumartesi yarım gün pazar izinliyim o günlerde sağolsun kayınvalidem şunu al bunu al haftasonu 15 kişi gelecek amcası danası damadı yemek yapmayı çok bilmiyorum + zamanım yok şimdi 5 kişi daha eklemiş sürü gibi.evlendim tatilden geldi başladı şunu al bunu al dik bi şekilde söyledim de usul yeni gelin yemeğe alınır diye ama işlerine gelmedi tabi...Oğluna gelince benim annem boşşş bi kadın gereksiz konuşur diyo ama değişen bişey yok yine hayatımızda 3 sene söz nişan falan dönemi oldu sadece bir kere aradı beni onun dışında hiç aramadı annemi dahi sözde çok sever beni şimdi onu aramama takmış bende bana zamanında yatırım yapacaktı dedim açık açık.Sonra ilk tanışma anımdan itibaren bana sen bakacaksın diye hep der kısmet tamam derim bidaha sorarsa cevap vermiycem diye ant ettim oğlunun yanında sordu tüm ketumluğumla cevap vermedim defalarca sorunca eşim cevap verdi şaka gibi değil mi?İnan yarama tuz bastın tek huzursuzluğum hayatıma müdahale etmesi defalarca söyledim artık oğlunun evlendiğini bir yuvası olduğunu ama anlamıyor.Cevap veriyorum olmuyor bakıyorum geçiyorum her şeyi denedim haaa öyle yüz veren bi tip de değilim ama yok değişmiyor. Napcazzzz sence nasıl biri olmalıyız ?çok uzun yazdım kusura bakma hassas noktamSorunum kayınvalidem ve eşimin tutumu..
- 24 Mart 2014
- 1.193
- 538
- 128
- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.005
- 298
Ev kokacak diye balik yapmayan kadın gerizekalı, takıntılı, temizlik hastasi, surekli cocuklarinin da tepesinde ev dagilmasin diye bekleyen klasik yurdum kadinidir..Merhaba Arkadasim,
ne kadar süredir dayanilmaz hale geldi kayinvalidenizin bu tavirlari? Acaba hamilelikten dolayi hormonlarin degismesi nedeniyle de iyice cekilmez hale gelmis olabilir mi? Bence en iyisi hihi deyip yine kendi bildiginizi okumak, hem karsinizda ki kisiyi de kirmamis olursunuz. Eslerin günlük iliskisini yazan bir kitapta okumustum, adam esinden balik yapmasini istemisti, kadinda evi kokacagi icin gönüllü degildi balik pisirmeye ama buna ragmen esine tamam deyip sonra yine kendi istedigi yemegi yapmisti. Aksam esi geldiginde ise aaa unutmusum cok özür dilerim canim diye kocasinin gönlünü almisti :)
Evi ev olmaktan cikarip, huzursuz yuvaya cevirir bu tipler. Ev ahalisi hep diken üstündedir.
Kimse korkudan karnibahar pişir diyemez. Zira o da kokutur.
Kusura bakmayin aklima bir yakinim geldi de.
Balik evi kokutmasin diye balkonda sözde izgara yapmıştı. Kıjjık edip bırakmıştı.
- 14 Ağustos 2014
- 587
- 317
- 73
- 44
kızmadı çünkü eşim benim kayınvalideme asla hakaret etmeyeceğimi ve saygısızlık yapmadığımı bilir,benim o benzetmem kişisel değildi genel olarak bu tutumlardan rahatsızlığımı dile getirmeye çalıştımBöyle mudahaleler can sıkıcı haklısınız.
Siz nasıl cevaplar veriyorsunuz oyle dediğinde?
En azından iyi biriymiş çok şanslısınız.
Çoban kö.. Orneğini verince eşiniz kızmadı mı?( Konuyla alakasız ama merak ettim)
- 14 Ağustos 2014
- 587
- 317
- 73
- 44
Bu benzetme kayınvalidemi kasdeterek konuşulan bi kelime değildi ,eşimde bunun farkındaydı,ben koyun sürüleri ve onu güdenler psikoljisini anlatmaya çalıştım,ki bu kadar ağır konuşan biri olsam eşim ağzımın payını verirdiBence de sen çok takılı kalıyorsun. O dedikçe sen kafana göre devam edersen, kendi bildiklerini yaparsan kolundan tutup zorla X teyzeye götürecek değil ya.
Ha kızıyorsa da o zaman oğlu hazırlasın cevabını madem seni haklı buluyor.
- 14 Ağustos 2014
- 587
- 317
- 73
- 44
Bu benzetme kayınvalidemi kasdeterek konuşulan bi kelime değildi ,eşimde bunun farkındaydı,ben koyun sürüleri ve onu güdenler psikoljisini anlatmaya çalıştım,ki bu kadar ağır konuşan biri olsam eşim ağzımın payını verirdiYine bir ortamda " köpek sürüsü" gibi doluşulmaz ki eve denilmişti eşide ses çıkarmamıştı.
Ben hem söyleyebilene hayret ediyorum hem söyletene.
- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.228
- 498
hımmm. biz öyle anladık da o yüzden böyle yorumladık.Bu benzetme kayınvalidemi kasdeterek konuşulan bi kelime değildi ,eşimde bunun farkındaydı,ben koyun sürüleri ve onu güdenler psikoljisini anlatmaya çalıştım,ki bu kadar ağır konuşan biri olsam eşim ağzımın payını verirdi
- 21 Mart 2013
- 7.876
- 4.310
- 248
Birakin o konussun siz uygulamayin, birazda hamilelik hormonlarndan daha bi gözünüze batar olmus gibi geldi bana... Evet cok gicik bi durum, ama böyle kendinizi strese sokarak bebeginizi riske atiyorsunuz... Sonucta sizin hayatiniz, o söylesin siz yapmayin, o suna gidin desin, siz baska planimiz var diyip gitmeyin... Esinizede bi arkadasin dedigi gibi, annenle benim yanimda konusma, söylediklerinide bosa iletme gerilmiyelim zaten yapmiycam deyin.... 24 saat size kamera takmadi ya, sizi arayincada cikmayin ertesi günü duymamisim, mesguldum falan atin biseyler... Kendi kendinize daha cok zorlastirmayin...
- 14 Ağustos 2014
- 587
- 317
- 73
- 44
Bu benzetme kayınvalidemi kasdeterek konuşulan bi kelime değildi ,eşimde bunun farkındaydı,ben koyun sürüleri ve onu güdenler psikoljisini anlatmaya çalıştım,ki bu kadar ağır konuşan biri olsam eşim ağzımın payını verirdikesinlikle güzel bir benzetme değil.
- 29 Ağustos 2014
- 2.292
- 1.509
- 248
- 38
Eşiniz biraz empati kurmak zorunda bunu eşinize hatırlatınSorunum kayınvalidem ve eşimin tutumu..
kadın her gün sektirmeden arar 15 dakkika konuşur hal hatır sorsa başımla beraber, napıyosunuz,ne yediniz ,ne yaptınız nereye gittiniz, günlük Z raporu veriyoruz resmen bununla kalsa iyi kadın günlük planımızı yapıyor , kızım sen kilo mu aldın yeme çocuk karnında obez olucak,kızım sen neden bu espiriyi yaptın çocuk karnında duyucak üzülücek,kızım bu gün şu yemeği yap hafta sonları şu teyzenlere ,sonra şu dünürlere gidin vs vs. kibarca uyarıyoruz tınladığı yok aynı tas aynı tamam. kadın resmen bizi koyun gibi yönlendirmek istiyor. Cahil olsak neyse ben sağlıkçıyım onun bildiklerini ben unuttum diyebilir eşimde bende üniversite mezunu olgun insanlarız sus sus inanın artık dün gece patladım.eşime anne söyle kendine çeki düzen versin dedim bıktım artık çocuğu düşünüyor sözde,beni gerdikçe çocuğa daha çok zarar veriyor isteğimle görüşür ,istediğimi yerim başımda bi çoban kö... istemiyorum dedim(Bu benzetme kayınvalidemi kasdeterek konuşulan bi kelime değildi ,eşimde bunun farkındaydı,ben koyun sürüleri ve onu güdenler psikoljisini anlatmaya çalıştım,ki bu kadar ağır konuşan biri olsam eşim ağzımın payını verirdi). Oda hak verdi hafta sonu konuşcam dedi. Ama eşimde anacı toz kondurmak istemiyor yok yaşlandı yok her halde psikolojik diye aklınca beni sakinleştirecek,ama benim kardeşim bi şey rica etti kıyameti kopardı aile işlerime karışmasınlar diye bıktım inanın insanları kırmayayım dedikçe tepeme çıkıyolar...
- 14 Ağustos 2014
- 587
- 317
- 73
- 44
ah ah durumuma ayna tuttun resmenAyyyynııısıııı ya bendekide sürekli yeni kararlar alıyorum ama uygulayamıyorum çok yeni evliyiz ve dün akşam ilk tartışmamızı yaşadık evlendiğimin sabahı 8 de aradı üzülüyomuş kendisi annemi çok taklit eder de balayında bi nefes aldırmadı oğlu tersledi kapattı anlamadı her akşam oğlunu arar dakikalarca konuşur o mevzuyu halettim akşam eve gelince telefonlar ele alınmıycak dedim uyarmış yada gündüz konuşuyor muhtemelen akşam kimse rahatsız etmiyor inan banyodayken zırrrr zırrr telefonun susmadığını bilirim dün ki konuda evlendğimden beri misafir alıyorum deli gibi sadece 1,5 günlük iznim var cumartesi yarım gün pazar izinliyim o günlerde sağolsun kayınvalidem şunu al bunu al haftasonu 15 kişi gelecek amcası danası damadı yemek yapmayı çok bilmiyorum + zamanım yok şimdi 5 kişi daha eklemiş sürü gibi.evlendim tatilden geldi başladı şunu al bunu al dik bi şekilde söyledim de usul yeni gelin yemeğe alınır diye ama işlerine gelmedi tabi...Oğluna gelince benim annem boşşş bi kadın gereksiz konuşur diyo ama değişen bişey yok yine hayatımızda 3 sene söz nişan falan dönemi oldu sadece bir kere aradı beni onun dışında hiç aramadı annemi dahi sözde çok sever beni şimdi onu aramama takmış bende bana zamanında yatırım yapacaktı dedim açık açık.Sonra ilk tanışma anımdan itibaren bana sen bakacaksın diye hep der kısmet tamam derim bidaha sorarsa cevap vermiycem diye ant ettim oğlunun yanında sordu tüm ketumluğumla cevap vermedim defalarca sorunca eşim cevap verdi şaka gibi değil mi?İnan yarama tuz bastın tek huzursuzluğum hayatıma müdahale etmesi defalarca söyledim artık oğlunun evlendiğini bir yuvası olduğunu ama anlamıyor.Cevap veriyorum olmuyor bakıyorum geçiyorum her şeyi denedim haaa öyle yüz veren bi tip de değilim ama yok değişmiyor. Napcazzzz sence nasıl biri olmalıyız ?çok uzun yazdım kusura bakma hassas noktam