olmuyor işte kadın uzaktan kumanda gibi yapmak zorundayız ona göre eşimde dediğini uyguluyor benden bekliyor..Ayni evde misiniz?
Niye kavga ediyorsunuz tamam diyip gecin. Hatta duymayin bile hihi diyin.. Sonucta degismez mizaci boyle belli ki .
İcinizden bebeginizi guzel sozler mirildanin o konusurken:)
O zaman sorun esinde.. Esin annenle konusacagina sen esinle konus..olmuyor işte kadın uzaktan kumanda gibi yapmak zorundayız ona göre eşimde dediğini uyguluyor benden bekliyor..
haklısın anlamıyor gelip mutfakta dikiliyor başımda onu şuraya koy bu şöyle yerleştir böyle bişir misafirliğemi teftişemi geliyor anlamadım bi ben hallediyorum salona geç diyor yok ben burda durcam diyo bumerak gibi kadın...Allah sabır versin o tip bizde de var. Ama daha önce insan gibi uyardım anlamadı zaten çok sevmeyiz birbirimizi ben artık çat cevabını veriyorum. o anlık bir durgunluk 5 dk sonra halinden eser yok al baştan. Bence bunu huy edinmiş. Birde genelde insanların fikir danıştıgı bırıyse hooop dünyanın merkezi olmuş sanıyordur kendini. Çok anlıycağını zannetmiyorum. Sen kendini strese sokmamaya çalışmalısın bence. Anlat anlat anlamıycak nasılsa
eşimde kardeşleride yıllarca annesi nedese yapmışlar onlara göre bu doğal nerdeyse o yüzden benimde onlara uymamı bekliyorlar ama inan çekilecek gibi değilO zaman sorun esinde.. Esin annenle konusacagina sen esinle konus..
Benim annem de bir suru sey sayar tamam der gecerim orada kalir mevzu. Ama esin sana zorla yaptiriyorsa sorun esinin mantiginda
İnşallAh Canım ya inan beni geçtim çocuğumu yetiştirme şekline karışmasını istemiyorumBunu okudum kendi kv'mi gördüm.
Şimdi uzaklık nedeni ile biraz törpülendi sürekli arayamıyor.
Ama ilk taşındığımızda durmadan arayıp rapor isterdi 27 saatlik mesafede olmamıza rağmen.
Gerçi şimdi de eşimi çok sık olmasa da aradığında ne yedin ne pişirdi diye sorar.
Eşim de ben de sinir oluruz bu soruya.
Eşinin konuşmasında fayda var.
Tamamen huyundan vazgeçmeyecektir ama törpüler belki biraz.
hemde nasıl nerdeyse çocukları eşi sürü o da sopalı bi çoban..Her gün arayıp konuşmak nedir ya
hayatınızda çok fazla müdahale ediyor
ilk dönemlerde dinlemişsiniz şimdi de öyle devam etmesini istiyor demek ki
eşiniz konuşursa kesinlikle size yansır
kaynananız baskın bir karakter
yok inan baştan bu boyutta olduğunu bilmiyordum nişanlıyken el üstünde tutardı değil talimatı talimat verene kızardı zamanla başladı kendini göstermeye ilk başlarda kırmıyım dedim ama artık görev olmaya başladıBaştan bilerek evlenmişsiniz
aradığında telefonu açmayın uyuyorum işim vardı duymadım falan deyin
biraz aramalar bari azalsın
yakın değilsinizdir inşallah
eşimde kardeşleride yıllarca annesi nedese yapmışlar onlara göre bu doğal nerdeyse o yüzden benimde onlara uymamı bekliyorlar ama inan çekilecek gibi değileşim hak veriyor annesini uyarıyor ama annesinin tınladığı yok artık gerekirse küssün bu muameleyi istemiyorum dedim.
gittin mi gittin mi git,ne zaman gitcen ne dedi,yedin mi yeee,bak yemesen böyle olcak nasıldı tadı nasıldı keşke kulak ardı edilebilse arkadışım inan akşama kadar 10 larca kişiyle uğraşıyorum ben böylesini görmedim.Abartılacak bir konu değil bence.
Biz bize ne derlerse; "he he,tamam tamam,peki peki" deyip bildiğimizi okuyoruz.
Her söyleneni kafama takarsam hasta olurum.
İsteyen istediğini konuşsun,uygulamak bizim elimizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?