Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bulunduğunuz kentte iyi bir kreş yok mu. Çünkü ben bakıcı yerine kreşe vermeyi tercih ederim. Anneniz de bakamayacaksa eğer.
Eşinizle de aranız gitgide açılıyor gibi. Bu durum devam ederse iyice soğuyacaksınız. Mümkünse alın eşinizi psikiyatriste gidin beraber. O da duysun sizin ne kadar zor durumda olduğunuzu. ben doktora gititğimde emzirmeyi kesmen gerekiyor demişti bana. .
Eğer durum gerçekten zorlaştıysa bunu yapın. Emzirmek muhteşem bir duygu. Gözgöze geldiğimde burnumun direği sızlardı benim. Hâlâ düşündükçe kalbim çarpıyor. Ama aşamayacağınız sorunlara gidiyorsa bundan vazgeçmek zorundasınız. Bunun için en iyi kararı işin uzmanından öğreneceksiniz
o zaman mümkünse kendi kendinizin doktoru olun , sabır bol bol sabır dileyin sinirlerinize hakim olmaya çalışın , emzirdiğiniz için iyice araştırıp zarar vermeyecek sakinleştirici bitki çaylarını deneyebilirsiniz ....olmadı sinirlendiğinizde başka bir konuya geçin , ortamı değiştirin ...biliyorum söylemesi kolay ....ama kayınvalideniz sizin sinirli tavırlarınızı abartmaya pek meğilli ...allah muhafaza yarın birgün adınızı sinir hastasına çıkarıverir
Psikologa gitmek gurur duyulacak gayet medeni bir davranıştır. Neyle ilgili sorununuz varsa ilgili doktora giderseniz. Kim ne derse desin. Ayıplarsa ayıplasın. Sizden daha önemli değil hiçbirşey. Pem eşiniz de gelsin ki anlasın ne kadar zor durumda olduğunuzu.
Hem zaten kayınvalideniz yeteri kadar anlatıp dedikodunuzu buluyor. Eğer düzelmezseniz daha çok malzemesi olacak elinde. Doğumsonrası depresyon çok da aıplanacak bişey değil. Diğer aile içi kavgalardan daha da rahatsız olunacak birşey değil. Sağlık problemi.
Konuşulanlar hekimle sizin arasında kalacağı için yeğenden akrabadan çekinmeye de gerek yok
canim siz cocukmusunuzda anneside geliyo sizinle doktora ne geregi var ne isi var kianlamadim .hadi esin sana kizdi tek goturseydi cocugu herseyde annemi aranir ya.senin esin kac yasinda .bi doktor olayi ne kadar uzamis kan davasi gibi olmus.seni cok iyi anliyorum sende boyle olsun istmezdin biliyorum ben sende kendimi gorur gibiyim bazi bebekler cok zor oluyo tahammul sinirini cok zorluyo bu durumda herkezin sana destek olmasi seni alttan almalari gerekir.am nerde dimi?sabr et canim doktora git gecen gun kanal d de doktoumda izledim derdiniz kimseye anlatamiyosaniz bi detre yazin diyodu cok rahatlatirmis ama yinede doktor en iyisi.Allah yardimcin olsun
aman senın yerınde olsam hıc takmam emin ol ortada şuan eşinin sen kal ben gotururum demesı dısındakı sonra anladıgım kadarıyla senıde cagırmıs boswer bagırıp çağırıp deşarj oldugunu düşün olabılır bence bu tarz seyler hemen boşanmayı getırme aklına başka sorunlarınız var mı bılemem ama okudugum kadarıyla ve anladıgım kadarıyla ufak caplı bır sinir krızı gecırmıssın kı bu cogumuzda olabılıcek bır sey
daha sakin ve soğukkanlı olmanı tavsiye ederim eşinle tartışmamaya çalış
zor bir dönemden geçiyorsun biliyorum ama insanın en iyi doktoru kendisidir canım bunu unutma daha sakin olmaya çalış
Ah algida ahhh
Ne yaptın sen öyle tamam sinirlerin bozuk küçük bir bebek, üstelik yaramaz sen hem yorgun hem sinirlisin ayrıca seni strese atan sadece bebek değil, eşin, kaynanan, başka bir şehirde oluşun hepsi amennah ve sen haklısın tamam da güzelim niye haklıyken haksız durama düşürüyorsun kendini.
Sen eşinin sabah erken kalktığı zaman sinirli olduğunu, ona sinirle cevap verirsen olayın kavga boyutuna geleceğini elbette biliyordun o zaman niye susmadın ki, sussaydın olaylar bu kadar büyümezdi.
Anladığım kadarıyla eşin kötü bir insan değil, biraz sabırla güleryüzle yuvanın huzurunu düşünerek onu kendine bağlayabilir, kayınvalide ile ilişkileri de minumum seviyeye indirirsen senden mutlusu yok bence.
Canım gerçekten arkadaşın dediği gibi haklıyken haksız duruma düşmüşsün. Allah yardımcın olsun. birde Nevşehir küçük bir yer sosyallik fazla yoktur. Ama alıştıkça daha rahat olursun. En kısa zamanda bir uzmandan yardım al en azında daha kolay atlatırsın bu dönemi. Birde eşin nereli bilmiyorum ama oranın yerlisiyse orada annelerin sözü daha çok geçer ne yazıkki.
Canım birde ssk hast.nesinde Ayşe hanım vardı. uzmanlığı ne tam olarak bilmiyorum ama kuzenim gidiyordu. bir araştır istersen.
her kavgada annesini arayan sorunlarımızı ona yansıtan Bi eşe sanırım Ben de aynı tepkiyi verirdim.. kayınvaliden de cidden ayip etmiş.. önce insan Bi sorar ne yaptın da kız Bu kadar ağliyor... allah yardımcın olsun.. takmamaya çaliş... senden önemli değiller..
konuyu okudum baştan sona ama en çok kızdığım şey kayınvaliden veya eşin değil...
neden k.validene eşine öyle dedikleri sana psikolojık zulüm etmelerıne rağmen bıde özür diledin?
yok arkadaş yok ne olursa olsun sinirden çatlasan da patlasan da dişlerini de gıcırdatsan asla 3. kişilerin yanında eşinle kavga etmeyeceksin. hele bu kişi kayınvaliden hiç olmayacak çünkü adam seni öldürse de gene vardır bi kabahatin haketmişsindir..
senin de dönüm noktan bugün olsun arkadaşım, eşinle kendi aranızda kalsın bundan sonra bağırışmalarınız tartışmalarınız..
komşuları da düşünme onlar sanki hiç mi kavga etmiyo, benim tepemdekiler 2 gün kavgalılar 3.gün kahkahalar geliyor.. hayat böyle yapacak bişey yok :)
Eşin annesinden için '' gelseydi ya '' dediğinde;aman bu sıcakta ne gerek var yaşlı kadın yazık deseydin iş uzamazdı, bu durumlara gelmezdi be canım arkadaşım
Biraz politik olmakta fayda var..
Kendini yıpratma böyle sudan sebebler için..Bak bebeğinde var hem ona hem sana yazık..
diğer yazılarımda da belirttiğim gibi nedir bu erkeklerdeki anne merakı el kızı neden afedersiniz çok özür dileyerek söylüyorum neden sadece yatakta sevilir ve dinlenir neden bu kadar anneye düşkünlük kadınlarmı yanlış yapıyor erkeklermi ?
seninki maalesef tam kaynana cnm allah kolaylık versin ama çokta alttan alma yeterince almışsın zaten
O an aklıma gelmedi canım ama şimdi düşününce çok pişmanım
Politik olsaydım şuan herşey çok daha farklı olurdu
Bu depresyondan çıkmanın bi yolu yokmu Allahım
Bebeğimde benim yüzümden acı çekiyor stresi yaşıyor yavrum
Onu bende anlamadım canım
Biz hep eliz el olmaya devam edeceğiz gibime geliyor
Sanırım yetiştiriliş tarzı canım ya diğer erkek kardeşi de eltimin burnundan getiriyor
Aynaya bakan yok maalesef
Teşekkür gülşahcım
Bundan sonra kendime hakim olamaya çalışacağım
Yoksa evliliğim bitecek
Yine alttan alması gereken ben oluyorum
bende yeni doğum yaptım ve seninle benhzer durumdayım..patlayacak bomba gibi geziyorum etrafta..bende eşimle kavga ettim.evi terkettim.çocuklarımla annemdeyim..bana göre sen yine iyisin..ben kaynanayada kocamada ağzıma ne geliyosa söyledim..eşimin annesini tutma huyundan nefret ediyorum çünkü..şimdi düzelicem birdaha yapmıcam diyor ama içimi soğuttular artık..
böle bağırıp çağırınca haklıda olsak haksız duruma düşürüyoruz kendimizi..çünkü kimse sebeplerine bakmıyor sonuçlarına bakıyor..aslında yapana değilde yaptırana bakmak lazım..ve kesinlikle karar verdim asla tartışmıcam..sinirimden kudursamda seninle tartışmak istemiyorum diyip iyice kudurtucam onu...adam yerine konulmamak eminimki deli eder onu...bence sende bir süre bunu yap..
Canım bende doktora hep üçümüz gidelim diyorum sonra adım vay sen benim annemni istemiyosun oluyor.Bugünde kendisi bebeği alıp annesini aramasının nedeni bebeğim daha küçük olduğu için kendisi oturamıyor yani kucakta gitmesi gerekiyor eşimde araba kullanacağı için yine bi yardımcıya ihtiyaç duydu kendince.Eşim 35 yaşında canım.Yani tahmin ettiğin gibi çocuk değil:)
Deftere yazma fikri de çok cazip geldi bak en azından eşime dırdır etmem ...
Bebeğim doğduğu andan beri çektiriyor maalesef fakat kuzucuğumun bişeyden haberi yok
O da istermiydi böyle olsun canı yanıyor yavrumun bağırıyor huysuzlanıyor.
Sosyal hayat denen bişey kalmadı
Bebeğimi alayım gezdireyim bile diyemiyorum dışarda çığlığı basıyor çok zor çok
Şu gaz ayları geçsin herşey daha güzel olur inşallah
canım ya çok çok geçmiş olsun öncelikle gerçekten çok yıpranmışsın sen ama bak şimdi ayrılsan ne olucak yazık değilmi kızına babasız büyüyecek belki ilerde daha ciddi sorunlarla karşılaşıcaksın..
Bence bir aile danışmanına başvur tamda bilmiyorum adını aile terapisti felan da olabilir.. Aynı durumşarı yaşıyan bir tanıdığım var gerçekten faydasını gördü..
Allah yardımcın olsun
Algidacığım senin işin dahada zor batıdan gelip Nevşehirde yaşamak, o bile başlı başına bir sorun, ben Nevşehirliyim başka bir şehirden gelip orada 3 yıl yaşadım. Ben kendi eşimi bir çok yönde eleştirirken Nevşehirde eşimin ne kadar modern olduğunu gördüm. Ne yazık ki benim memleketim ama dediğim gibi eşler daha ikinci plandadır. İstisnalar hariç tabiki ve gene senin eşinde daha modern olanlarından. Şu an bende Kocaelideyim evet Nevşehiri çok özlüyorum ama sadece arkadaşlarımı çünkü sosyallik sıfırdı.