artık dayanamıyorum!

amin canımmm. aşkımıza inanıyorum ben. bakalım güzel haber olursa ilk işim size haber vermek olcak emin olun.:) bu zor zamanımda inanın tek desteğimsiniz hepinize tek tek binlerce teşekkür :))
ama baya bi beklemeniz gerekebilir canım güzel haber için:)

merhaba
yazdıklarını bıraz okuyabıldım ama nacizana fikrim.. yanlış anlama lütfen ama......salla gitsin..

senin suan yasadıgın olayın aynısını bende yasamıstım 6 sene evvel ılk defa asık olmus hayaller kurmustum kendını cok begenen ve benı cok sevdıgıne emın oldugum bır kısıyle ama gercekten seviyordu aynen senın gıbı yaptı bırgün abana zaman ver dedii...ben onu cok üzüyormusum hep o alttan alıyordu falan falan..
cok üzüldüm cok agladım hergün elımde telle dolasatım belkı arar diye ...aradan 3 ay gectı sımdıkı esımle tanıstım sadece arkadastık yavas yavas hayatıma gerı dönmüstüm ve birgün aradı ınanamadımama sankı onu unutmusum modunda konustum ve görüselım dedı gerek yok dedım...ve gercekten bitti o an..

sımdı dıyorum kı ıyıkı bıtmıs sımdı mutlu bir evlılıgım ve coook tatlı bir oglusum var..

yanı kısacası--- zaman tanı bana diyen erkeklerden bögg...
biraz acıksözlüyüm kusura bakma tatlım

Son düzenleme:
canım biliyorum klişe gibi geliyor ama sanki başkası olamaz gibi geliyor şuan. biliyorum elbet bir gün dönmek isticek ama benim yapım çok uzun süre bekleyebilen bi yapım yok kendimi tanıyorum ben uğraşsam da bir gün elbet biticek içimde.. ve sonra ben de belki başka birini tanıycam ve o aradığı zaman çok geç olucak. bunu ima ettim ben de anladı mı bilmiyorum ama olcaklar çok belli yani benim amacım onlar olmasın diye uğraşmak..

canım sallamaya çalışıyorum inan ki ama o kadar zor ki.. sen de yaşamışsın biliyorsundur.. yani o kadar ilişki açısından tecrübesiz bi kız değilim ama allah korusun annem babama bişi olsa bu kadar üzülürdüm heralde. artık ruh sağlığımdan korkmaya başladım gerçekten..

galıba ögrencisin saglık camıasındansın sende..kaydirigubbakcemile5

yıllar evelıne döndüm sayende):
uzun bir süre hersey onu hatırlatıyor yataktan cıkmak ıstemıyorsun arkadas ortamına gırmek istemiyorsun baskası araba kullanırken bıle o arabayı söyle kullanırdı derdım w görünce yoksa onun arabası mı o mu burda derdım...
unutursun diyene bile sinir olurdum ben..bu bahsettıgım kişide saglıkcıydı:) rahmetliyerimseniben

sımdi bir subayla evlıyım ıyıkı evlenmişim..

senin icinde hayırlısı ne ise o olsun tatlım

ah canım sanki beni tarif ettin ya. ben de yolda gri araba görsem o mu diye bakıyorum bi kere denk gelmiştik hatta kalbim fırladı fln.. bilmiyorum benim hatam ilişkimiz boyunca onun sevgisine ve sadakatine güvenemedim ki bunun için hiç bi gerekçem yoktu, şuanda da güvenemiyorum belki de öğrenmem gereken budur bu işten.. yani şuan başka biri lafı bana o kadar tiksindirici geliyor ki anlatamam..

sağol canım hayırlısı olsun ama hayırlı olan o olsun lütfennn

kızlaaar, bugün ders çalışıyordum. erkek arkadaşım aradı.
şok geçirdim bi önce o kadar beklememeye alıştırmışım ki kendimi.
açtım telefonu nası güzel konuşuyor anlatamam neşeli neşeli fln böyle.
bugün adli tıp stajı başlamış tabi otopsi fln yapmışlar. "bi an burda yatan sen olsaydın napardım diye düşündüm ben de gelirdim senin arkandan." dedi.
sanırım hayat ne kadar fani anladı sonunda!

konuştuk fln "sesin ne güzel geliyor sesini özlemişim" dedi.
sonra da cuma yada ctesi sınavın geçince sinemaya gidelim mi dedi.
ben uçtum tabii :)) gidelim dedim ben de. heyooooo! :))

tabi yine de çok alıştırmamaya çalışıyorum kendimi ne olur ne olmaz!
tabi yine konsantrem bozuldu benim şimdi de heycandan çalışamıyorum bu sınavdan geçersem rekor kırıcam :))

iyi sanırım pamuk prenses bazen ara ara gözü doluyomuş zavallının normaldir ya olur böyle şeyler olması gereken bu başka yönü yok hayatta ne garip şeyler oluyo ama bence oğlanın duygusallığından etkilenmiş inanamamış bu kadarını beklemiyomuş kızcağız bugune kadar kimseye fırsat vermemiş aslında neyse iyi kız kendini toplamalısın arkadaşı ne durumda acaba

Sizin hikaye biraz brezilya dizisine döndü ama dimi? valla bizde heyecanla sonunu bekler olduk:)

Sizin hikaye biraz brezilya dizisine döndü ama dimi? valla bizde heyecanla sonunu bekler olduk:)

valla canım sorma pamuk prenseslikten marimar'a atlıcam bu gidişle:)))
artık kararını vermiştir heralde diye düşünüyorum ama
çünkü şimdiye kadar hiç böyle büyük bi teklifte bulunmamıştı sinema gibi.
sanki konuşulcak şeyler bitmiş günlük yaşamımıza devam edelim der gibi geldi bana
sonuçta süre vermiştim ona aramıcaktım da görmeyeyim seni karar veremiyorum demişti
kendi görüşmek istiyor şimdi demek ki artık kararlık bişi kalmadı heralde
yani aslında dışardan bakınca böyle görünüyor ama yine de tam sevinemiyorum hevesim kursağımda kalcak diye yaaa ayy opuyorumnanaktan

bişey bitmesi gerekiyosa prensescim biter sen tabiiki başkasını bulacaksın artık bitsin demiş ne düşünüyosun sen yoluna devam et bence yüreğin rahat olsun herşeye kafanı yorma geleceği niye düşünüyosun anormal bi durum olursa hayatta onu o zaman değerlendir güzel beynini yorup durma gereken cevabı alır herkes sen istemezsen kimse senin düzenini bozmaz ki hem olmaz öyle bişey zaten sen ablana güven

haftayadan önce arıcak diye dedim mi,demedim mi,sen söyle pamukum pirensesima.s
maşallah diyim,çok sevindim çok..

canım anlayamadım bazı şeyleri kusura bakma:)) biraz arka arkaya yazmışsın toparlayamadım cümleleri
hangi arkadaşı soruyorsun?

haftayadan önce arıcak diye dedim mi,demedim mi,sen söyle pamukum pirensesima.s
maşallah diyim,çok sevindim çok..

ahh megcim ben bile bu kadar çabuk beklemiyordum hatta öyle ki bak sevinemiyorum bile :))
sonradan fikri değişir yine diye çok korkuyorum şimdilik eyvahedigeldismile
şöyle bi bikaç kere görüşsek adam akıllı bi düzene otursa rahatlıcam inş. ohaoldumsmile

neyse buna da şükür tabi şimdilik olabilcek en iyi şey oldu :))
ama bana çok şey öğretti bu dönem ben de kendimi sorguladım baya bi
her açıdan.. hayatımı daha verimli yaşıcam artık ona karar verdim.. her anın keyfini çıkarıcam..
her yaşadığım anın.. tabi sevgilimle birlikte olduğum anlardan başlayarak inş :asigim:

canım son mesajımı görmedin galiba aradı bugün beni özlediğini söyledi ve haftasonu sinemaya gidelim dedi delikafadulden

yok marimar değil cıxcıx Maria la del bario mu ne aynı o bence:)) ordada bi kız istemiy0rdu bi erkek:)hep gurur vardı aralarında:) hehe
Şaka bir yan sonuçta 2 yılınızı vermişsiniz.Yapmak kolay yıkmak ise çok kolay.Bari aşk filmine falan gidin:) vurdulu kırdılı falan film olmasın:)

senden ayrı kalamıyo besbelli,çok sevmiş çocuk seni..
''vaktiyle birazcık hor davranmana rağmen..''
değerli olan sevgi bu biliyo musun...
çok sağlam bi ilişki gibi duruyo bu ilişki,amannn pamukum pirensesim,kıymetini bilin,harcanmasın uyduruk sebeplerle artık dimi..

canım bilmez miyim kıymetini, insan kaybetme korkusu yaşayınca farkeder ya bazı şeyleri
ben farkettiğimi sanıyordum ama şimdi anlıyorum esas.. dua ediyorum bu güzel sevgi kaçmasın elimizden diye.. inan ki şu son günlerde diğerlerinin yazılarını da okuyordum ne erkekler varmış bi kez daha anladım sevgilimin değerini.. benim bütün triplerim şımarıklıkmış sadece.. büyüdüm dedim ya gerçekten de öyle :) :icecream:

canım bizde gurur kalmadı ki ya:) ikimiz de salya sümük ağlamaktan perişan olduk resmen :))
ya avatara gitcektik ama biraz vurdulu kırdılı o :)) ama olsun bizim romantikliğimiz yeter filme gerek yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…