komsulara rezil olmayi falan dusunmeyin...onalra sesimiz duyulasin diye hic tartismayacak degiliz bosverin...
esiniz sabah sabah sinirli olabilir cunku bazen sabahlari oyle olabiliyoruz, sonra duzeliyoruz bu normal...ilk tartismanizi yadirgamadim...
ama esinizin telefona sarilip annesini aramasi cok yanlis olmus...
cok hatali...
kayinvalidenize zaten hic bir sey demiyorum kendini bilmez saygisiz insan...
ne demek doktora git falan...cok ayip laflar...
kendi oglunu doktora gondersin de seni boyle sinir etmesin oglu...
bu kadindan niye ozur diledin bilmiyorum ben olsam asla ozur dilemezdim...cok saygisiz biriymis cunku...
ne demek anneni aricam falan demek ya o kadini orda laflarimla yerin dibine sokardim ben...haspam...sanki kucuk cocuksun da annene sikayet edecek...
esinizin annesinin yaninda agzini acmamasi sakin ol falan diye size telkinde bulunmasi yine ayri bir hata...
akli sira annesinden de guc alip size hatali oldugunuza inandiracak...
tum suc esinizde...annesinin o kadar lafina ragmen sizi koruyacak tek laf bile etmemis ya da annesini susturmamis...ustelik tartismali ortamin uzerine bir de annesinin arayip olaylara tuz biber ekmis sagolsun...
esinizle oturun ciddi ciddi konusun...cok yanlis yapiyor...
Sonuna kadar katılıyorum yazdıklarınıza
Canım kayınvalidemden özür diledim sırf yaşı benden büyük diye ve zaten onca sorun varken bi de onla uğraşmak istemedim.Ama tabi en büyük etken yaşıydı
Ben en çok eşiem kızdım beni o lafların altında yapayalnız bıraktı aklı sıra annesi ara bulacak sandı iyice batırdı.Eşimde bu çok vardır tartışmalarda annesini arar gelsin arayı bulsun der bende hep kızarım işte bu son dedim o da haklısın dedi ama ne kadar sürecek merak ediyorum bi daha ki ilk tartışmada aynısını yapmaz umarım
Eşimle konuşmak ne mümkün hep kendisi haklıdır hayatta konuşmaz ben konuşmaya çalıştıkça konuyu kapatmaya çalışır hatta tekrar tartışmak istiyormuşum konuşmaya çalışınca ...