• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BU KADIN BENI DELI EDECEKKKKK

Eşiniz ev işinde iyi kötü yardım ederse inanın hiç zorlanmazsiniz,zaten çocuk doğunca en az yirmi gün uyur emzir uyut olur sizde rahatça kendinize gelirsiniz kimseyi cagirmayin,Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bebek olunca doya doya uyuyamayacaksin onu bastan soyleyim de lohusalik oyle hayal ettigin gibi degil. Surekli emzirme ile gececek.
Kayinvaliden kendi basina sapir sacma is yapmis. Eltini arayip uygun dille soyleyebilirsun bunda ayip birsey yok.

Bebek doğunca da uyuyamayacaksınız zaten ama ben olsam eşime söylerdim direkt ablasını arasın. Madem kültürlü insanlar, halden anlayacaklardır. Onlar için de sıkıntı sonuçta çocukları varmış ve düzenleri bozulacak. Size belli etmeseler de, onların da işine gelir bence. İşgüzar kayınvalideye yorum dahi yapamıyorum. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

Benim bir arkadaşım bugün doğum yaptı vwatsap ve instagram dan bebeğin yüzünü kapalı şekilde doktorumuz bebeğimizin ve sizlerin sağlığı için uzun süre eve misafir kabul etmememizi istedi diye yazı paylaştı heryerden canım

karşı tarafı siz arayıp kibarca teşekkür etseniz çocuklarla sizede eziyet benim yakın zaman haberim oldu böyle bi ortamda asla kırılmam fln diye kıvırın belki diğer tarafta ayıp olmasın diye tamm demiştir :KK16:

karşı tarafı siz arayıp kibarca teşekkür etseniz çocuklarla sizede eziyet benim yakın zaman haberim oldu böyle bi ortamda asla kırılmam fln diye kıvırın belki diğer tarafta ayıp olmasın diye tamm demiştir :KK16:
Gelecek olan kişi bizde kalmayacak ama yine de bebeğin yanuna gelip giderler.Aradıgimda bozulup zaten size gelmeyecegiz filan derlerse bende acayip bozulurum

Haklısınız ama gelmeyi kafaya koymuşlar belli. Bebeğinizi ve kendinizi bir sekilde korursunuz. Ama sakin eşinizle bu nedenden dolayi tartışmayın bence. Hem gelecek olanlar ne kadar kalabilecek sonuçta dönecekler evlerine düşüncesiz akrabalar yüzünden üzmeyin kendinizi.

Evde yeni doğmuş bebek olacak, siz lohusa olacaksınız üstelik bir de astım hastasısınız. Buna rağmen virüs ortamında milleti cümbür cemaat size çağırıyor öyle mi? Pes!!
Bence hemen yarın gelecek olan kişileri arayın veya eşiniz arasın. Benim astımım var, bebek de yeni doğmuş olacak kimseyi yanımıza yaklaştırmak istemiyoruz diye söyleyin açık açık. Yoksa kimse sizi düşünmez.
Salgın herkes için tehdit ama solunum yolları hastaları için ekstra tehlikeli. Allah korusun ölümcül bile olabilir. Bunu açık açık yüzlerine söyleyin.

Bu arada şehirlerarası kısıtlama kalktı ama 18 yaş altına hala yasak var. Nasıl çoluk çocuk gelecekler?

Evde yeni doğmuş bebek olacak, siz lohusa olacaksınız üstelik bir de astım hastasısınız. Buna rağmen virüs ortamında milleti cümbür cemaat size çağırıyor öyle mi? Pes!!
Bence hemen yarın gelecek olan kişileri arayın veya eşiniz arasın. Benim astımım var, bebek de yeni doğmuş olacak kimseyi yanımıza yaklaştırmak istemiyoruz diye söyleyin açık açık. Yoksa kimse sizi düşünmez.
Salgın herkes için tehdit ama solunum yolları hastaları için ekstra tehlikeli. Allah korusun ölümcül bile olabilir. Bunu açık açık yüzlerine söyleyin.

Bu arada şehirlerarası kısıtlama kalktı ama 18 yaş altına hala yasak var. Nasıl çoluk çocuk gelecekler?
Heralde çocuklar için izin aldılar

Ah keşke keşke yapabilseydim keşke..şarkı sözü vardı ..filmi çektik oynadık..yakma kendını ..kv sana sormadan iş yapmış ..sen de kırılmayacaklar diye ezilip bükülme..doğuma diye gittim Dr eve gönderdi..sancım var..eve geldim eşimin ailesi ve akrabası oturmaya geldiler..hepsi bizdeler..doğum hikayesi dinliyorum..şu anki aklım olsa haydeeee herkes evinine ..

Ya arkadaşlar valla cildircammmm bu kadın beni deli edecekKKK. 13 GÜN sonra dogum yapacağım.Basından itibaren çok çok zor bir hamileleik geçirdim.Resmen gün sayıyorum Allahım rahatlicam bebek.gelince ağrılarım bitecek diye.3 aydır inanın tek bir gece uyumadım.Hergün sabaha karşı uyuyabiliyorum mide ağrısından.
Lohusalık hayali kuruyorum bitecek diye ama.bu kayınvalidem olacak kadın beni delirtiyoo.2 aydır virüs sebebiyle evden adımımı atmadım.Bana eşim baktı idari ixin aldı zor bir hamileleik olduğu için doktor rapor verdi aynı zaman da astım hastasiyim.Eşim herseyime yardimci oldu.Ama annesi olacak kadın yüzünden onu kıracagim aramız bozulacak.
Kızlar dediğim gibi 13 gün sonra dogum yapacağım erken bişey olmazsa.Kayinvalidem 32 yaşında
Aynı şeyleri daha az önce uyumadan eşime anlatmaya çalıştım. Destek arıyorum ve hiç kimse destek değil. İşte ağlarsa anam ağlar, gerisi yalan ağlar. İstediğin önlemi alabilirsin demiş olmasına rağmen gün yaklaştıkça daha çok tedbir alacağına, saldım çayıra mevlam kayıra havasında. Ben gerilmem hayır derken. Çok rahat söylerim. Kırgınlık falan umurumda olmaz ve üstüne patavatsızda biriyim. Tüm bunlar lohusalıkla birleşince evde dehşet bir kaos olacak ama hayırlısı. Çünkü herkes doğsunda sevelim falan modunda. Ev kedisi midir bu dedim gelsinde sevelim falan? Espri yaptığımı dğşünüp güldüler ama umarım alınmışlardır.

Arayın, teşekkür edin, hastanede virüs kapıp bulaştırmaktan korktugunuzu söyleyin.
Bu çift taraflı bir risk, iki taraf da kendini korusun.

Eşinizden beklemeyin arayın kibar bir şekilde bu dönem mahremiyet istediğinizi söyleyin. Ben virüslü bir ortam olmasa bile doğum gibi iki insanın hayatını köklü şekilde değiştiren güzel bir olayın panayıra çevrilmesine karşıyım. Sadece doğumdan önce evinize gelerek gerekli hazırlıkları yapsınlar yeter. Sonrası bence eşinizle ve çocuğunuzla tekrarı olmayacak çok özel anlar, başbaşa olmak en güzeli.

İnsanlar ne garip. Normal zamanda bile lohusanin evine gidilmez bebek kucuk,anne hassas diye. Simdi normal zamanda bile degiliz cumbur cemaat size gelmelerinin anlami yok. Esinize acik acik soyleyin istemiyorum kimseyi diye.

yeni dogmus bebekle uyumak mi? sesli guldum okurken. hamileyken uyudunuz uyudunuz, dogduktan sonra 2 saatte bir doyurulacak zaten çocuk ne uyumasi.

yenidoganin oldugu ev oyle kalabalik olmaz. gorumceler kayinvalidenizde kalsinlar. her gun bir kisi de size yardim etmeye gelsin.

bizde kalmazlar hergun gelip giderler diyorsunuzda bu daha tehlikeli degil mi size gelip giderken bir yerlere ugrarlar bakkal market gibi cocuk var diyorsunuz onlari parka falan cikaracaklar ordan hoop size gelecekler sizin evinizde kalsalar daha az riski olur ki oda iyi degil okadar insan bir eve dolusacak onlarin yemesi icmesi temziligi siz surekli emzrime halinde olacaksiniz belki oturup tv izlerken emzirmek isteyeceksiniz havalar isiniyor belki evde sort askili takilacaksiniz ben dogum yaptigimda kvde sozde yardim icin kalmisti hergun ogullarini cagiriyordu gelin burda yiyin yemeginizi diye ki o yemegi yapanda bendim bide kayinlar geliyordu emzirmek icin surekli odadan cikan bendim lohusa olan ben benim rahat ettirilmem gerekirken rahstsiz edilen bendim evde hep bir curcuna vardi kafayi yemistim arayin kvyi deyinki bugun doktora gittim astimimda oldugu icin boyle bir durumda eve misafir dahil kimseyi kabul etmeyin dedi deyin ben arasam yanlis anlasilir sen nasil cagirdiysan simdide ara iptal et dersiniz

Bu arada şehirlerarası kısıtlama kalktı ama 18 yaş altına
Gelecek olan kişiler bizde kalmayacaklar o yüzden suan aramayayim ama
Bazı kayinvalideler maalesef gelinleri birey olarak kabul etmiyor ve istedikleri şekilde karar alabiliyor. Neler var neler. İnsanı saksı yerine koyup düşüncesi sorulmayinca, doğum yapacak kadın sıkıntıya strese giriyor birşey diyemiyor. Keşke sizin bizim dediğimiz gibi olsa....
Ben o saksiyi onun kafasında kırmasını bilirim ama...

Back