artık dayanamıyorum!

bırak bıraz kendını dınlesın arkadaşların dedıgı gıbı ayrılık ıyı gelır belkide...

bitirmiş kafasında o. ara vermek diye bişey olmaz seni kırmak istemiyor alıştıra alıştıra ayrılığa getiriyor olayı. gururunu kurtarrrr, sen istemiyosan ben hiç istemem de!!! pişmalık duyarsın sonraaaa..

bencede senden soğumuş.Sana tutku seninki diyerek senin de soğumanı bekliyor bence.Ama bir yandanda sana olan sevgisi devam ediyor.Bence ılımlı ol ne soğuk ne sıcak.ınşallah ayrılmazsınız dua edicem.Hayırlısıysa ayrılın hayurlısı değilse ayrılmayın(

Ama bence bu çocuk çok merhamemetli ve sana saygı duyuyor.Eger seni gerçekten sevdiyse döner ayrılsanızda unutma.

kızlar buluştuk. şimdi geldim. aslında iyiyim ağlamıyorum ama çok kötüyüm içimden hiç bişey gelmiyor. inanın size bile yazasım anlatasım gelmiyor sırf merak etmeyin diye yazıyorum. buluştuk, konuştuk işte ayrıntıları yazamıcam en azından şimdilik kalbim kaldırmıyor. artık sevgime inandığına eminim. en sonunda kalbini toparlamak için süre istedi benden. ben de belki de en iyisi budur diye düşündüm ve kabul ettim. artık görüşmücez. zaten 2 hafta stajı da farklı yerde olucak okula gelmicek. ayrılmadan bi günlük tutmuştum aklımdan geçenleri yazdığım onu verdim. bensiz olması için artık onu görmicem (hoş hep kendi buluşalım diyordu ama) çünkü ne yapsam gıdım ilerlemedi hiç kar etmedi belki yapmam gereken bensiz kalmasıdır bilemiyorum artık görüşmücez. istediğin zaman ara dedi ama kalbimin kaldırabilceğini sanmıyorum aramayı daha çok özlerim gibi geliyor. bi süreliğine aklımdan çıkarmam gerek artık yoksa hayatıma devam edemicem cidden büyük bi depresyona girdim içimden hiç bişey yapmak gelmiyor. en azından sınavıma kadar. bugün de hiç çalışamadım kahretsin bi de sınavdan kalırsam işte o zaman napıcam bilmiyorum.

Ya guzelim topla kendini birak kendi haline gitme ustune arama sorma sen yaptin yapicagini birak canim o gelsin sana arayip sorarsan egostlik yaptigini dusunecekoyuzdenbir sure sesiz kal biliyorum kalbin cok aciyo yatamiyosun,sinevlarina hazirlanamiyosun içinden hic birsey yapmak gelmiyo yasadagin aciyi çekmeni sonlandiracak tek kisi o ama yeter bence birak birazda o caba gostersin degilmi!!!
Yiprandiginla kalirsin sonradan birseylerin farkina vararsan keşke yapmasaydim dersim o oyle bir kargaşanin icindeki birak hesabini gorsun kendi kendine donerse senindir donmezse yol ver gitsin sevgini haketmiyodur bukadar yaklasimindan sonra Hala toparliyamiyorsa kendini sogmustur senden sinavlarin daha onemli canim duşünsene ya kalirsan Allah korusun neymis sevgiline degistini ispat edeceksin. Guclu ol canim nolursun ya hepimiz cok uzuluyoruz o insan senin kaderinse gelir zaten ama degilsede napalim bizde ayril sevmedikmi sevdik ama alin yazimiz kaderimiz degilmiski bugun beraber degiliz Allah hakinda hayirlisini versin canim boyle dua et canim

bu arada ayrılırken baya soğuktum yani nerdeyse yanağından öpmicektim o öptü eve girerken bi kere dönüp bakmadım biraz gurur yaptım gibi oldu eve gelince pişman oldum aradım dedim bırakamam seni diye öyle yaptım yoksa kızgın değilim dedim o da bana zaman verdiğin için teşekkür ederim dedi. sonra kapatırken seni çok seviyorum dicektim kendimi tuttum anladı demek istediğimi söylememe gerek yok değil mi biliyorsun zaten dedim. o da evet biliyorum benim söylememe gerek var mı dedi. yok dedim öle kapattık. offf film olcak bu gidişle bizim hikaye

Arama sormaaaaaaaaaaaaaa canim birak neden kendini ifade etmek icin ariyosunki bayaga uzun surdu bunun kendini toplamasi seven adam sediginin gozunun yasini dindirmek icin seni uzmemek icin yine devam eder dayanamazdi ben birsey anlamiyorum ya

canım yok sondu zaten bi daa aramıcam gerçekten. laf olsun diye değil. onun yapısı özleyerek anlıyor bazı şeyleri ama ben sevgime inanmadığı için bişiler yapmak istemiştim. şimdi en azından sevdiğimi anladı bundan sonra bunu da bilerek özlesin düşünsün. ben yapıcağımı yaptım gerçekten de

Bencede sen yaptin yapacagini iliskinizi kurtarmak istiyo birazda o cabalisin sevgi ozaman sevgidir tek tarafli olacak iş degil offf ya nasil dayaniyo sana bu aciyi cektiriyo bizim aramizda sorun oldugu zaman dayanamazdik gorustugumuz zaman insallah sonun Benim gibi olmaz ama normal degil agzi baska konuyo kalbi baska baksana hem seviyorum diyo hem kirginim zaman ver diyo nedir buya

bak tatlım, bu hayatta öğrendiğim birşey varsa o da "kaçan kovalanır". hiç " aa bak bu beni ne kadar düşünüyor, en iyisi ben bu kızla ilişki yaşayayım" diyen erkek duymadım. erkekler nankördür, üstüne düştükçe kasarlar kendilerini. yazık gerçekten çok üzüldüm. ne kadar yıpratmışsın kendini.
son ayrılırken bile bakmadığın için pişmanlık duyup aramışın, keşke aramasaydın. bu dünyada hiç kimse, ama hiç kimse vazgeçilmez değildir. bence bunu erkek arkadaşının en yakın zamanda hissetmesi gerekiyor. bunu hissettirecek olan da sensin canım a.s.

canım kendi de acı çekiyor ya işin kötüsü konuşurken zaman zaman onun gözleri doldu ağladı zaman zaman benim. zaten tek acı çeken taraf ben olsam acımı gömerim giderim uğrunda savaşcak bişi yok derim ama öyle de değil. inan ki anlamıyorum kimse anlamıyor o da anlamıyor üstelik kendini.. biraz yalnız kalsın da aklı başına gelsin artık ne diyim kıymetimi anlasın.. içten içe kızıyorum biraz artık
sonun benim gibi olmaz derken neyi kastettin canım?

canım benim düşünce tarzım hep buydu zaten. ama bu düşünce tarzı yordu ya onu da. hep ben kaçtım şimdiye kadar. şimdi de pişmanım açıkçası. zaten kendi vazgeçilir gördüğü için hep artık katlanamadı bu duyguya. şimdi de bi nevi kanıtlama istiyor vazgeçmeyeceğime dair.

Ayrilmasiniz diye dedim canim ama anlatiklarindan anliyorumki onun sevgisi bitmemis Benim okadar mucadele vermemin sonunda beni anlamadi hatasini gormediki bende ona bir sans daha vereyim anladigindada geç olmus Benim sevgim bitmisti!!!
Oyuzden ben senin hep mucadele etme taraftariydim ama suan birak dusunsun toplasin kafini sevgisi gercekse aci cekmeyi istemiyecektir ve donecektir ablacim uzulme sen gercekten degmiyo yipranmana hicbirsey senden daha onemli degil!!!
Annen iliskinizi biliyomu canim?

canım 2 sene var daha bitmesine aslında sıkı yüklenirsem şimdi bile yetiştiririm ama işte o modumda değilim artık deliler gibi çalışcam hiç bişeyi görmeden başka çarem yok. okula fln da gitmicem hem onu görmemiş olurum napiim artık

Üzüldüm bi de gerçekten iyi bir insana benziyorsun.ınşallah barışırsınız.Ama bence geri dönecek.Çükü insan hayatında kaç kez doğru insanla karşılaşır ki?Aklı başına geldiğinde dönecektir.Bencede şimdi sen kendini düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…