• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dayanamıyorum...

Ev kokacak diye balik yapmayan kadın gerizekalı, takıntılı, temizlik hastasi, surekli cocuklarinin da tepesinde ev dagilmasin diye bekleyen klasik yurdum kadinidir..
Evi ev olmaktan cikarip, huzursuz yuvaya cevirir bu tipler. Ev ahalisi hep diken üstündedir.
Kimse korkudan karnibahar pişir diyemez. Zira o da kokutur.
Kusura bakmayin aklima bir yakinim geldi de.
Balik evi kokutmasin diye balkonda sözde izgara yapmıştı. Kıjjık edip bırakmıştı.

Herkesin kendi tercihi, biz yinede öyle insanlara "gerizekali" gibi ithamlarda bulunmayalim... Kitaptan alintiyi sadece örnek olarak verdim. Bende bu tip sahislara pek anlam veremiyorum, sanki evde ki o koku hic cikmayacakmis gibi davranmalari anlamsiz.

çoban KÖPEĞİMİ.....
yok artık...sen de anne olacaksın yalnız..kadın sanki ekmeğine kan doğruyormuş gibi hiç hoşlanmadım.
Bu benzetme kayınvalidemi kasdeterek konuşulan bi kelime değildi ,eşimde bunun farkındaydı,ben koyun sürüleri ve onu güdenler psikoljisini anlatmaya çalıştım,ki bu kadar ağır konuşan biri olsam eşim ağzımın payını verirdi

Aynen tız kondurmazlar... benimki evlenir evlenmez oğluha bana baskı şaptı oğluda taraftar yenilmiyolar çoktüm hamiyelikte...annem beni görmeye geldi acelen neydı kızım dedi die annen ne karısıyor dedi kac kez unutmaz daha... anan bizm çock kararımızı alıoda benimki tek cümle kurdu die kudurdun dedim. Şimdi gelsn de karıssın bakalım dedim o saftirik yok maymun gözünü açtı..

Sana tavsiyem idare et tınlama dert etme aşırı oluyorsa uyar iste ..zamanla anlar yuvanı yıpratma...

ayyy başıma ağrılar girdi resmen,kulak arkası yapıyım dedim bi süre kadın telefona istedi direk bana anlattı uyguladım mı diyede teftiş etti terslemek istemiyorum görmezden gelmeme izin vermiyor,güzel güzel anlatayım diyorum anlamıyor,kimileri hamilelik hormonlarıma bağlamış ama bizim ilk kavgalarımız hep kayınvalidemin bu tutumu üzerineydi yani yeni bi konu değil ,eşim aradı biraz önce konuşmuş bakalım İNŞALLAH hallolur ,takıntılı oldum resmen :(

Bu benzetme kayınvalidemi kasdeterek konuşulan bi kelime değildi ,eşimde bunun farkındaydı,ben koyun sürüleri ve onu güdenler psikoljisini anlatmaya çalıştım,ki bu kadar ağır konuşan biri olsam eşim ağzımın payını verirdi

daha ağırı nasıl olur bilemedim neyse.bu sizin iletişim biçiminiz..

daha ağırı nasıl olur bilemedim neyse.bu sizin iletişim biçiminiz..
Haaa bunların hepsini bi kenara koydunuz o na takıldınız öylemi ,yahu dinleyen beni anlamış ben ne dediğmi bilyorum ,anladığınız kadarıyla hariçten gazel okumayın bari,gölge etmeyin başka ihsan istemiyorum benim derdim bana yeter

Haaa bunların hepsini bi kenara koydunuz o na takıldınız öylemi ,yahu dinleyen beni anlamış ben ne dediğmi bilyorum ,anladığın kadarıyla hariçten gazel okumayın bari,gölge etmeyin başka ihsan istemiyorum benim derdim bana yeter

iletişim sıfır

aynı kv deden bendede var. ne dersem diyeyim susmuyor. herşeye ama herşeey karışıyor. ama benim eşim anneci. annesine laf ettirmiyor sürekli o yaşlı. onun huyu bu diyor. sürekli annesini savunur ben haklıda olsam annesini savunur. işte anneci erkek budur.

sizin eşiniz değil. ben o çoban kö.. kelimesini kullanacam düşünemiyorum yaşanılan öfke patlamasını. şanslısınız. üstelik iyi bi kadın diyosunuz. çok takmayın.o sırada cvb vermeyin başka şeyler düşünün derim. her evlilikte bi sıkıntı oluyor işte.

Kv yaninda kalanlar ne desin peki bu durumda? Yada kv'ye benim gibi komsu olanlar?
11 aydir evliyim, daha gecen hafta bile bana girdigine ciktigina gelenine gidenine hic karismiyoruz halbuki dogru olan o degil, senin bize danisman gerekir haberdar etmen gerekir dedi geldiginde gittiginde dedi. Once guldum, ardindan anne sizin doneminizde oyleymis, 11 aydir dibinizde gelinim, 11 aydir belirli bir mesafedeyim, girdigim ciktigim saatim sepetim esimden baska hickimseyi ilgilendirmez. Ben koskocaman kendi ayaklarinin uzerine basan, calisan, kosturan, bisuru sorumlulugu olan bir kizim. Ben sana tek tek rapor vermem, veremem. Gerekte yok zaten, napican benim gelip gittigimi ki? O yuzden bosuna sikayetlenme, sikayetinle kalirsin cancaazim dedim kapattim konuyu.
Sen acik acik konusup kirmadan incitmeden derdini soylemezsen, esinde hep arada kalir. Yani esinle ayni fikirdeysen guzellikle sende konusabilirsin onunla.

Haaa bunların hepsini bi kenara koydunuz o na takıldınız öylemi ,yahu dinleyen beni anlamış ben ne dediğmi bilyorum ,anladığınız kadarıyla hariçten gazel okumayın bari,gölge etmeyin başka ihsan istemiyorum benim derdim bana yeter
açıkçası bende takıldım. az önceki msjımdada söyledim .ben iyi niyetle bile bunları desem kavganında kavgası çıkar evde. siz eşinizin üstüne hiç gitmeyin belliki sizi savunuyor ve hak veriyor. size göre hafif bi cümle ama bu tarzda konuşamayan konuşupta eşi tarafından sert tepki alan benim gibi bi sürü insan vardır. doğal olarak buna takılmakta hakkımız.

açıkçası bende takıldım. az önceki msjımdada söyledim .ben iyi niyetle bile bunları desem kavganında kavgası çıkar evde. siz eşinizin üstüne hiç gitmeyin belliki sizi savunuyor ve hak veriyor. size göre hafif bi cümle ama bu tarzda konuşamayan konuşupta eşi tarafından sert tepki alan benim gibi bi sürü insan vardır. doğal olarak buna takılmakta hakkımız.
yok eşimin üstüne niye gideyim ki eşimle biz birbirimizin ne demek isteğini yavaş yavaş algılıyoruz çok şükür benim takıldığım bu konunun hem yanlış anlaşılıp hem açıklamasını yaptığım halde ha bire yorum yapılması

Üzerimde hiç bir emeği olmayan, bana küçücük hayrı olmayan insanlar
benim hayatıma burnunu sokmaya çalışmışken ve izin versem hala zevkle yapacakken..
Senin durumun çok pembe göründü gözüme.

Duy duymazlıktan gel.
Koy telefonu kenara dinlemiş gibi yap.
Gideriz de gitme hastaydım de, işim vardı de.
Ben çalışan insanım herkesi memnun edemem tatillerim kendim için de.

Lafını söyle, bildiğini oku canım kavgaya ne gerek var..

Kaynana soyluyorda , esin neden uyguluyorki onu anlamadim ..

Tamam tamam diyip gecin , esindede yanlislar var ..

Senin yerinde olsam direk soylerdim kaynanama karismamasini ..

Back