artık dayanamıyorum!

kızlar ben yatıyım ya yarın uzun bi gün olucak tüm gün ders çalışmam lazım yoksa kalıcam sınavdan iyice dağılıcam yoksa.. aklınıza bişey gelirse yazın mutlaka bakarım ben arada yine.. öpüyorum hepinizi.. iyi geceleeer

bu arada kırgınlığını geçirmem için güzel jest olsun bişey gelen aklına yazarsa süper olur :))

Ay vallah siz bir barisin ben baska birsey istemicem ben burda kendimi yedim ya uzuluyorum

canım üzülme ya.. ya kim öğrense okulda da aynı şekilde üzülüyorlar. biz üzülüyoruz siz üzülmeyin bari. benim sevgimden ve sevgilimden içim emin ayrı da olsak kalplerimiz bir bu bana yetiyor şuan..
canım hadi ben de yattım üzülme sakın iyi şeyler dile yeter iyi insanların dilekleri tutar diye düşünürüm hep :) öptümmm

gelişmeler bu yönde olucaktı,ilk yazdıklarından bunu çok güçlü hissetmiştim tatlım..
ama bu kadar hızlı olucanı beklemiyodum doğrusu,süper gidiyo bak:)
maşallah...

canım ya içimde bi korku var hep acaba o kırgınlığı atamazsa beni unutursa diye, zaman zaman moralim bozulmuyor değil yani..

canım ya içimde bi korku var hep acaba o kırgınlığı atamazsa beni unutursa diye, zaman zaman moralim bozulmuyor değil yani..

insanlar sevdikleri zaman ne kdar çok kırılmış olsalarda unutuyorlar merak etme...umarım bi an önce herşey yoluna girer..

ben de öyle umut ediyorum tatlım ya.. sevgime ve sevgisine güveniyorum elimdeki tek şey bunlar..
sanki elimde tutmaya çalıştığım bi miktar civa da, parmaklarımın arasından kaymasın diye tutmaya çalışıyorum, çok sıkarsam parmaklarımı aradan akıp gidicek dümdüz tutmaya çalışıyorum parmaklarımı. onu bi an önce şişeye koymalıyım =)

acaba başka bi sorun olabilir mi?? yani seni sevdiğini sölüyorsun ama bi yandan da uzak durmaya çalışıyo...belki senin aynı kırgınlıkları yaşatmandan korkuyordur..

evet canım ondan korkuyor zaten ama yaşatmıcağımı nası inandırıcam onu bilemiyorum..

canım bence güzel gidiyor hersey bak gectiğimiz gün oturup senin ilişkideyken dahi hiç bilemdigin seyleri konuşmussunuz bu iyiye işaretyerimseniben sen cizgini bozma ilgine devam et gururu falan düşünmğorum diosun ama cümlelerinde hep gurur küçük düşmek var at aklından artık bunu lmaz: sendeki degişimi farkediyor bence ufak ama küçük adımlarınız oluyor farkediyorsundur sınawında basarılarkaydirigubbakcemile

zamanla...bende sevgilimi çok kırdığım anlar oldu yanyana değilken tek bi sevgi sözcüğü bile kullanmazdı o anlarda...yanına gittiğimde dayanamazdı bakardı gizli gizli..kendini engelleyeme çalışırdı..bende ellerini tutar gözlerini içine bakarak özür diler ve hatamı anladığımı bi daha yapmamak için elimden geleni yapacağımı sölerdim sonra yumuşardı...

evet çünkü ben hatalı olduğum anlarda hiç elini tutup özür dilemedim şimdi hepsi toplandı ve tek bişey yetmiyor haliyle. şimdi derse başlıyorum bugün iyice çalışcam akşam arıcam onu bi sesini duyuym :)

arkadaşım senin durumunu izninle anneme sordum:)) dediki eger bir ilişkide hep karşı taraf ilgi gösteriyorsa diğer taraf soğuyabilirmiş.Burda görev sana düşüyormuş benim de dediğim gibi.Ama eger erkek geröekten severse asla gitmezmiş.Yani seni seviyorsa terketmezSen de ilgini belli et.Kolay gelsin.

ahh canım ya ne izni iyi etmişsin tabi ki :) tamam canım öyle yapıyorum zaten devam edicem yapmaya ilgimi ve sevgimi belli etmeye :) çok sağol sana ve annene. anneni de benim için öp yanaklarından :)

ablasıyla neden anlaşamıyordunuz doc? bu konuda önyargılı olabilir misin? erkekler genellikle aileleriyle de iyi anlaşmasını isterler ya sevgililerinin. bıraktığın bu intiba ne kadar etkilidir sence? ablasıyla arası nasıl?

ablasıyla arası iyi gibi bayadır birlikte yaşıyorlar okul için burdaydı ikisi de ablası mezun oldu ama kpss çalışıyor şimdi evde. açıkçası birazcık önyargılıyım ama ona belli etmedim bunu çünkü bi keresinde arkadaşlarımızla dışarı çıkmıştık çok geç bitti sevgilimde kalmıştım tabi ablasıyla tanışmıştım daha önceden. ama bu kalmamdan sonra kavga etmişler arkamdan kızın sorunları var şuan ilaç tedavisi görüyor. sanırım biraz hafif kız benzetmeleri yapmış olabilir arkamdan sevgilim de çok kızmıştı ablasına ben hiç bi yorumda bulunmadım ve kötü bişey söylemedim ablası hakkında. ama ablasına beni savunmuştu hep biliyorum ve çok kızmıştı araları baya bi bozuldu o kavgadan sonra. kız bide o kavga sırasında "senin şanssızlığına sevgilim yok.. olsaydı daha farklı olurdu bu kadar kızmazdım" fln demiş. çok bencil sonra da bi iki kere daha görüştük geçen sene yılbaşında da kalmıştım evlerinde sabah kahvaltı fln hazırlamış bize yani yüzyüze çok iyiydik ama ben tatsızlık çıkmaması adına bişey söylemedim hiç sevgilime sadece ikimizi bi araya getirmek istemiyordu. bi de ayrıldıktan sonra ablasını aradım ben işte gayet güzel konuştuk ama telefonda bana şey dedi "ben 25 yaşında kızım yapmamam gerekirdi ama kardeşimi senden kıskandım" dedi hiç bişey diyemedim şok oldum. bazen diyorum mutludur heralde şimdi ayrıyız diye ama kardeşi mutsuz olsun varsın. bazen aklıma benim hakkımda dolduruyor mu diye düşünmüyor değilim çünkü geçen seneden daha iyi şimdi ilaçlar sayesinde ve daha düzgün iletişim kuruyor benle de baya samimi ve sıcak kanlı konuştu. ama keşke böyle olmasaydı arkadaş olabilseydik ablasıyla da ben istemiştim bunu açıkçası. bundan sonra da olabilir ama eskiden hakkımda düşündüklerini bildiğim için kırgınım yani içten içe ona. belli etmem tabi aşkıma olan sevgim ve saygımdan tabi

kızlar çok kötym ya az önce konuştuk. ben onu sevmiyormuşum bu tutkuymuş. beni her gördüğünde kafası bulanıyormuş karar verene kadar görüşmesek daha iyi olur sağlıklı olan o dedi. ben de nie beni atıyorsun bu süreçten sağlıklı olan konuşup karar vermek dedim. o da buluşalm mı dedi buluşcaz birazdan benim ders yalan oldu. ama içim çok acıyor ya beni niye görmek istemiyor artık dayanamıyorum buluşmak istemiyorum çok canım yanıyor

acil bişeler söleyn yarım saate buluşcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…