• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık Dayanamıyorum

komsulara rezil olmayi falan dusunmeyin...onalra sesimiz duyulasin diye hic tartismayacak degiliz bosverin...
esiniz sabah sabah sinirli olabilir cunku bazen sabahlari oyle olabiliyoruz, sonra duzeliyoruz bu normal...ilk tartismanizi yadirgamadim...
ama esinizin telefona sarilip annesini aramasi cok yanlis olmus...
cok hatali...
kayinvalidenize zaten hic bir sey demiyorum kendini bilmez saygisiz insan...
ne demek doktora git falan...cok ayip laflar...
kendi oglunu doktora gondersin de seni boyle sinir etmesin oglu...
bu kadindan niye ozur diledin bilmiyorum ben olsam asla ozur dilemezdim...cok saygisiz biriymis cunku...
ne demek anneni aricam falan demek ya o kadini orda laflarimla yerin dibine sokardim ben...haspam...sanki kucuk cocuksun da annene sikayet edecek...

esinizin annesinin yaninda agzini acmamasi sakin ol falan diye size telkinde bulunmasi yine ayri bir hata...
akli sira annesinden de guc alip size hatali oldugunuza inandiracak...
tum suc esinizde...annesinin o kadar lafina ragmen sizi koruyacak tek laf bile etmemis ya da annesini susturmamis...ustelik tartismali ortamin uzerine bir de annesinin arayip olaylara tuz biber ekmis sagolsun...

esinizle oturun ciddi ciddi konusun...cok yanlis yapiyor...

Sonuna kadar katılıyorum yazdıklarınıza
Canım kayınvalidemden özür diledim sırf yaşı benden büyük diye ve zaten onca sorun varken bi de onla uğraşmak istemedim.Ama tabi en büyük etken yaşıydı
Ben en çok eşiem kızdım beni o lafların altında yapayalnız bıraktı aklı sıra annesi ara bulacak sandı iyice batırdı.Eşimde bu çok vardır tartışmalarda annesini arar gelsin arayı bulsun der bende hep kızarım işte bu son dedim o da haklısın dedi ama ne kadar sürecek merak ediyorum bi daha ki ilk tartışmada aynısını yapmaz umarım
Eşimle konuşmak ne mümkün hep kendisi haklıdır hayatta konuşmaz ben konuşmaya çalıştıkça konuyu kapatmaya çalışır hatta tekrar tartışmak istiyormuşum konuşmaya çalışınca ...

cocugunuza araba koltugu alirsaniz kucakta tasinmasina gerek kalmaz :1:
hem cocuk koltugu guvenlik icin olmazsa olmaz mutlaka kullanmalisiniz...

Canım araba koltuğu aldık zaten
Ama arabadayken maalesef araba koltuğunda oturmuyor çığlığı basıyor
Yine bu ihtimale karşı kucakta taşınacak diye düşünmüştür

ya depresyon felan neysede ..
eşinde biraz alttan alsa ne olurdu sabah sabah kalkıp sana çatıyo..
bi de promosyon olarak anasını çağırıyo ...
ama sende bu kadar kendini kaybetmeseydin daha beter dedikodu yapar aleme yayar bizim gelin üşüttü diye.. :47:

Aynen katılıyorum
En ufak kavgamızı mahalleye yayım yapan şimdi 1 ay anlatsa bitiremez
Dile düştüğümüzün resmidir

Aynen katılıyorum
En ufak kavgamızı mahalleye yayım yapan şimdi 1 ay anlatsa bitiremez
Dile düştüğümüzün resmidir

neyse artık kavga da dahil olmak üzere kendi içinizde yaşamanız daha iyidir.. kendi içiniz derken çekirdek aileden bahsediyorum :21:

yani kayınvalideyi karıştırmayın .. eşin her canı acıdığında karım beni uff yaptı anne diye annesini arayıp çocuk gibi şikayet etmesin mesela :20:

Psikiyatriste gittiğinizde emzirdiğinizi söylerseniz ilaç yazmaz. Sadece konusmak bile rahatlatıyor insanı. Eşinize " 3 kişilik çekirdek aile oldugunuzu" söyleyin. Önce çekirdek aile gelir sonra büyük aile. Aile mahremiyetini korumayı öğrenmesi lazım. Neden annesini çağırıyor sürekli. Mümkün oldugunca az görüşün ve kendi aile işlerinize kaynanayı karıstırmayın. Aile mahremiyetini kormayı öğretin eşinize. Sakinken annesinin sürekli gelmesinden ve müdahil olmasındna rahatsız oldugunuzu söyleyin. İyi kaynana yok sanırsam. Ben de müzdaribim ve mümkün oldugunca uzak durmaya çalısıyorum. Eşime komun halinde yasamak istemediğimi söyledim. Yalnız gönderemiyorum doldururlar diye. Kadın ota boka karısıyor. Sanki fikrini soran varmışl gibi. Mesafe koymaya çalışıyorum. Lafımı esirgemiyorum. Ezemeyeceğini anlasın şimdiden. Eşimi özel şöför gibi kullanıyorlar. Bende sakin olmaya calısıp yeri geldikçe laf sokuyorum. O da aynen öyle.

Evet canım gerçekten burda çok bunalıyorum
Hiç arkadaşım yok görüşebileceğim
Dışardan gelene de pek yaklaşmıyorlar yada bana yaklaşmıyorlar :43:
Bi de evde de huzur olmayınca boğuluyorum burda
Beni en iyi anlayacak kişinin Nevşehirli olması çok sevindirdi beni
Burda gördüğüm kadarıyla evet bence de eşim modern olanı
Ama derlerya kötünün iyisi:)

Seni nasıl anlamam canım ben kendi çevrem olduğu için çok zorlanmadım ama eşim çok çekti. zavallı adım atsa dedikodu oldu. Bizde boşanmanın eşiğine geldik ama çok şükür şimdi Allah'ın izniyle herşey geride kaldı. Oysa eşimin ailesi burada, buraya gelince daha kötü olur dedim ama korktuğum olmadı. Sana birşey daha yazayım. Eşim kahvede bir şey konuşsa , ben evde duyuyordum. Şükür o günler bitti artık. sende dikkat et kendine o küçük bebeğin sana ihtiyacı var. o dediğim Ayşe hanımı bir araştır, birde özel bir hastanenin psikoloğu olacaktı birde onu araştır, gerekirse eşinle birlikte gidersiniz. Yapabileceğim bir şey olursa yardıma hazırım.

Son düzenleme:
Seni nasıl anlamam canım ben kendi çevrem olduğu için çok zorlanmadım ama eşim çok çekti. zavallı adım atsa dedikodu oldu. Bizde boşanmanın eşiğine geldik ama çok şükür şimdi Allah'ın izniyle herşey geride kaldı. Oysa eşimin ailesi burada, buraya gelince daha kötü olur dedim ama korktuğum olmadı. Sana birşey daha yazayım. Eşim kahvede bir şey konuşsa , ben evde duyuyordum. Şükür o günler bitti artık. sende dikkat et kendine o küçük bebeğin sana ihtiyacı var. o dediğim Ayşe hanımı bir araştır, birde özel bir hastanenin psikoloğu olacaktı birde onu araştır, gerekirse eşinle birlikte gidersiniz. Yapabileceğim bir şey olursa yardıma hazırım.

Canım şuanda rahat olmana sevindim
Gerçekten küçük şehir olmasının dezavantajı
Eşim bana destek olsa Nevşehir'i çok önemsemiyorum aslında yani burda onunla yıllarca yaşamaya razıyım yeterki sorunsuz olalım,huzurumuz olsun
Ayşe Hanım hakkında bilgi topluyorum canım bir kişi daha önerdi özelden senin gibi
Bayan olması benim için çok iyi muhakkak gitmeliyim teşekkürler

Sonuna kadar katılıyorum yazdıklarınıza
Canım kayınvalidemden özür diledim sırf yaşı benden büyük diye ve zaten onca sorun varken bi de onla uğraşmak istemedim.Ama tabi en büyük etken yaşıydı
Ben en çok eşiem kızdım beni o lafların altında yapayalnız bıraktı aklı sıra annesi ara bulacak sandı iyice batırdı.Eşimde bu çok vardır tartışmalarda annesini arar gelsin arayı bulsun der bende hep kızarım işte bu son dedim o da haklısın dedi ama ne kadar sürecek merak ediyorum bi daha ki ilk tartışmada aynısını yapmaz umarım
Eşimle konuşmak ne mümkün hep kendisi haklıdır hayatta konuşmaz ben konuşmaya çalıştıkça konuyu kapatmaya çalışır hatta tekrar tartışmak istiyormuşum konuşmaya çalışınca ...

Canım araba koltuğu aldık zaten
Ama arabadayken maalesef araba koltuğunda oturmuyor çığlığı basıyor
Yine bu ihtimale karşı kucakta taşınacak diye düşünmüştür

bassin cigligi azicik ne olucak hastane yolu 1 saat surmuyordur ya...cagirmasin doktora falan o kadini bir daha uyarin...
anliyorum sizi ama sirf buyugunuz oldugu icin haksiz durumda olan bir insana ustune ustluk siz agliyorsunuz bagiriyorsunuz diye size ruh hastasi mualemelesi yapan, annenizi aramaya kalkan bir kadindan asla ozur dilemeyin bir daha...kendini bilmez cok cirkin bir kadin bu belli...anlayin bunu ve asla ozur dileyip daha cok tepenize cikarmayin...
esinizle de adam akilli konusmaniz lazim, istedigi kadar kavga cikarmak istiyorsun desin(her erkek bunu soyler cunku erkekler konusmayi pek sevmez, hepsi ayni. boyle dese bile pes etme sen konus) umursamayin siz icinizdekileri dokun anlatin eninde sonunda anlayacak bunun lami cimi yok...
sorunlarinizi konusarak cozemiyorsaniz o sorunlu dongunun icinde kalirsiniz her zaman, konusmayarak sorunlari orterek bir yere varamazsiniz anca bosanirsiniz esinize bunu soyleyin...
sizin kendi icinizde yani cekirdek aileniz icinde bazi kararlar almaniz gerek, anlasmalara varmaniz birbirinizi anlayarak yasamaya baslamaniz gerek boyle olmaz ki...
gerekirse oturun bir gece sabaha kadar konusun sorunlarinizi, gerekirse tartisin kirin dokun ama sorunlarinizi cozumler uretin yoksa mutsuz yasarsiniz boyle hep...

Son düzenleme:
algida eşinin küçük bir çocuk gibi başı sıkışınca annesine koşması hiç hoş gözükmüyor. sadece bunu söylemek istiyorum. karı koca arasındaki tartışmaya kaynananın dahil olması açıkçası bana çok itici geldi.

Back