Ayrilmasiniz diye dedim canim ama anlatiklarindan anliyorumki onun sevgisi bitmemis Benim okadar mucadele vermemin sonunda beni anlamadi hatasini gormediki bende ona bir sans daha vereyim anladigindada geç olmus Benim sevgim bitmisti!!!
Oyuzden ben senin hep mucadele etme taraftariydim ama suan birak dusunsun toplasin kafini sevgisi gercekse aci cekmeyi istemiyecektir ve donecektir ablacim uzulme sen gercekten degmiyo yipranmana hicbirsey senden daha onemli degil!!!
Annen iliskinizi biliyomu canim?
Üzüldüm bi de gerçekten iyi bir insana benziyorsun.İnşallah barışırsınız.Ama bence geri dönecek.Çükü insan hayatında kaç kez doğru insanla karşılaşır ki?Aklı başına geldiğinde dönecektir.Bencede şimdi sen kendini düşün
Senin bu sevgilinin bir guzel dayaga ihtiyaci var ha bak solim bas tokati akli basina gelsin kizma bana canim napim nasil akli basina gelcek biliyomusun Benim ailemin haberi yoktu birde Annem sonrada ogrendi asla dedi ama ben yine devam etmstim birde benimki yabanciydi!!
Simdi okadar uzuldugume hirpalandima yaniyorum birsure arama sorma boyle devam etsin
kızlar ya ben ona süre verdim ya şimdi bu yine kafasında kurup kurup başka yollara çıkmasınkorkuyorum böyle olucak ya kahretsin hiç rahat değilim hiç güvenemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?